evlenince kadinlar değişir mi

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Bir erkek niye korkar..
Sekiz yila merdiven dayanmis bir iliskide deli gibi aşık bir kadin varken yaninda..
umut etmek varken korkmak. Niye zoru tercih eder.
kadinlar hep değişir mi evlenince.
sürekli su algi var zihninde. "Eger nisanlanirsak evlenirsek degisecek eskisi gibi titremeyecek üzerime"
ne yapmaliyim?

Üzgünüm ama evlendikten sonra Kadınlardan ziyade erkekler Değişiyor. 8senede evliliğe ikna olmamış bi adam sonrasında daha da uzaklaşabilir. Hakkınızda Hayırlısı.

Ikna etmek gibi bir çabam olmadi evlilik icin. 23 yasindayim simdi o da 24. ailem yeni öğrendi yavastan basladik telaselere. Bende bir uzaklasma olacagimdan cekiniyor. O normalde daha mesafeli idi simdi sahiplenme orani artti da.

O bahanesi olmuş biraz. Adam evlilik modunda değil o kadar. Muhtemelen rahat bir hayatı kurulu düzeni var. Bozmak istemiyor.

genelde erkeklerde degişiklik olur da buda yeni heralde kadınlarda mı degişiyomuş

Biraz garibiz de biz yazik ondan korkuyor sanirim :) biraz degiskendir ruh halim. kararsizımdir. Hayatta en net verdigim karar onun yaninda olmak. Ama o diğer kararlarimdaki kararsizliklari görünce cekiniyor

Tabi oonda da haklisiniz da öyle bir kadin olmadigimi anlayaydi iyiydi

O bahanesi olmuş biraz. Adam evlilik modunda değil o kadar. Muhtemelen rahat bir hayatı kurulu düzeni var. Bozmak istemiyor.

Yok hic su an baya düzen sıkıntısi yasiyor. Evlenirken kuracagiz tüm düzeni.. evlilik sorumlulugu biraz agir geliyor olabilir ancak

Yok hic su an baya düzen sıkıntısi yasiyor. Evlenirken kuracagiz tüm düzeni.. evlilik sorumlulugu biraz agir geliyor olabilir ancak

Benim eşimin düzenli hayatı olmadığı için çok istyodu mesela. İşi var mı? Maddi olarak sıkıntı mı var?

Biraz garibiz de biz yazik ondan korkuyor sanirim :) biraz degiskendir ruh halim. kararsizımdir. Hayatta en net verdigim karar onun yaninda olmak. Ama o diğer kararlarimdaki kararsizliklari görünce cekiniyor
hmm bu durum ben,m başımdada var ama kişiler farklı benim erkek arkadaiım sizin gibi kararsız takıntılı cok can sıkıcı bi durum en azından benim icin öyle demekki eşinizde bu durumdan sıkılmış

He yani bu yuzden evlenmiyormus öyle mi?Biraksin bu işleri...

+1

Yani adam aslında çocukluktan ergenlikten yeni çıkmış sayılır, tüm deli zamanlarını ilişkiyle geçirmiş, evlenmek için de yaşı genç. Konu sahibesi üzülmeni istemem ama benim etrafımdaki genç yaşta uzun süreli ilişkisi olan erkekler genelde bir süre sonra ipini koparıp hovarda takıldılar. Evlenen de oldu tabi.
Hakkınızda hayırlısı olur umarım.

kendinde arama sebebi boş yere. Ya da bir sebep arama. Çok net. Adam istemiyor işte. Senin vazgeçmenden ya da değişmenden korktuğunu sanmıyorum.

Birlikte büyüdük zor zamanlarimiz oldu. Farkli sehirlerde okuduk. bir süre ayrılığımız ve sıkıntılarımiz oldu. ancak birbirimizin arkasinda durmaktan vazgecmedik. Hep birbirimizi dik durmak icin tesvik ettik. Sonumiz ne olur bilemem ama ciddi adimlar atarken imtijani da cok oluyormus insanın

Erkeklerin böyle kaygıları yoktur.
Erkekler bizler gibi değil, ince ince hesap kitaplara kaygılara girmezler.Yazdığınız romantik bahaneler kadınlar için geçerli sebeplerdir. Erkekler evlenmiyorsa evlenmek istemiyordur. Ya da sizle evlenmek istemiyordur. 8 yıl çoooook uzun süre.Ki erkekler bizden çok daha kısa sürede evlenme kararı alırlar. Tanıma 1 yıldır dört mevsim tanırsın sonra işin ciddiye binmesi gerekir.
Bence ayrılma sinyalleri ver gerekirse de ayrıl. Çok radikal, ama bu şekilde giderseniz onu evliliğe ikna etseniz bile bu ilişkinin sorumluluğu senin üstünde olur. Bir şey olsa kendin istedin olursun.
Ki böyle uzun süreli ilişkiden çıkan, senleyken evlilik konusunda kılı kırk yaran adam bir bakarsın, birkaç ay içinde tanıdığı bir kızla küt diye de evlenir. Hem de koşa koşa yüzünde güller açarak.

Korkması çok normal.
Evlilik için çok genç henüz.

Genciz guzeliz :) ama sekiz yılda bribirimize dayanmak cok zor oldu. Artik yemek yapıp evde onu beklemk istiyorum. Valla bu ne ya çalışmak istemiyorum biraz mola verip hayata ozledigimiz günleri telafi etmek istoyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…