Üzgünüm ama evlendikten sonra Kadınlardan ziyade erkekler Değişiyor. 8senede evliliğe ikna olmamış bi adam sonrasında daha da uzaklaşabilir. Hakkınızda Hayırlısı.
Bir erkek niye korkar..
Sekiz yila merdiven dayanmis bir iliskide deli gibi aşık bir kadin varken yaninda..
umut etmek varken korkmak. Niye zoru tercih eder.
kadinlar hep değişir mi evlenince.
sürekli su algi var zihninde. "Eger nisanlanirsak evlenirsek degisecek eskisi gibi titremeyecek üzerime"
ne yapmaliyim?
genelde erkeklerde degişiklik olur da buda yeni heralde kadınlarda mı degişiyomuş
Adam bu siteyi okuyorsa korkar vallahi
Evlenince tapu aldım deyip adamın poposundan çıkacak bırt sayısından selam vereceği kadın sayısına annesi ile telefonda konuştuğu kelime sayısına kadar karışanları görünce evli ve kadın halimle ben bile korkuyorum ki
O bahanesi olmuş biraz. Adam evlilik modunda değil o kadar. Muhtemelen rahat bir hayatı kurulu düzeni var. Bozmak istemiyor.
Yok hic su an baya düzen sıkıntısi yasiyor. Evlenirken kuracagiz tüm düzeni.. evlilik sorumlulugu biraz agir geliyor olabilir ancak
hmm bu durum ben,m başımdada var ama kişiler farklıBiraz garibiz de biz yazik ondan korkuyor sanirim :) biraz degiskendir ruh halim. kararsizımdir. Hayatta en net verdigim karar onun yaninda olmak. Ama o diğer kararlarimdaki kararsizliklari görünce cekiniyor
La fontane den masallari, okuyor nisanlisiHe yani bu yuzden evlenmiyormus öyle mi?Biraksin bu işleri...
He yani bu yuzden evlenmiyormus öyle mi?Biraksin bu işleri...
Biraz garibiz de biz yazik ondan korkuyor sanirim :) biraz degiskendir ruh halim. kararsizımdir. Hayatta en net verdigim karar onun yaninda olmak. Ama o diğer kararlarimdaki kararsizliklari görünce cekiniyor
Benim eşimin düzenli hayatı olmadığı için çok istyodu mesela. İşi var mı? Maddi olarak sıkıntı mı var?
+1
Yani adam aslında çocukluktan ergenlikten yeni çıkmış sayılır, tüm deli zamanlarını ilişkiyle geçirmiş, evlenmek için de yaşı genç. Konu sahibesi üzülmeni istemem ama benim etrafımdaki genç yaşta uzun süreli ilişkisi olan erkekler genelde bir süre sonra ipini koparıp hovarda takıldılar. Evlenen de oldu tabi.
Hakkınızda hayırlısı olur umarım.
Bir erkek niye korkar..
Sekiz yila merdiven dayanmis bir iliskide deli gibi aşık bir kadin varken yaninda..
umut etmek varken korkmak. Niye zoru tercih eder.
kadinlar hep değişir mi evlenince.
sürekli su algi var zihninde. "Eger nisanlanirsak evlenirsek degisecek eskisi gibi titremeyecek üzerime"
ne yapmaliyim?
Korkması çok normal.
Evlilik için çok genç henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?