evlenince kadinlar değişir mi

Benimde en büyük derdim benden iyi camasir asip ütü yapmasi :) sen yaparsin artik dedim de yok ben sana ogretcem ogrenmezsen de cirkin haline de raziyim dedi.

Sadece erkek degisir diye birsey yok bence kadinda degisir erkekte..ama 8 senede az cok birbirinizi tanimis olmaniz lazim.belkide kendini hazir hissetmiyordur.yaslar kac acaba ?

Sadece erkek degisir diye birsey yok bence kadinda degisir erkekte..ama 8 senede az cok birbirinizi tanimis olmaniz lazim.belkide kendini hazir hissetmiyordur.yaslar kac acaba ?

Ben 23 o 24 yasinda. Liseden kalma iliskimiz. Cok şükür birbirimizle hem dost olduk hem sevgili.. ailemin öğrendiği sürecte ben fazla stresliydim o sira baska seylerde oldu onunla yeterince ilgilenemedim. Nasil davranacagimi bilemedim o da onlara kızdı tedirgin oldu. Yoksa gayet iyiydik o ana kadar.. sen benimle olacağın kesinlesince mi birakyin ilgiyi gibi.

Evlenmek isteyene 8 ay bile fazla gelirken 8 yıl da seni çözemedi mi. Bence istemiyor bahane

Ben değiştim evlenince. Görümcekle tanışana kadar dünya üzerinde anlaşamayacağım kimse yok sanıyordum. Sinirli ve şüpheci yaptı beni.

Benim de öyle oldu yaiki yıl görüştük maddi olarak hazır değilim dedi.Ben yıldığım an kendisi de yıldı ve birkaç aydır tanıdığı kızla nişanlandı

Herkes degisir.hep ayni donemde yastaki olgunlukta kaliyirsa kisi ilerlemiyordur..ben degistim..esimde degisti..dahada olgun dusunmeye basladik..ufak sebeplerden kavga etmemeyi ogrendik..sabirli olmayi ogrendik...falan filan.
Keske degisimler hep olumlu yonde olsa o zaman iyi...

O da değişebilir sen de korkabilirsin bundan.Sen de böyle de bakim ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…