Şahsen ben değişcem gibi
Yani işin içine yemek gircek temizlik gircek ve hiç bunlarla uğraşan yüzümü görmedi beklrntileri ne doğrultuda bilmiyorum ama krndimi ev işi yapcam diye paralayan birisi olmayacağımı biliyorum arada bi güzel yemek yaparsam sevinsin
Sonra da değiştin sen derse şaşırmam yani
sizin kararınız.
ama şu kadarını söyleyeyim ev hayatı zannettiğiniz gibi değil.
kabul etme ya en azından paylaşın benceBenimde en büyük derdim benden iyi camasir asip ütü yapmasi :) sen yaparsin artik dedim de yok ben sana ogretcem ogrenmezsen de cirkin haline de raziyim dedi.
kabul etme ya en azından paylaşın bence
camları iyi düşünmüşsünCamasirlari o katlayacak camlari o silecek digerlerini daha paylasmadik ama bunlar bile o kadar iyi geldi ki gözümeis bulup evlenebilseydik cok iyi olacakti da
Sadece erkek degisir diye birsey yok bence kadinda degisir erkekte..ama 8 senede az cok birbirinizi tanimis olmaniz lazim.belkide kendini hazir hissetmiyordur.yaslar kac acaba ?
camları iyi düşünmüşsün
camları benimki silse ütüyü alırdım bak
yaş 23 ilişki 8 yıllık ?
Benim de öyle oldu yaErkeklerin böyle kaygıları yoktur.
Erkekler bizler gibi değil, ince ince hesap kitaplara kaygılara girmezler.Yazdığınız romantik bahaneler kadınlar için geçerli sebeplerdir. Erkekler evlenmiyorsa evlenmek istemiyordur. Ya da sizle evlenmek istemiyordur. 8 yıl çoooook uzun süre.Ki erkekler bizden çok daha kısa sürede evlenme kararı alırlar. Tanıma 1 yıldır dört mevsim tanırsın sonra işin ciddiye binmesi gerekir.
Bence ayrılma sinyalleri ver gerekirse de ayrıl. Çok radikal, ama bu şekilde giderseniz onu evliliğe ikna etseniz bile bu ilişkinin sorumluluğu senin üstünde olur. Bir şey olsa kendin istedin olursun.
Ki böyle uzun süreli ilişkiden çıkan, senleyken evlilik konusunda kılı kırk yaran adam bir bakarsın, birkaç ay içinde tanıdığı bir kızla küt diye de evlenir. Hem de koşa koşa yüzünde güller açarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?