Erkeklerin böyle kaygıları yoktur.
Erkekler bizler gibi değil, ince ince hesap kitaplara kaygılara girmezler.Yazdığınız romantik bahaneler kadınlar için geçerli sebeplerdir. Erkekler evlenmiyorsa evlenmek istemiyordur. Ya da sizle evlenmek istemiyordur. 8 yıl çoooook uzun süre.Ki erkekler bizden çok daha kısa sürede evlenme kararı alırlar. Tanıma 1 yıldır dört mevsim tanırsın sonra işin ciddiye binmesi gerekir.
Bence ayrılma sinyalleri ver gerekirse de ayrıl. Çok radikal, ama bu şekilde giderseniz onu evliliğe ikna etseniz bile bu ilişkinin sorumluluğu senin üstünde olur. Bir şey olsa kendin istedin olursun.
Ki böyle uzun süreli ilişkiden çıkan, senleyken evlilik konusunda kılı kırk yaran adam bir bakarsın, birkaç ay içinde tanıdığı bir kızla küt diye de evlenir. Hem de koşa koşa yüzünde güller açarak.
Evliliği karşındakinin tapusunu (!) aldım olarak görmezseniz , kimse değişmez .
Evlilik öncesinde yapılan jestler , fedakarlıklar , süprizler ... İşte güzel olup aklına gelen ne varsa ; evlenince son buluyorsa , bu zaten evlenmeden önce göz boyamak için yapılan sahtekarlıklardır .
Sen ilişkinde samimi isen , evlenince bu sarsılmaz , aynen devam eder . Hatta bir değişim varsa bu daha da olumlu yönde olur .
Ama baştan kartlarını açık oynayıp , maske takmadıysa taraflar
Not: Erkek arkadaşın bunu bahane mi ediyor , gerçekten korkuyor mu orasını bilemem .
bahane bulmaksa amaccı ya da ertelemekse korkuyorum der . sanki tam tersi he sen erkek o kızsın sanki değişmenden korkuyorumuşmuş . eeğer böyle düşünüyorsan biz hiç evlenmeyelim o zaman de.
Bu ara bir rol karmasasi icindeyiz. Ben calisiyorum o is bulmak icin ugrasiyor. O evde annesine yardim ederken ben eve gelio uyuyakaliyorum. Acaba farketmeden değiştim de daha kötü olmasindan mi cekiniyor ki diye düşünüyorum.
yani belkide kendine bakmıycağındanmı korkuyo ? neden korkuyorsun diye direk yüzüne sor sende ..
inandırmak için elinden geleni yap . hep böyle korkacaksan sonu ne olacak de .
O sehir disindayken bende ogrenciydim daha fazla vaktim oluyordu ve telefonda sürekli ilgileniyordum orada yalniz kalmasin diye.. buraya geldi ailesinin yanında rahatsiz etmemek adina telefonlarimiz azaldi daha cok yüzyüze birlikte idik. Simdi çalışıyorum cok gec çıkıyorum isten cok az vakit kalip görüşüyoruz. Telefona kadar da ben uyutorum dayanamayip. Anlayisla karşılamaya calisiyor ama yok bir yerden sonra eskisi gibi degilsin diyor. Ve calismak zorunda olmadigimi vurguluyor sürekli.. demek ki is hayati iliskimizi kötü etkilemiski bunu dile getiriyor. Ki çalışmam icin en cok o destek vermisti
o zaman evlenelim böylelile birbirimizi özlememiş oluruz de sende :)
olabiliyo öyle telefon azalınca böyle hissetmesi normal . Biraz daha aramaya öözen göster madem tüm boşluklarında .
İnşallah mutlulukla devam eder ilişkinizz :)
Amin inşallah :)
biraz halim kalsin diye isten ayrilacagim neredeyse.. dedik evlen benle kalmasin sorunumuz diye ama is bulayim hemen kapinizdayim diye :) dua edin..
Genciz guzeliz :) ama sekiz yılda bribirimize dayanmak cok zor oldu. Artik yemek yapıp evde onu beklemk istiyorum. Valla bu ne ya çalışmak istemiyorum biraz mola verip hayata ozledigimiz günleri telafi etmek istoyorum artik
gerçek hayatta bu tarz hayallere yer yok.
bu iki kişinin vereceği bir karar sadece sizin istemenizle olmaz.
ve gerçekten kendiniz için hayal ettiğiniz şey bu mu?
becerilerinizin sadece mutfakta yemek pişirmek olmasını mı düşünüyorsunuz?
ya eğitim hayatınız?
ya gelişiminiz?
sizin kararınız.bu oyle bir sey degil elbette. Sadece biraz mola.. okulu bitirir bitirmez kendimi çalışırken buldum bir cok kisinin arayip bulamadigi bir sey belki ama o tempodan sonra nefes alamamak beni yordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?