evlenince kadinlar değişir mi

Evliliği karşındakinin tapusunu (!) aldım olarak görmezseniz , kimse değişmez .

Evlilik öncesinde yapılan jestler , fedakarlıklar , süprizler ... İşte güzel olup aklına gelen ne varsa ; evlenince son buluyorsa , bu zaten evlenmeden önce göz boyamak için yapılan sahtekarlıklardır .

Sen ilişkinde samimi isen , evlenince bu sarsılmaz , aynen devam eder . Hatta bir değişim varsa bu daha da olumlu yönde olur .

Ama baştan kartlarını açık oynayıp , maske takmadıysa taraflar

Not: Erkek arkadaşın bunu bahane mi ediyor , gerçekten korkuyor mu orasını bilemem .

Ilk tanistigimizda küt diye evlenme potansiyeline sahop bir asikti. Ama resit bile degildik :)
simdilerde hayat ikimizide yipratti erken yaşta farkli sıkıntilarla karsilastik. Bilmem nedendir bahane olarak gelmiyor o romantiklik ifadeleri. Çünkü oldugumuz gibiyizdir birbirmize.
Bi ara evlenmek istemiyorum demisti acik ve net bir sekilde. Bende sen bilirsin demistim :) çünkü benim icin onemli olan onunla birlikte yanyana olmakti. Birlikte karar verdil buna ne teklof ne israr var

Yok baya korkuyor adam :)
ve herkesin sasirdigi kadar acik oynadik biz kartlari.

bahane bulmaksa amaccı ya da ertelemekse korkuyorum der . sanki tam tersi he sen erkek o kızsın sanki değişmenden korkuyorumuşmuş . eeğer böyle düşünüyorsan biz hiç evlenmeyelim o zaman de.

Elbette değişir.
Çünkü her insan değişir, her gün, her yıl hatta her saat.

Ama değişmek, bir bahane olmamalı, olamaz.

Dip boyamız gelecek diye saç boyatmıyor muyuz? İnternet kotamız bitecek diye sörf yapmıyor muyuz? Tatilimiz bitecek diye tatile gitmiyor muyuz?

Öleceğiz diye, yaşamaktan vaz mı geçeceğiz?

bahane bulmaksa amaccı ya da ertelemekse korkuyorum der . sanki tam tersi he sen erkek o kızsın sanki değişmenden korkuyorumuşmuş . eeğer böyle düşünüyorsan biz hiç evlenmeyelim o zaman de.

Bu ara bir rol karmasasi icindeyiz. Ben calisiyorum o is bulmak icin ugrasiyor. O evde annesine yardim ederken ben eve gelio uyuyakaliyorum. Acaba farketmeden değiştim de daha kötü olmasindan mi cekiniyor ki diye düşünüyorum.

Bu ara bir rol karmasasi icindeyiz. Ben calisiyorum o is bulmak icin ugrasiyor. O evde annesine yardim ederken ben eve gelio uyuyakaliyorum. Acaba farketmeden değiştim de daha kötü olmasindan mi cekiniyor ki diye düşünüyorum.

yani belkide kendine bakmıycağındanmı korkuyo ? neden korkuyorsun diye direk yüzüne sor sende ..
inandırmak için elinden geleni yap . hep böyle korkacaksan sonu ne olacak de .

yani belkide kendine bakmıycağındanmı korkuyo ? neden korkuyorsun diye direk yüzüne sor sende ..
inandırmak için elinden geleni yap . hep böyle korkacaksan sonu ne olacak de .

O sehir disindayken bende ogrenciydim daha fazla vaktim oluyordu ve telefonda sürekli ilgileniyordum orada yalniz kalmasin diye.. buraya geldi ailesinin yanında rahatsiz etmemek adina telefonlarimiz azaldi daha cok yüzyüze birlikte idik. Simdi çalışıyorum cok gec çıkıyorum isten cok az vakit kalip görüşüyoruz. Telefona kadar da ben uyutorum dayanamayip. Anlayisla karşılamaya calisiyor ama yok bir yerden sonra eskisi gibi degilsin diyor. Ve calismak zorunda olmadigimi vurguluyor sürekli.. demek ki is hayati iliskimizi kötü etkilemiski bunu dile getiriyor. Ki çalışmam icin en cok o destek vermisti

o zaman evlenelim böylelile birbirimizi özlememiş oluruz de sende :)
olabiliyo öyle telefon azalınca böyle hissetmesi normal . Biraz daha aramaya öözen göster madem tüm boşluklarında .
İnşallah mutlulukla devam eder ilişkinizz :)

Amin inşallah :)
biraz halim kalsin diye isten ayrilacagim neredeyse.. dedik evlen benle kalmasin sorunumuz diye ama is bulayim hemen kapinizdayim diye :) dua edin..

"""Evlenince degisecegim..
Tabiki değisecegim yaw..
Es gelin görümce elti yenge anne olacağım..
Ev sorumlulugu geçim düşüncesi annemin yaptigi onca is bana bakacak ve evet yorulacagim..
Kocaligini babaligini yasliligini bilmiyorum ki sadece evleniyoruz dur bakalım..
Sen de beni bilmiyorsun bak bakalim..
Yıllar geçecek bi sürü şey görüp gecirdikce bilenicem sivrilicem belki yontulup duzlesicem..
Ölümler doğumlar kazalar hastalıklar gorucem..
Sevinip cosup ağlayıp yikilicam..
Sonra normale dönerken kaybedip kazanacağım..
Hamile iken kilo alicam belki veremeyip hop yeni kompleksimle tanisicam..
Eskisi gibi tek derdim senle bulusurkenki saçım olmayacak çünkü çocuğun peşinde saç maç salivericam..
Belki de eskisinden daha da guzellesecegim yarayacak bana evlilik artık bi bakicam..
Seninle evlenince dünya dönmeye devam edecek ve degisecegiz..
Ve canım evlenmesek de degisecegiz..
Dünya durmuyor aynı yerde..
Sen de ben de..
Ne değişmeyecek biliyor musun? BİZ.
Bu da Kesin değil ama umut bu yönde çünkü seni seviyorum.. inanıyorum..
Garanti yok.. doğru insan yok.. İnanmak var.. geri kalanı bırakıp seçmek ve hayati paylaşmak var.. elimden çekip alırsan ağlarım.. birlikte oynarsak güzel olur..
Bu yazıyı yazarken bile değiştim canim.."""

İki tarafta degisir degismelide bana gore,ama bu kisi evlilik modunda olmadigindan bahane üretiyor biraz daha zaman tani bakalim

resmen biz sanırım benim sevgilim de evlenmekten deli gibi korkuyor,değişceğimden vs.bir konu açcam bende galiba ya

Bizim de 6 yıla merdiven dayamış bir ilşkimiz var maşallah hiç korkmuyor benden de hevesli.Her konuşmada konusunu açıyor duruyor niye korkuyor anlamadım sen korkuyorsun sandim ilkten yorumlardan sonra anladım :/
benim bildiğim evlenmek ve ömür boyu tek kadınla olmaktan korkarlar ama öyle olsa 8 yıllık ciddi bir ilişkisi olmazdı bence sana umut vermiş ki 8 yıldır onunlasın .
Sevgini daha fazla belli et evlenmenin artıları sürekli konulara dahil et düzenli hayatımız olur sevdiğin yemekler neler de anlaşılan zor birisi.Tez vakitte yuvanızı kurarsınız hayırlısıyla evlenince iyi ki evlenmişim der değişmediğini gördükçe daha çok sever merak etme.

Erkeklerin geneliklike bir cogu evlendikten sonra degisiyor ama kadinlar degistigine kaanat geyirwmem

Genciz guzeliz :) ama sekiz yılda bribirimize dayanmak cok zor oldu. Artik yemek yapıp evde onu beklemk istiyorum. Valla bu ne ya çalışmak istemiyorum biraz mola verip hayata ozledigimiz günleri telafi etmek istoyorum artik

gerçek hayatta bu tarz hayallere yer yok.
bu iki kişinin vereceği bir karar sadece sizin istemenizle olmaz.
ve gerçekten kendiniz için hayal ettiğiniz şey bu mu?
becerilerinizin sadece mutfakta yemek pişirmek olmasını mı düşünüyorsunuz?
ya eğitim hayatınız?
ya gelişiminiz?

Şahsen ben değişcem gibi
Yani işin içine yemek gircek temizlik gircek ve hiç bunlarla uğraşan yüzümü görmedi beklrntileri ne doğrultuda bilmiyorum ama krndimi ev işi yapcam diye paralayan birisi olmayacağımı biliyorum arada bi güzel yemek yaparsam sevinsin
Sonra da değiştin sen derse şaşırmam yani

bu oyle bir sey degil elbette. Sadece biraz mola.. okulu bitirir bitirmez kendimi çalışırken buldum bir cok kisinin arayip bulamadigi bir sey belki ama o tempodan sonra nefes alamamak beni yordu.

bu oyle bir sey degil elbette. Sadece biraz mola.. okulu bitirir bitirmez kendimi çalışırken buldum bir cok kisinin arayip bulamadigi bir sey belki ama o tempodan sonra nefes alamamak beni yordu.
sizin kararınız.
ama şu kadarını söyleyeyim ev hayatı zannettiğiniz gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…