Evlenince kayınvalide ile yaşar mısınız?

Büyük konuşmak istemem ama yaşamayı asla düşünmem ne olursa olsun, bu işin sonu sevdiğim insanla ayrılık olsa bile.... a.s

Bana kaynanayla yasamak ıcın bı sebep soyleyın (kaynananızın maddı durumu ve yatalak olması ve esınızın evlendıkten sonra ıssız kalması durumu dısında)

Bana kaynanayla yasamak ıcın bı sebep soyleyın (kaynananızın maddı durumu ve yatalak olması ve esınızın evlendıkten sonra ıssız kalması durumu dısında)

bu saydığın sebeplerin dışında anca ne olabilir? kayınvalideye hizmetçilik yapmak, her şeye burnunu sokmasına izin vermek, oğlundan ve oğlunun hayatından kopmak istememesi, oğlunun hayatındaki önceliğinin hep kendisi olmak istemesi, gelinini sinir hastası yapmaya çalışması ve bundan zevk alması. sürekli gelininin hatalarını bulmaya çalışması. benim kayınvalidemin istemesinin sebepleri bunlardı bence. klava:

Öpüyorum seni bukleli kedi :)

sanırım içinizde en dertli benim evlendik 2 sene oturduk ayrıca 4 görümcem var.
2 sene sonra eşimi güç bela ikna edip bi ev tuttum. 9 ay sonra ayrılık noktasına geldik ve evimizi dağıttım.Mahkemeye gittiğimiz gün barıştık ve şuan yine onlarla oturuyoruz.Eşime söylüyorum ev diye işlerim iyi değil diyo.Ve artık yaşamak dahi istemiyorum.çok yoruldum hayattan! ne yapmam gerek bilmiyorum bana yardımcı olun.Bu şekilde evliliğimde sorunlu oluyor.Mutlu olamıyorum:bbo:

bence kesinlikle kabul etme hiçbir özel hayatınız kalmayacak birkere evinde gecelikle bile dolaşamayacaksın, rahatın bozulacak, herşeyin kısıtlanacak ondan sonra da huzursuzluklar başlayacak
eşinle aranız bozulacak.Bence iyi düşün düşüncelerinide onunla paylaş onu ikna etmeye çalış canım.

bugün bu konuyu yeniden konuştuk canım ama bana bu konuyu kesinlikle açma bir daha diyor.Ben artık o eve gitmeyi düşünmüyorum.Benim için biticeksede böyle bitmesi daha iyi olur. Yaşayamıyorum onlarla.

çocuğun var mı bilemiyorum ama eğer eşin ikna olmuyorsa sende bu durumda mutsuzsan kolay değil ama belki de ayılmak daha iyi sonuçta senin mutluluğun önemli olan kendini mutlu hissetmediğin bir ortamda yaşamak istememen en doğal hakkın.

Ben almayayım.
topu topu ıkı ay kadar oturdum,
kayınvalıdem ve kayınpederım yazlıkta olmasına ragmen,
yanı karısanım olmadıgı halde, bende ustume dusen vazıfeyı yaptıgım halde,
gorumcelerımın tavrından anladım, benı ıstemedıklerını.
Netıcede sonrasında onlarda benım evımde ıkı hafta kaldı.
Ve olan oldu, bana karsı o kadar saygısız davrandılar kı,
sonunda dayanamayıp, 'yeter artık' dedım ve
yasamadıgım sorun kalmadı.
Hakaret, kufur, dovmeye tesebbus, kendı evımden ve kendı evlerınden kovulmaya kadar.
Rabbım korusun benı onların serrınden!
O kadar kısa surede bunu yapanlar,
herhalde yıllarca kalsaydım cayıma zehır katardılar.

ben iki sene ye yakin oturdum.kesinlikle oturmam .büyüklere saygimiz var .ama onlarda sevgi eksikligi olursa olamz.herkes evnin yerini bilsin.

mecbur kalmazsa kim kayınvalide ile yaşamaya gönüllü olur ki,,
sebepler farklıdır ama yanıt aynıdır herkeste,

aman eksik kalsın bendende uzak olsun 20 saatlik uzaklıkta yaşıyorum kendisinden

tatillerde bayramlarda gördüğümle yetiyor zaten içli dışlı olunca hemen iğnelerini sokuveriyor 1 haftadan fazlası zarar veriyor onunla aynı ortamda kalmak

çok çok severim kendisini çok iyi bi insan ama aynı evde yaşamayı hiç düşünmem kendide istemez eşimde istemez zaten ev ev üstüne olmaz bence

aynen.... eksiği var fazlası yok

bende asla kabul etmem birlikte oturmayı
evimiz ayrı,uzağız böyleyiz..
aynı evi paylaşsak vayy halimize
:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…