- Konu Sahibi arzuca9432
-
Bana kaynanayla yasamak ıcın bı sebep soyleyın (kaynananızın maddı durumu ve yatalak olması ve esınızın evlendıkten sonra ıssız kalması durumu dısında)
bu saydığın sebeplerin dışında anca ne olabilir? kayınvalideye hizmetçilik yapmak, her şeye burnunu sokmasına izin vermek, oğlundan ve oğlunun hayatından kopmak istememesi, oğlunun hayatındaki önceliğinin hep kendisi olmak istemesi, gelinini sinir hastası yapmaya çalışması ve bundan zevk alması. sürekli gelininin hatalarını bulmaya çalışması. benim kayınvalidemin istemesinin sebepleri bunlardı bence.klava:
bence kesinlikle kabul etme hiçbir özel hayatınız kalmayacak birkere evinde gecelikle bile dolaşamayacaksın, rahatın bozulacak, herşeyin kısıtlanacak ondan sonra da huzursuzluklar başlayacak
eşinle aranız bozulacak.Bence iyi düşün düşüncelerinide onunla paylaş onu ikna etmeye çalış canım.
bu saydığın sebeplerin dışında anca ne olabilir? kayınvalideye hizmetçilik yapmak, her şeye burnunu sokmasına izin vermek, oğlundan ve oğlunun hayatından kopmak istememesi, oğlunun hayatındaki önceliğinin hep kendisi olmak istemesi, gelinini sinir hastası yapmaya çalışması ve bundan zevk alması. sürekli gelininin hatalarını bulmaya çalışması. benim kayınvalidemin istemesinin sebepleri bunlardı bence.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?