- Konu Sahibi arzuca9432
-
işte ben bu durumu anlatamıyorum benimkine.. nişan yapacağız allah kısmet ederse de bu kısım birkaç gündür favori konumuz ve ben kendi derdimi anlatamadım ona:sm_confused: yanlış anladı beni.
mesela şimdi abisinin eşi de var aynı apartmanda geçen misafir gelmiş ama kız inmemiş o konuda sorun yaşanmış bunu anlattı bana bende dedim belki hasta belki inmek istemedi neden sorun ediyorsun diyorum inse anneme yardım etse ne olur falan diyo anlamıyor beni ama en iyisi fazla samimi olmamak mesafeyi korumak...
hiç istemiyorum yaa.
kesinlikle değiliz ama işte bunu erkekler anlamıyor...:1closedeyes:
valla ben beraber oturursak mesafe koyacağım arama yoksa ben deliye dönerim...
Ben de şunu anlamam gelin misafir gelince neden kaynanaya gitmek zorunda ki?Sonuçta misafir onlara geliyor.Bizimki de aynı şeyi söylüyordu aramız iyiykene.
Mecbur muyuz sizce?
İmkanın varsa beraber oturma canım.İmkanın yoksa da baştan tavrını koyarsan kafan daha rahat olur.a.s
Ya canım beraber dediğim işte ayrı daire ama aynı apartman...
düşünsene akşam yemekleri beraber misafir geldi gel temizlik falan filan.... -tatlicadiarzu-
annemde sen yapamazsın diyor of bilmiyorum yaaa:çok üzgünüm:
Arkadaşlar evleniyorsunuz ve de belli bir süre için
eşiniz olacak insan size annesi ile oturmanız gerektiğini
söylüyor.Kararınız ne olurdu?............................................
işte ben bu durumu anlatamıyorum benimkine.. nişan yapacağız allah kısmet ederse de bu kısım birkaç gündür favori konumuz ve ben kendi derdimi anlatamadım ona:sm_confused: yanlış anladı beni.
mesela şimdi abisinin eşi de var aynı apartmanda geçen misafir gelmiş ama kız inmemiş o konuda sorun yaşanmış bunu anlattı bana bende dedim belki hasta belki inmek istemedi neden sorun ediyorsun diyorum inse anneme yardım etse ne olur falan diyo anlamıyor beni ama en iyisi fazla samimi olmamak mesafeyi korumak...
hiç istemiyorum yaa.
İnanılmaz sinirleniyorum evini gelinine temizletmekten en ufak bir rahatsızlık bile duymayan kaynanalaraaaaaaBU SORU TAMAMEN BANA...ben 1.5 yıldır k validemle altlı ütlü oturuyorum beni bilenler bilir bir çok kezde yazmıştım ..ama beraber oturmaktan farkı yok .ben bu soruya ASLA ASLA DEMİYECEĞİM ÇÜNKÜ HER K VALİDE BİR OLMUYO
ALLAH RAZI OLSUN K VALİDEMDEN ONDAN ÖĞRENMEM GEREKENLERİ ÖĞRENDİM DAHADA ÖĞRENECKLERİM VAR ..BEBEĞİM OLDU ÇOK YARDIMCI OLDU BANA OLUYORDA HALAYARDIMCI ..SEZARYAN OLDUN İNANIN KIZLAR HER SABAH AKŞAM KENDİME GELENE KADAR YEMEKLERİM YATAĞIMA GELDİ.BANA ALDIKLARI ÖRDÜKLERİDE CABASI...
TABİKİ DEZAVANTAJLARI VAR EŞİMLE İSTEDĞİM GİBİ BAŞBAŞA KALAMIYORUZ(TABİ ERKEN İNİYOZ AMA MİSAFİRE YAKALAMADAN)EVİMİ ÖZLÜYORUM YA BEN DAHA YENİ EVLİYİM...İSTER İSTEMEZ LAFLAR KARŞILAŞABİLİYOR AMA HİÇBİRZAMAN BANA GÖZÜNÜN ÜSTÜNDE KAŞIN VAR DEMEDİ BENDE ONAÇOK ŞÜKÜR BÖYLE DURUM OLMADI(ALLAH KORUSUN)SONUÇTA EŞİMİN ANNESİ HERZAMAN YÜZYÜZE BAKACZ..SABAH OLUNCA EMİRİ ALIYORUM YUKARI ÇIKIYORUM K VALİDEMİN TEMİZLİĞİNİ YAPIYORUM SONRA DERMANIM KALISA KENDİ EVİMİN:roflol:TEMİZLİĞİNİ YAPIYORUM.........................TABİKİ AYRILIK TEMİZLİK BUNUN AKSİNİ SÖYLEMİYORUM AMA BERABER YAŞAYAN BİRİ OLARAK1.5 YILDA YAŞADIKLARIMI YAZDIM.....(RABBİM HİÇBİRİMİZİN AĞIZTADINI BOZMASIN EŞİMLE HUZURUMUZ BOZULMASIN BEN BUNADA RAZIYIM:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?