Evlenince kayınvalide ile yaşar mısınız?

Eğer şartşar uygunsa; kesinlikle birarada oturmamalı.
Hatta mümkünse her iki tarafa da bir nebze olsun uzak olmak en iyisi..

Doğumdan iki ay sonra rahatsızlığım nedeniyle 3 ay beraber oturduk.Bana Allah için hiç sen geri dur demediler.Şuan da altlı üstlü oturuyoruz.Kayınvalidem kızıma bakıyor.Arasıra yemeği yukarda yer,çayımızı da içer aşağı ineriz.Ama, eşim evlenince annemle oturalım deseydi kabul etmezdim.Ev üstüne ev olmuyor.

ben olsam bundan 1 yıl önce isterdim ama şimdi sorsalar kesinlikle hayır derim çünkü insanlar çok farklı günü gününü tutmuyor ve bir bakıyorsun eşin olacak insan hiç yok yere bir havaya girmiş tripler yapıyor ben bunu asla kaldıramam şahsen ben böyle bir sorun yaşamadım ama canlı örneklerini gördüm.

EV EV ÜSTÜNE OLMUYOR İKİ KADINDA BİR EVDE KESİNLİKLE OLMUYO BU SÖZE SONUNA KADAR KATILIYORUM AMA ŞARTLAR BUNU GÖSTERİYORSA YAPACAK BİŞEY YOK....ALLAHTAN ÇOK ANLAYIŞLI KVALİDEM K PEDERİM Bİ SORUNUMUZ OLMADI ÇOK ŞÜKÜR AMA AYRI OLMAK DAHA BİR AYRI OLUYOO !!!!!!!!!!!!!!!!!

iyi biriyse neden olmasın kayın validem yok ama yaşasaydı onunla oturmak isterdim çünkü dünyanın en iyi merhametli annesiymiş annemin halası oluyor bu arada annem hep onu anlatır keşke yaşasaydı diyorum :lepi:

Allah tabiki mecbur bırakmasın ama
istemezdimmmmm aynı evi paylaşmayıı.

Allahtan da rahatımm evlerimiz ayrı kaydirigubbakcemile3
ha bu arada kayınvalidemide cok severimnmmmm

ben de oturmam büyük konuşmayayım ama annemle de oturmak istemem zaten gerçekten ev ev üstüne olmaz çünkü
eşim de aynı apartmanda olmaya bile karşı neyse ki çünkü ona ait bir evi var kayınvalidemlerin evinin altında hoş ailesi orayı depo olarak kullandığından bir hayrı yok bana ama belki oturmamız gerekir kira ödeyemeyiz dünya hali dediğimde asla ailemle aynı apartmanda oturmam dedi benim de içim rahat etti

ben aptalım çünkü ilk olarak ben istedim annesiz büyüm anne özlemim vardı ama eşim kısa süre için beraberiz dedi ne olursa olsun bir gün arılacağız dedi anladımki kimse insanın annesi gibi olamazmış şimdide ben istemiyorum eşim istiyor valla 5 senedir kafayı yiyecem ama az kaldı eşime ya o ya ben dedim bakalım ne olacak

Arkadaşlar evleniyorsunuz ve de belli bir süre için
eşiniz olacak insan size annesi ile oturmanız gerektiğini
söylüyor.Kararınız ne olurdu?............................................

şimdiki aklım olsaydı kesinlikle hayır derdim yasakkelime . altı ay kadar birlik oturduk sonra evimizi ayırdık yine karşı karşıya oturuyoz ama en azından evimiz ayrı .ev evin içinde olmuyor ne kadar iyi olurlarsa olsunlar.kendine ait hayatın bile olmuyo .mecbur onlara ayak uyduymak zorunda kalıyorsun :1no2:

bana sorsalar ayrımı birlikmi diye kesinlikle ayrı ev derim yerimseniben

bende evlendiğimde 15 yaşındaydım ve eşimin hatırı için 4 yıl kayınvalidemlerle
birlikte oturdum.:bbo:cahildim çünkü...ama şimdiki aklım olsa kesinlikle oturmazdım....ne olursa olsun ev ev üstüne olmuyor çünkü...:1no2:

ıstemezdim ... Gerçekten yapamazdım heralde , annemi sevmediğimden değil (kayınvalidem)... Ben istemezdim ... Eşimle ikimiz dilediğimiz gibi kavga da ederiz , cıvıldaşırız da ... Ama evde bir

kayınvalide kayınpeder olunca nasıl olacak ? Bu sefer kısıtlı gibi olucam ... Ben, ben gibi davranamıcam ... Sürekli bir dikkat , sürekli bir özen , aman duymasınlar, aman görmesinler....Yok ben özgür

olmalıyım ... Öbür türlü nefes alamam gibi geliyor...

Ben bağıra çağıra eşime nasıl seslencem evde onlar varken;

- Eşşek sıpası gel buraya...
- Gelemem , işim var aşkııımmm...
- Gel dedim bal arısı ... Gel çabuk yoksa alıyom elime oklavayııı...

Bizim evde bu diyaloglar nasıl yaşanırdı onlarla yaşasaydık... kaydirigubbakcemile3

büyük konuştuğum şeyler hep başıma gelmiştir yaşamım boyunca
ama kaynanayla yaşamak mı
asssssllllaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyyt

Ben eşimle evlenmeden evvel ailesiyle tanıştım ve de bana sordular onların binasın da oturacaksınız yoksa başka bir yerdemi diye. Ben de benim için farketmez demiştim. (Aynı ev de değil yanlız. Aynı apartmanda, )
Ama eşim ayrı bir yerde oturmak istedi. Çünki ben çalışıyorum vede açık bir bayanım ama eşimin ailesi öyle değil. Neyse iyi ki de eşim orada oturmak istememiş ve ben kendime çok kızıyorum neden tavrımı net belli etmediğim için. Şuan ayrı oturuyoruz ve hep bir beklenti içindeler ve de elleri kolları hep üzerimiz de. Çıldırıyorum bazen, bazen de eşimin annesi ne yapayım o böyle diyorum. Ama asla bırak aynı evdeyi aynı apartmanda bile oturmayı düşünme. Ama hastalık, bakıma muhtaçlık ayrı şeyler. O zaman iş değişir canım

ben benimkini tanıdığım için istemezdim :jeyyar:sağolsun arasıra gelir kalır malesef 2 ay yok onu döktün yok onu pişirdin yok annen geldi yok tel iki kere çaldı yok geç uyandın yok kahvaltıda sıcak yemek yok yok akşam yemeğine ayran yapmamışsın yok makina iki kere çalıştı yok elektirik süpürgesi dün çalıştı buğünde ..yok salam yemiş oğlan ..yok çikolata yemiş bizim oğlan ....yok çoçuğa kıyafeti tam üstüne göre almışım.. yok mutfakta yemek yiyormuşum yok peçeteler kalınmı yazık günahmış,
yok çarşafı değiştirmişim. yokmutsuzmuşum surat asıyormuşum,yok mutluymuşum ortada gülecek ne varmış deliymişmiyim, yok torunu iyi yetiştirememişim,kadın olsaydım becerirmişim, yok arkadalarım çok gelirmiş kocamın parasını onlara pasta börek le yediriyormuşum...........yok arkadaşlarım gelmed yabaniymişim yok kızlarını aramamışım

saymakla bitmez kaççççççççççççççççççççç...................
belkide ben tuafımdır.................senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…