- Konu Sahibi arzuca9432
-
ben benimkini tanıdığım için istemezdim :jeyyar:sağolsun arasıra gelir kalır malesef 2 ay yok onu döktün yok onu pişirdin yok annen geldi yok tel iki kere çaldı yok geç uyandın yok kahvaltıda sıcak yemek yok yok akşam yemeğine ayran yapmamışsın yok makina iki kere çalıştı yok elektirik süpürgesi dün çalıştı buğünde ..yok salam yemiş oğlan ..yok çikolata yemiş bizim oğlan ....yok çoçuğa kıyafeti tam üstüne göre almışım.. yok mutfakta yemek yiyormuşum yok peçeteler kalınmı yazık günahmış,
yok çarşafı değiştirmişim. yokmutsuzmuşum surat asıyormuşum,yok mutluymuşum ortada gülecek ne varmış deliymişmiyim, yok torunu iyi yetiştirememişim,kadın olsaydım becerirmişim, yok arkadalarım çok gelirmiş kocamın parasını onlara pasta börek le yediriyormuşum...........yok arkadaşlarım gelmed yabaniymişim yok kızlarını aramamışım
saymakla bitmez kaççççççççççççççççççççç...................
belkide ben tuafımdır.................senağlama
ben ilk bi sene oturdum ne kadar iyi olsalarda olmuyo malesef ev üstüne ev olmuyo çok rahatsız lık verici bi durum oluyo evlilikten hiçbişey anlamıyosunuz hala beraber oturalım diye israr ediyolar ama artık eltim geliyo mayısta o oturacak onlarla kolay gelsin artık kendisine başarılar ve mutluluklar diliyorum :jeyyar:
Yaa arkadaşlar ileride gelinimizde bizi istemezse ne yaparız?.....................................
canım haklısın genç olsa çatır çatır kavga ederim ama kadın cağız 80 yaşında birşey diyemiyorsunn en büyük gelini 50 yaşında ben en küçüğüm hımmm bu arada ben sinirdren sürekli hastanelik oluyorum o grip bile olmuyor anlamadım ama şöyle bir şey var genç kalmasının sebebi içindeki ne varsa söylemek rahatlamak sağolsun içinde hiç tutumuyor ...........yaşlı sanmayın onu yarım hgünde bütün evin halılarını yıkıyor kurban bile kesiyorayyyyyyyyyyyyyyyy okurken bile afaknalar bastıklava:
allah sabır versin sana canım benim :teselli:
ne annemi ne annesini isterim aynı evde
işte ben bu durumu anlatamıyorum benimkine.. nişan yapacağız allah kısmet ederse de bu kısım birkaç gündür favori konumuz ve ben kendi derdimi anlatamadım ona:sm_confused: yanlış anladı beni.
mesela şimdi abisinin eşi de var aynı apartmanda geçen misafir gelmiş ama kız inmemiş o konuda sorun yaşanmış bunu anlattı bana bende dedim belki hasta belki inmek istemedi neden sorun ediyorsun diyorum inse anneme yardım etse ne olur falan diyo anlamıyor beni ama en iyisi fazla samimi olmamak mesafeyi korumak...
hiç istemiyorum yaa.
ben kaynanamla 2 sene beraber oturdum mecburen tabiki anlaşamadığın zamanlar sıkıntılar yaşadığım anlar oluyo hayatına müdahale ediyo ki ayrı evede çıksan aynı şekilde senin hayatın ayrı bide çocuğuna müdahale ediyo en iyisi uzak olmak çok iyi tamam ama herşeyine karışması kendi istediğin gibi yaşayamaman kaynanalar kötü demiyorum ama rahatlık için ayrı ev şart ama aynı bina ayrı ev olmaz farklı yerlerde oturmak en iyisi kaynanamın çok iyiliği dokundu bize eşim melek gibi biri ama bazen onlar yüzünden kavga edebiliyoruz sofrayı kuruyorum neden çağırmadın niye çağırmadın tamam kaynanamın başımın üstünde yeri var ama abiside her sofrada bizle bide karısıda var bikere çağırmamıştır bizi neyse arkadaşlarımızın gelip gitmesi konusu açılıncada işte arkadaşın ya parana ya karına bakar diyo eşime arkadaş eve gelip gitmezmiş ya bizim arkadaşlarımız belirli kaç senelik arkadaşlarımız sokaktan birini bulupta eve getirmiyoruz ya herşeye karışıyo hamileyim şimdiden karışıyo yok 2 aylık çocuğa meyve suyu verecekmiş ben vermicem diyorum o ben veririm diyo yok hastane çıkışı küçükmüş daha büyüğü yokmuymuş biraz büyük şeyler alacakmışız ya biz bilmiyomuyuz ne alıp almıcamızı herşeye karışıyo bitane elbise aldım arkadaşımızın düğünü için yok çok açıkmış onların sülalesinde yokmuş böle açık giyinen eşimde allahtan benim yanımdada bişey diyemiyo pek yoksa daha fena olucak şimdi aynı binada ayrı evdeyiz ama genede herşeye karışıyo çamışır asmama kadar karışıyo allahtan pek yanına gitmiyorumda kafam rahat ablamlara gittim geçende giderken söyledim bana diyoki yarın gelirsin ya diğer gelinleri 2 hafta kalıyo 1 ay kalıyo bana gelince fazla kalma sanki ona soran var eşim izin veriyo ne kadar kalırsam kalıyam bişey demiyo sanki ona dert çok sinirlerimi bozuyo kalbinide kırmak istemiyorum ama çocuk konusunda bu kadar sabırlı olamıcam galiba şimdiden tartışıyoruz doğunca ne olur bilemem en iyisi uzakta olmak ne senin ailene yakın ne onun ailesine yakın en iyisi uzakta olmak karışanın olmaz görüşenin olmaz eğer öyle bi fikri olan varsa o fikirden vazgeçsin tamam yalanı yok öyle fesatlıkları yok yeri geliyo çok iyi oluyo ama herşeye karışması insanı bunaltıyo daha neler var neler anlatmakla bitmez katlanıcaz artık eşim için katlanıyorum zaten oda beni ezdirmiyo allahtan
ben yaşamam hatta bu yüzden ben nişan attım tek sebep tabi bu değildi ama sebeplerden biriydi.ben evliliğimi doya doya yaşamak isterim evimde ikinci şahısları istemem.evimde geceliğimle gezmek kocamla koltuk da sarılıp film izlemek belki o gün yemek yapmamak dışarda yemek belki salonumun ortasında fantazi yapmak :))))) ev benim değil mi hayat benim değil mi peki evde kaynana bilmem kim varken nasıl olacak bunlar.
Arkadaşlar evleniyorsunuz ve de belli bir süre için
eşiniz olacak insan size annesi ile oturmanız gerektiğini
söylüyor.Kararınız ne olurdu?............................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?