Evlenince kayınvalide ile yaşar mısınız?

ben yaşamam hatta bu yüzden ben nişan attım tek sebep tabi bu değildi ama sebeplerden biriydi.ben evliliğimi doya doya yaşamak isterim evimde ikinci şahısları istemem.evimde geceliğimle gezmek kocamla koltuk da sarılıp film izlemek belki o gün yemek yapmamak dışarda yemek belki salonumun ortasında fantazi yapmak :))))) ev benim değil mi hayat benim değil mi peki evde kaynana bilmem kim varken nasıl olacak bunlar.

bir evin iki patronu olmaz bende esime bastan soylemistim tatillerde dayanamiyorum surekli olsa deliririm

ayyyyyyyyyyyyyyyy okurken bile afaknalar bastı klava:
allah sabır versin sana canım benim :teselli:

ben ilk bi sene oturdum ne kadar iyi olsalarda olmuyo malesef ev üstüne ev olmuyo çok rahatsız lık verici bi durum oluyo evlilikten hiçbişey anlamıyosunuz hala beraber oturalım diye israr ediyolar ama artık eltim geliyo mayısta o oturacak onlarla kolay gelsin artık kendisine başarılar ve mutluluklar diliyorum :jeyyar:

Aynen ev üstüne ev olmuyor.......................................

canım benim ister mesafe koy ister on tane duvar ör ne yazıkki aynı evde aynı apartmanda yaşamak berbat bişey
Asla kendine özel bir hayatın olmuyor çat kapı gelmeler misafirlerini ağırlamalar ve bunu yanında her türlü laf sokuşturmalar aklın varsa kesinlikle taviz verme çek restini inan şimdi karşılaşacağın sorunlar sonrakilerin yanında hiiiç kalır.

aynı evde oturabiliriz diyen salaklardandım ben de .ama eşimle daha erken evlenelim diye öle dedim.ama nasıl olduysa kayınvalide istemeişti o zamanlar.şimdi içlerine girdim anlıyorum nie aynı evde oturmak istemediğini.kendime diyorum şimdi ay ne salakmışım ya kayınvalidem kabul etseydi.verilmiş sadakam varmış:)şimdi aynı sitede oturuyoruz ama haftada bir gün anca gidiyoruz eşimle o kadar.

Yaa arkadaşlar ileride gelinimizde bizi istemezse ne yaparız?.....................................

Bunun tek çaresi eğer sen sıkıntı yaşadıysan gelinine bunu yapmayacaksın.yasakkelime
Kızıpta k.validelere söz söylüyorsak bilinizki ileride o sözler mutlaka bizlere söylenir.
Ha bu arada benim oğlum yok kız annesiyim ben .:1hug:

Kayınvalidesinin yanına evlenen keklerdenim bende..Herkese selammm :teytey:
Bırakın aynı evde oturmayı aynı apartmanda bile oturmayın...Kaçııııııııın, uzaklaşın, canını seven kaçsın.....
Ben 6 ay aynı evde oturabildim. Dul kadın, yaşı var yanlız kalmasın dedim.. Demez olaydım..Maaşallah kadın biz evlenince gençleşti...
Televizyon seyredicez eşimle oturur bizle, gece 3-4 olsun biz yatmadan yatmaz. Gezmeye gideriz eve dönünce sitemkar laflar, biri gelir bizimle oturur bunlar gençtir yanlız kalsınlar demez, uyumak istesen uyuyamazsın, eşinle tartışamazsın bile, gelen misafirleriyle uğraşırsın,rahat yemek yapamazsındelikafadulden vs vs vs....
Yok aklı olan aynı evde oturmasın..Herkes kendi evini bilsin..6 ay sonunda taşındık yanından..Şimdi ohhhh kocamla rahat rahat oturuyorum, konuşuyorum,gezmeye gidiyorum,yeri geliyor yemek yapmıyorum sorun olmuyor...Arada gidiyoruz..Rahatım yani...sositososito
Dertsiz başını derde sokmak isteyen varsa otursun..Kimseden duymadım bugüne kadar ''kayınvalidemle oturuyorum çok mutluyum'' diyen...
Dağ dağ üstüne olurmuş, ev ev üstüne olmazmış yada ;
Karın melek anan evliya olsa aynı evde olmaz....kötükedihüso
diye boşuna dememişler...Gelinleri kendilerine eğlence yapıyorlar valla..Evlenmeden önce napıyodu bilmem can sıkıntısından..Evlendikte ben çıktım ona eğlencelik..şimdi arasında bulsun...lülülülülülü

ayyyyyyyyyyyyyyyy okurken bile afaknalar bastı klava:
allah sabır versin sana canım benim :teselli:
canım haklısın genç olsa çatır çatır kavga ederim ama kadın cağız 80 yaşında birşey diyemiyorsunn en büyük gelini 50 yaşında ben en küçüğüm hımmm bu arada ben sinirdren sürekli hastanelik oluyorum o grip bile olmuyor anlamadım ama şöyle bir şey var genç kalmasının sebebi içindeki ne varsa söylemek rahatlamak sağolsun içinde hiç tutumuyor ...........yaşlı sanmayın onu yarım hgünde bütün evin halılarını yıkıyor kurban bile kesiyor üstüne benimle didişiyor ama 10 yıl oldu alıştık süprizzzzz

ben kaynanamla 2 sene beraber oturdum mecburen tabiki anlaşamadığın zamanlar sıkıntılar yaşadığım anlar oluyo hayatına müdahale ediyo ki ayrı evede çıksan aynı şekilde senin hayatın ayrı bide çocuğuna müdahale ediyo en iyisi uzak olmak çok iyi tamam ama herşeyine karışması kendi istediğin gibi yaşayamaman kaynanalar kötü demiyorum ama rahatlık için ayrı ev şart ama aynı bina ayrı ev olmaz farklı yerlerde oturmak en iyisi kaynanamın çok iyiliği dokundu bize eşim melek gibi biri ama bazen onlar yüzünden kavga edebiliyoruz sofrayı kuruyorum neden çağırmadın niye çağırmadın tamam kaynanamın başımın üstünde yeri var ama abiside her sofrada bizle bide karısıda var bikere çağırmamıştır bizi neyse arkadaşlarımızın gelip gitmesi konusu açılıncada işte arkadaşın ya parana ya karına bakar diyo eşime arkadaş eve gelip gitmezmiş ya bizim arkadaşlarımız belirli kaç senelik arkadaşlarımız sokaktan birini bulupta eve getirmiyoruz ya herşeye karışıyo hamileyim şimdiden karışıyo yok 2 aylık çocuğa meyve suyu verecekmiş ben vermicem diyorum o ben veririm diyo yok hastane çıkışı küçükmüş daha büyüğü yokmuymuş biraz büyük şeyler alacakmışız ya biz bilmiyomuyuz ne alıp almıcamızı herşeye karışıyo bitane elbise aldım arkadaşımızın düğünü için yok çok açıkmış onların sülalesinde yokmuş böle açık giyinen eşimde allahtan benim yanımdada bişey diyemiyo pek yoksa daha fena olucak şimdi aynı binada ayrı evdeyiz ama genede herşeye karışıyo çamışır asmama kadar karışıyo allahtan pek yanına gitmiyorumda kafam rahat ablamlara gittim geçende giderken söyledim bana diyoki yarın gelirsin ya diğer gelinleri 2 hafta kalıyo 1 ay kalıyo bana gelince fazla kalma sanki ona soran var eşim izin veriyo ne kadar kalırsam kalıyam bişey demiyo sanki ona dert çok sinirlerimi bozuyo kalbinide kırmak istemiyorum ama çocuk konusunda bu kadar sabırlı olamıcam galiba şimdiden tartışıyoruz doğunca ne olur bilemem en iyisi uzakta olmak ne senin ailene yakın ne onun ailesine yakın en iyisi uzakta olmak karışanın olmaz görüşenin olmaz eğer öyle bi fikri olan varsa o fikirden vazgeçsin tamam yalanı yok öyle fesatlıkları yok yeri geliyo çok iyi oluyo ama herşeye karışması insanı bunaltıyo daha neler var neler anlatmakla bitmez katlanıcaz artık eşim için katlanıyorum bide eltilerim geliyo çat kapı bide eltimin bi çocuğu var girebilirmiyim diyede sormuyo pat giriyo belki müsait değiliz anası salıyo çayıra kime giderse keşke burdan gidebilsem allah büyüktür

Son düzenleme:

bak canım şimdiden başlamış sorunlar yarın birgün aynı şeyleri senden isticek beklicek anneme niye yardım etmedin niye gitmedin niye çağırmadın olucak bide eltin varmış hiç hiç en iyisi uzakta olmak ya sanki inmek zorunda amann güzelim aklın varsa ikna et bişekilde uzakta olun misafiri gelir bayram seyran olur hep hizmet beklerler gelenine gidenine çok zor yani allaha dua ediyorum bende burdan gitmek için kendi evim ama rahat değilim o yüzden burdan gitmek için dua ediyorum inş bi mucize olurda gideriz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ben de kayınvalidemle karşılıklı sitelerde oturuyorum. aynen senin durumundayım. onu sevmesine seviyorum.eminim ki iyi niyetlidir ama bu kadar da karışılmaz ki. çok bunalıyorum ve bazen sinir krizi geçiriyorum ve eşime patlıyorum ne yazık ki. ben sanırım burcumdan dolayı -kova- acaip özgürlüğüme düşkünüm. kendi kararımı kendim verir hayatımı kendim düzenlerim. öyle de yapıyorum zaten. ama kendi bildiğimi yapmama rağmen neden hala herşeye karışma hakkını buluyor anlamıyorum. yaşlılığına veriyorum.kalbini kırmamak için bazen sınırlarımı zorluyorum.içimden sakin ol sakin ol diye komut verdiğim çok oluyor kendi kendime...benim annemler başka bir şehirde ve bebeğim var.şuan çalışmıyorum.arkadaşım da yok burada.o yüzden sıtkım sıyrıldı. kafayı yiyorum.paylaşamıorum da eşimden başka kimseyle.annemlere de böyle şeyleri anlatmak çok huyum değil. üzülürler boş yere. eşimi üzüyorum biliyorum ama burdan taşınmak istediğimi söylüyorum sürekli. şuan arabamızın taksitleri var.o bitince inşallah taşınacağız.iple çekiyorum o günü. kafam rahat olacak. eşime ya onlar da bizim taşındığımız yere peşimizden gelip ev alırlarsa diyorum. :1shok: Allah korusun!!!

yani 4 sene kadar sabredeceğim.başka çarem yok.umarım yüzyüze bakamayacağımız şeyler yapmaz,birbirimizi kırmayız.ben böyle birşeyi hiç istemiyorum ama bazen sabrımın sınırına geldiğimi hissediyorum. o zamanlar biraz alıp bebeğimi annemlere gidiyoruım.iki - üç hafta kafamı boşaltıyorum. burdan talşınınca ancak yeni gelin olacağım ben. eşimi o zaman daha çok seveceğime eminim...

aynen canım bende bu şekilde düşünerek nişanı atmak zorunda kaldım tabiki tek sebep bu değildi son nişanlılık dönemlerinde tartışmalarımız çok oldu anlaşamadık ama sonra yine bir araya geldik yani kendi aramızda önceden beraber oturmayı durumundan dolayı kabul etmiştim ama son tartışmalarla ve nişanı attıktan sonra anladımki aynı evde geçinmemiz daha zor olur hem ailesi rahat etsin hem de biz diye düşünerek ayrı ev istedim ama bu sefer nişanlım kabul etmedi. neymiş efendim başta beraber oturmayı kabul etmişimde şimdi neden kabul etmiyor muşum.birçok açıklamada bulundum ama anlamadı ya da anlamak istemedi ve maddi durumunuda öne sürerek kabul etmedi ve bölece sonuçlandı yabi bitirdik..sonra olabilecekleri düşünmemiz lazım..

Arkadaşlar evleniyorsunuz ve de belli bir süre için
eşiniz olacak insan size annesi ile oturmanız gerektiğini
söylüyor.Kararınız ne olurdu?............................................

Bız evlenelı 7 ay olmustu kı kayınpederım ıslerı bıtecek derecede azaldı ve malı durumları baya kotu hale geldı.Aynı apartmandaydık ve esım havalar soguk hem annemlerın durumu yok onların yanına ınelım havalar ısınınca cıkalım dedı. Kaynanam annem gıbı kayınpederım de babam cunku onları cok sevıyorum ama yıne de ınsan bazen yalnız kalmak ıstıyor ve bunalıyor. Havalar ısındı ama bız henuz evımıze cıkamadık ve acayıp sınırlerım bozuk.Bu hafta kesın yukarı cıkarız dıye planlamıstım kı yukarı cıktım catı akıyor ve de ıkı odanın duvarları kabarmıs. Sımdı yıne masraf cıktı moralım cok bozuk. Şükrediyorum kı bı kaynanam ve kayınpederım degıl bır anne ve babam gıbı ınsanlar var. Ama herseye ragmeenn ayrııı evvv!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…