- 28 Ocak 2009
- 34.484
- 58.002
- 1.123
Otursun ne olacak o zaman ayrı daire ise gurur yapacak birsey yok.Yok yok ailemle değil, ayrı dairede.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otursun ne olacak o zaman ayrı daire ise gurur yapacak birsey yok.Yok yok ailemle değil, ayrı dairede.
Kira odeyemeyecek kadardasiniz evlilik neden.
Evlilik ev kurabilmek.hem durum yok hem evin ici eski cok masraf var siyorsunuz.ya bekleyip merkezdeki evi tamir ettireceksiniz yada koy.
Koy sizin icin hicde iyi olmaz o ayri
iyi de ona imkan yok buna imkan yok.Suan evlenmeyecegiz, evlenmeden ev sorununu halletmemiz gerekiyor.
iyi de ona imkan yok buna imkan yok.
maddi durumlar elverene kadar evlenmeyin sonra da kiraya çıkın.
birikim yapıp üstüne kredi çekip yeni ev alın madem. kira öder gibi taksitle ödeyinEvlenene kadar para biriktireceğiz. O kararı almıştık. Daha var o zamana da aslında. Sadece kendi evimiz olsun diye kiraya sıcak bakmıyorum.
birikim yapıp üstüne kredi çekip yeni ev alın madem. kira öder gibi taksitle ödeyin
Ailesini kucuk gormuyorum ama yildizimiz uyusmadi derler ya oyle iste. Erkek arkadasimin zor kosullarda calismasindan da biktim. Kadinin bana yaptığı kiskancliklardan da biktim. Demek ki içten ice biriktim. 10.000 bulunmayacak para değil bir senede birikir. Haklisiniz kiraya cikmaktan iyidir. Bakalim zamana birakacagim.
sehır hayatına alışmıs bırı koyde yapamaz, yenı evleneceksınız eskı kırık dokuk evde ısınız ne, ıkınızde maaslı calısan ısenız evlenene kadar para bırıktırın, aıleler dugun dernek kısmını halletsın sızde ufak ama ıcı yapılı bır ev tutar bırkaçta esya alır rahat rahat yasarsınız..
herkes kırada yasıyor ama bırseylerı eksılmıyor, evımız olsun dıye para bırıktırcen dıye mutsuz olmaktansa kırada otur tum evler senın zaten keyfıne bak ...
Madem o kadar zehir eden bir kadın kendi evlerinde sana huzurla oturtur mu sence? Çok konu var köyde üşüyorlar yok hastanede işleri var deyip kalan erkek aileleri. Ayrıca ev onlara ait olduğu için hak iddia edemeyeceksin. Yaptığın masrafta güme gidecek derim. Bence hiç bulaşma ev peşinatı biriktirin ya da maddi gücünüze göre ev kiralayın aileyi çok bulaştırmayın ki size karışma özellikle sana karışma hakkını görmesinler. Köyde yaşamayı hiç düşünme daha şimdiden böyle yapan kv adayı köyde dar alanda kısa paslaşır valla annen haklı onu dinle sen bu haliyle evlenme.
Erkek arkadaşının mesleği yok mu? Varsa köy işi yapmasına fırsat kalmaz zaten. Ama en büyük sorun erkek ailesiyle birarada olmak bence.
Aile yapısı nasıldır bilinmez. Huzurum için eski evde oturmaya razı olurdum yine de bu riski almazdım.
Bir eve tadilat yaptirebilecek kadar paraniz yokken evlenmeyin zaten, 3 degil 5 yil sonra olsun ama elinizde kazanciniz olsun
Eheheh aynı benim durum köyde oturuyorlar alt katlari sevgilime ait evlenince orda oturcaz diye tutturdu
Bu halde evlenmeyi mi düşünüyorsun para yok kalacak yer yok. Durumumuz düzelince evlenin. ALLAH yardımcınız olsun