Evlenince nerde yaşayacağız sorunsalı

İşe girin, çalisin. Niyeyse çalişmak kimsenin aklina gelmiyor...

Evi olan adami bulmussun da miy miy burun kiviriyosun be tatlim. Ortada nisan yok soz yok bu konulara girmissiniz. Ev almak icin kac sene irgat gibi calisiyor insanlar googledan bi arastir. Oturdugun yerden ev begenmiyorsun. Sadece biyerin kalkmis derim baska da bisey demem..

bence siz evlenmeyin hiç bir şeyden memnun olmuyorsunuz çünkü. köyde kalın demişler köy işini yapamam hemde ailesini sevmiyorum demişsiniz, kasabadaki evi yaptırın demişler olmaz çok yıkık dökük demişsiniz, kiraya çıkın demişler paramız yok demişsiniz.. hayır ne bekliyorsunuz anlamadım. insan biraz arabulucu olur biraz ılımlı olur elbette köyde yaşarsanız köy işi yapacaksınız hamama giren terler

valla bende insanlarin isten kacma heveslerini anlayamiyorum..ya hayat oyle yan gel yat osman mi? elbette calisacaksin kazanacaksin hak edeceksin. hayatin boyunca calismamissin..kiymet bilmezsin tabii..hem diyorsun koyde esimi calistirirlar sinirlenirim bozulur..ne bekliyorsun? ayni evde duracaksaniz mecbursunuz isin ucundan tutmaya..inekte sagacaksin yeri gelince tarlayada gideceksin, yemekte yapacaksin.

İyi de adamın işi nerede yok mu iş

Kira neden olmasın çalışırsın sen de 1300 alsan kirayı karşılar sana da harçlık kalır

Neden onun ya da senin ailen var soruda ikiniz evleneceksiniz yani her şeyi siz kazanın

Kiralar çok pahalı. Durumumuzun olmamasından değil sadece kiraya para verirsek evimiz olmaz para biriktiremeyiz. Küçük hesaplar yapıyorum.
Bi siz yapmiyorsunuz herkes yapiyor.ama her istediginiz ha diyincede olmuyor ne yazikki..
Koy moy unutun derim..evin eski olsun huzurun olsun.ne yapicaksin koyde birde ic ice aileyle..kucuk hesaplar yapma buyuk hesaplar yap suan.hersey mal mulk degil.once huzuru yakalamaya calis

bence siz evlenmeyin hiç bir şeyden memnun olmuyorsunuz çünkü. köyde kalın demişler köy işini yapamam hemde ailesini sevmiyorum demişsiniz, kasabadaki evi yaptırın demişler olmaz çok yıkık dökük demişsiniz, kiraya çıkın demişler paramız yok demişsiniz.. hayır ne bekliyorsunuz anlamadım. insan biraz arabulucu olur biraz ılımlı olur elbette köyde yaşarsanız köy işi yapacaksınız hamama giren terler

Ailemin evi var. İlla orada durmak zorunda değilim. Erkek arkadaşımı ikna etmem gerek bu konuda. Neden onun ailesine muhtaç olayım ki? Ayrıca kendim de kazanırım.

valla bende insanlarin isten kacma heveslerini anlayamiyorum..ya hayat oyle yan gel yat osman mi? elbette calisacaksin kazanacaksin hak edeceksin. hayatin boyunca calismamissin..kiymet bilmezsin tabii..hem diyorsun koyde esimi calistirirlar sinirlenirim bozulur..ne bekliyorsun? ayni evde duracaksaniz mecbursunuz isin ucundan tutmaya..inekte sagacaksin yeri gelince tarlayada gideceksin, yemekte yapacaksin.

İşin gerçeği şu ki yapmak zorunda değilim.Bu benim hayatım. Onlara açık açık söyledim bunu ayrıca. Kabul ettiler. Neden alışık olmadığım işleri yapayım hem çalış hem evinin işini yap ne güzel. Kendimi ezdirmem.

İyi de adamın işi nerede yok mu iş

Kira neden olmasın çalışırsın sen de 1300 alsan kirayı karşılar sana da harçlık kalır

Neden onun ya da senin ailen var soruda ikiniz evleneceksiniz yani her şeyi siz kazanın

Genç insanlar her şeyi kendileri alacak kadar kazanamıyorlar ne yazık ki. Neden alternatif yollar üretmeyelim ki? Hem diyorlar kiraya çıkın her şeyi kendiniz yapın diye, hem de hayatın pahasını bilmiyorlar.

Bi siz yapmiyorsunuz herkes yapiyor.ama her istediginiz ha diyincede olmuyor ne yazikki..
Koy moy unutun derim..evin eski olsun huzurun olsun.ne yapicaksin koyde birde ic ice aileyle..kucuk hesaplar yapma buyuk hesaplar yap suan.hersey mal mulk degil.once huzuru yakalamaya calis

Köyü geçici olarak söyledi erkek arkadaşım. Huzur önemli elbet.

Evi olan adami bulmussun da miy miy burun kiviriyosun be tatlim. Ortada nisan yok soz yok bu konulara girmissiniz. Ev almak icin kac sene irgat gibi calisiyor insanlar googledan bi arastir. Oturdugun yerden ev begenmiyorsun. Sadece biyerin kalkmis derim baska da bisey demem..

Çok gereksiz bir yorum. Benim bi yerim kalkmış demek... Kaldıranlar sağolsun :) darısı başına...

Ayy hiç böyle sorunsalım olmadı. Bilemedim ki. Sırf kira vermeyeceğim diye kaynanaya yakın oturmazdım. Gençç insanlar evlenecek kadar para kazanamıyorsa bekle 28inde evlen. Onun bunun eviyle kendine sorunsal yaratmazsın hem

Ayy hiç böyle sorunsalım olmadı. Bilemedim ki. Sırf kira vermeyeceğim diye kaynanaya yakın oturmazdım. Gençç insanlar evlenecek kadar para kazanamıyorsa bekle 28inde evlen. Onun bunun eviyle kendine sorunsal yaratmazsın hem

Aynen bekleyeceğim. Kimseye muhtaç olmadım çok şükür. Çalışır kazanırım.

Valla nerde olursanız olun ama kaynanazına baya uzak olun. Otobüsle 15 dakka olan yerlerden de uzak durun. Hatta kıta değiştirin mümkünse :KK76:

Merhaba kızlar...
Erkek arkadasimla evlenince nerde kalacağımız konusunda bir karara varamadik. Onlarin köyde evleri var üstte ailesi oturuyor alt kat da boş. Bir de merkezde evleri var ama o evin içi cok masraflı cok eski bir ev. Her yeri bastan aşağı yapılmalı. Orada kalamayacagiz cunku yaptiracak paramiz yok. Koyde kalmamiza da annem izin vermez. Zaten annem bize sıcak bakmıyor. Bende köyde yapabilir miyim bilmiyorum. Her ne kadar erkek arkadasim köy isi yapmayiz dese de, ailesi erkek arkadasimi çalıştırır ve sinirlerim bozulur. Ona da söylüyorum. Haklısın diyor. Kirada da kalamayız durumumuz musait olmayacak. Öneriniz var mı bu konuda?

valla canım onu bunu bilmem ama ky asla altlı üstlü oturma! ne kadar uzak ta oturursanız oturun.hemen evlenmeyin.durumunuz olunca para birikimi olunca evlenin...evliligini asla aceleye getirme.

Back
X