- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi siz yapmiyorsunuz herkes yapiyor.ama her istediginiz ha diyincede olmuyor ne yazikki..Kiralar çok pahalı. Durumumuzun olmamasından değil sadece kiraya para verirsek evimiz olmaz para biriktiremeyiz. Küçük hesaplar yapıyorum.
İşe girin, çalisin. Niyeyse çalişmak kimsenin aklina gelmiyor...
bence siz evlenmeyin hiç bir şeyden memnun olmuyorsunuz çünkü. köyde kalın demişler köy işini yapamam hemde ailesini sevmiyorum demişsiniz, kasabadaki evi yaptırın demişler olmaz çok yıkık dökük demişsiniz, kiraya çıkın demişler paramız yok demişsiniz.. hayır ne bekliyorsunuz anlamadım. insan biraz arabulucu olur biraz ılımlı olur elbette köyde yaşarsanız köy işi yapacaksınız hamama giren terler
valla bende insanlarin isten kacma heveslerini anlayamiyorum..ya hayat oyle yan gel yat osman mi? elbette calisacaksin kazanacaksin hak edeceksin. hayatin boyunca calismamissin..kiymet bilmezsin tabii..hem diyorsun koyde esimi calistirirlar sinirlenirim bozulur..ne bekliyorsun? ayni evde duracaksaniz mecbursunuz isin ucundan tutmaya..inekte sagacaksin yeri gelince tarlayada gideceksin, yemekte yapacaksin.
İyi de adamın işi nerede yok mu iş
Kira neden olmasın çalışırsın sen de 1300 alsan kirayı karşılar sana da harçlık kalır
Neden onun ya da senin ailen var soruda ikiniz evleneceksiniz yani her şeyi siz kazanın
Bi siz yapmiyorsunuz herkes yapiyor.ama her istediginiz ha diyincede olmuyor ne yazikki..
Koy moy unutun derim..evin eski olsun huzurun olsun.ne yapicaksin koyde birde ic ice aileyle..kucuk hesaplar yapma buyuk hesaplar yap suan.hersey mal mulk degil.once huzuru yakalamaya calis
Evi olan adami bulmussun da miy miy burun kiviriyosun be tatlim. Ortada nisan yok soz yok bu konulara girmissiniz. Ev almak icin kac sene irgat gibi calisiyor insanlar googledan bi arastir. Oturdugun yerden ev begenmiyorsun. Sadece biyerin kalkmis derim baska da bisey demem..
Ayy hiç böyle sorunsalım olmadı. Bilemedim ki. Sırf kira vermeyeceğim diye kaynanaya yakın oturmazdım. Gençç insanlar evlenecek kadar para kazanamıyorsa bekle 28inde evlen. Onun bunun eviyle kendine sorunsal yaratmazsın hem
Sagol tatlim:) senin kalkmis da villalardan falan bahsetmiyorsun yanlis mi okudum:)Çok gereksiz bir yorum. Benim bi yerim kalkmış demek... Kaldıranlar sağolsun :) darısı başına...
Simdi oyle eski dokuk yerleri muteahhite veriliyor mesela uc kata bi daire veriliyo mal sahibine oyle yapabilirsinizSehirdeki ev o haliyle alıcı bulabilir mi? Baya yıkık dökük içi ,mutfak camı bile yok.
Merhaba kızlar...
Erkek arkadasimla evlenince nerde kalacağımız konusunda bir karara varamadik. Onlarin köyde evleri var üstte ailesi oturuyor alt kat da boş. Bir de merkezde evleri var ama o evin içi cok masraflı cok eski bir ev. Her yeri bastan aşağı yapılmalı. Orada kalamayacagiz cunku yaptiracak paramiz yok. Koyde kalmamiza da annem izin vermez. Zaten annem bize sıcak bakmıyor. Bende köyde yapabilir miyim bilmiyorum. Her ne kadar erkek arkadasim köy isi yapmayiz dese de, ailesi erkek arkadasimi çalıştırır ve sinirlerim bozulur. Ona da söylüyorum. Haklısın diyor. Kirada da kalamayız durumumuz musait olmayacak. Öneriniz var mı bu konuda?
Valla nerde olursanız olun ama kaynanazına baya uzak olun. Otobüsle 15 dakka olan yerlerden de uzak durun. Hatta kıta değiştirin mümkünse![]()