Evlenince nerede yaayacaz?

bence büyük bi sorun değill net olarak da hayır demediğinize göre farketmeden de bu fikre alışmışsınız hem nolur ki aileniz hep olcak istediğinizde gidersiniz

hayır zarifecik bence büyük bir sorun. kız belli ki nişanlısının ailesinden hoşlanmıyor ve beraber olurlarsa evliliğinin mutsuz olacağını düşünüyor.

nişanlının tayininin memleketine çıkma ihtimali ne peki? puanı yeterli miydi?

ben sana katılmıyorum arkadaşım her nere olursa olsun atandığında er ya da geç bu konuyla yüzleşiyosun ertelemenin bi anlamı yok.en azından her tayin döneminde(atandıktan sonra yerleştiğin yer farklı bir yerse)problemler yaşanoyor. bu senin ve eşinin üzülmesine neden oluyor. bu durumu tecrübe eden biri olarak kesinlikle bi sonuç olmalı yani her iki tarafında kabul edeceği bi karar verilmeli bence. zaten bu gibi konular hassas konular evlilk öncesi konuşulmadığında ciddi problemlere neden oluyor.en iyisi evlilik öncesi karar vermek.ben böyle bi hataya düştüm ne yazıkki

Aynı sorun bende de var. Ben de evlenince nerede oturacağımızı bilmiyorum. Akışına bıraktım artık..

bu sorunu nişandan önce bende yaşamıştım. aynen onun ailesiyle herhangi bi kavgam gürültüm yok ama farklılıklardan dolayı onlarla aynı yerde yaşamayı istemedim, çünkü başıma neler geleceğini az çok tahmin ediyordum. onlar vıç vıç içli dışlı yaşamayı severler ailecek akrabacak. hiç istediğim bi hayat tarzı değildi bu. eğer orda yaşamak istiyorsan ayrılırız dedim ve sonuç şirket değiştirdi ve istanbuldayız :sm_cool: ama hala da korkuyorum bi gün onun memleketine döneriz diye, kabusum oluyor. Allahım sen koru Ya Rabbim.

madem sende benim gibisin, ailesinden uzak olmak istiyorsun bir an önce bu işi çözmen lazım. gözlerinin içine baka baka konuş yapamayız, ömür boyu mutsuz oluruz vs anlat ona. nişanlın ailesine karşı bakış açını biliyorsa tabi.

Kendi çapında ailesine bağlı bir erkek demek ki..

Yani tayinin onun memlketine çıkma garantisi yok sanırım şu an? Ama olabilir de?

Ama ilerde mutlaka kendi memleketine tayin için uğraşır diyorsun..

Canım yani sen de onun memleketinde yaşamak cehennemde yaşamak gibi bahsetmişsin yani ucunda ölüm varmış gibi..Demek ki çekindiğin şeyler var..

Herşey nişanlında bitiyor, bazı erkekler ailesinden uzakta başka şehirlerde kendilerine ait bir hayat kurabiliyorlar ama bazıları da asla memleketlerinden çıkmıyor, çıktılarsa geri dönmenin yollarını arıyorlar..

Sana kalmış birşey , vazgeçirebilirsen ne ala..

Ama nedense seninki vazgeçmeyecek gibi geliyor bana..Olur da onun dediği olursa, bari uzak semtte oturma konusunda dediğim dedik ol sen de..

hıımm hoşlanmadığını düşünmedim o zaman kesin söylicen istemiyorum diye orta yolu bulcaksınız

Helaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal :lepi: vereliniortak

En iyisini demişsin neden erkek tarafına yakın olcakmışsın
meselamki ben aileme yakın olmak isterim o da ailesine yakın olmak ister sonuçta benm istediğim olmalııı sositososito
tabi bi şakaydı buuuu
bencede ortada bi yerde olcakkkk :hulya:
böyle şeye razı olmıcaksa defolup gitsinlerr analarının dizinin dibinde otursunlarrr kötükedihüso
erkeklere ölümmmm :enbuyukkk: -tatlicadiarzu- :mymeka:

işi gücü kendi memlektinde olsa tamam derim orda yasamak ister haklı ama madem ögretmen adayısınız o zaman sorun yok
ama birine geln gitme düşüncesi beni deli edio demişin bu yanlıs bana göre sonucta adetlerimizde gelin olmak var bunu inkar edemeyiz ve kabullenmeliyiz baska milletten olmadımıza göree

hahaha süper yaklaşım canım opuyorumnanaktan madem ayrı bi aile olmak istyolar bazı şeylere katlanmaları gerek dimi? sonuçta o kadar bayan arkadaşımız koyun gibi alıp götrlyo kilomtrelerce uzağa ve yılda bi kere görüyo ailesini..

koşarak uzaklaş :ecrin_bebek: okurken bile tüylerim tiken tiken oldu

ya kabul etmezse ayrılalım derse nişanlından bu sebep yüzünden vazgeçer misin dumanist?

ben bu konu yuzunden ayrıldım evlenemedık yanı anlıycagın ben ıstanbulda yasıyorum aılemde burda oda erzurumda cok uzak aılesı oraya dıye tutturdu ben nasıl yasarım orda aıleme cok uzak sehır degıl sorun olan hepsı bızım turkıyemız ama nıye onun aılesının yakını neden benımkıler aılecıkmıydı ortak bı yer olsun dedım orası bıle olsa aılem arkamda gelıcek dedı yanı bızım hayatımız dıye bısey yok ayrıldık cokda ıyı oldu sadece unutmak zaman alıyo sevgı var cunkı ama ben burda yasadıum kendımı bıldım bılelı alısmak cok zor bırde dıyolarda erkek olarak benım oglummu gelın gelecek sen geleceksın bu gelıngıtmek de nedır 2010 a gırıyoruz modern bı hayat ıstıyorum 27 dıme gırdım gerekırse evde kalırım zaten oyle dıyolar

erkekler bencil bu konuda da klava:kötükedihüso

erkekler bencil bu konuda da klava:kötükedihüso

ama bencıl oldugunu hıc kabul etmedı hep suclusun dedı once gelırım dıyodun sımdı fıkrın degıstı dedı yanlısı gordum cunkı ben orada yanlıs basıma ısım yok aılem arkadaslarım hıc kımse yok sadece o ve aılesı bakalım cok anlasıcakmıydık mutsuz olmaktan cok korktum suan ayrıldık dogru olan buydu dıyorum

Ben mutlaka birinin fedakarlık yapması gerektiğini düşünmüyorum.
Madem puanlarınız ellerinizde şubat'ta bir öğretmen için hangi il uygunsa,maddi ve manevi açıdan o ili seçin.ınatlaşmaksa inatlaşın.Ailemin yanında oturmak istiyorum mantığını güden birisi evlenmeyecek hepsi bu.

Bazen mız mız kızlar yapar sinir olurum.Ailemle aynı şehirde olacağım,annemden uzak kalamam falan..
Bana komik geliyor,hepimiz annemizi babamızı seviyoruz ama evlilikte kendi hayatını kurmak demek,sorumluluk demek..Kız çocuğu gibi davranıyor nişanlınız,ailesi etkiliyordur muhtemelen.

Biz benim ailem 6 nişanlımın ailesine de 12 saatlik bir mesafede oturacağız.Çok da memnunum,vıcık vıcık olmayalım,seviyeyi koruyalım,birbirimizi özleyelim istiyorum.Bütün düşüncelerim kendi ailem içinde geçerli,tek çocuğum üstelik.Aksine nişanlım keşke ailen bizle gelse yakınlarımıza taşınsa,çocuğa falan bakarlar,destek olurlar diyor.Sanırım garip bir adam seçmişim ben

Ne yazıkki sadece istemekle olmuyor..Keşke orta yolunu seçmek bu kadar zor olmasa..
Şimdi sende haklısın (benim düşüncemde her iki tarafa da yakın olmasın) o memleketinde yaşamak istiyor...Artı ve eksileri ile değerlendirin..Memleketinde yaşamanız sizin için iyi olacaksa yapacak bişi yok....Evliliği düşünüyorsun..Birbirinize uymak zorundasınız..Olaya mantıklı bakmaya çalışırsanız eminimki ortak yolda buluşacaksınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…