Z
zarifecik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi LadyDelarose
-
daha bi atanında sonrasını sonra düşünün:lepi:
daha atama olmadan evimiz nerde olsun diye konuşursanız gecen 4 yıl gibi bir sonuca ulaşamazsınızkafamçokkarıştı
sana "sen haklısın" diyemeyeceğim
evet onun ailesinden pek hoşlanmıyorum öyle ciddi bi sorunumuz olmadı ama çok zıt fikirlermz kesinlkle sorun oluşcak biliyorum o yüzden önlem almam lazım..
nişanlımın puanına neresi gelir bilmiyoruz ama ilk tercihi herzamn kendi memlekti olcak..
bu atamada olmasa bile tayin isteyip eninde sonunda orda yaşlanmak istedni söylüyor..
hıımm hoşlanmadığını düşünmedim o zaman kesin söylicen istemiyorum diye orta yolu bulcaksınızhayır zarifecik bence büyük bir sorun. kız belli ki nişanlısının ailesinden hoşlanmıyor ve beraber olurlarsa evliliğinin mutsuz olacağını düşünüyor.
nişanlının tayininin memleketine çıkma ihtimali ne peki? puanı yeterli miydi?
Helaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal :lepi: vereliniortak
En iyisini demişsin neden erkek tarafına yakın olcakmışsın
meselamki ben aileme yakın olmak isterim o da ailesine yakın olmak ister sonuçta benm istediğim olmalııı sositososito
tabi bi şakaydı buuuu
bencede ortada bi yerde olcakkkk :hulya:
böyle şeye razı olmıcaksa defolup gitsinlerr analarının dizinin dibinde otursunlarrr kötükedihüso
erkeklere ölümmmm :enbuyukkk: -tatlicadiarzu- :mymeka:
evet onun ailesinden pek hoşlanmıyorum öyle ciddi bi sorunumuz olmadı ama çok zıt fikirlermz kesinlkle sorun oluşcak biliyorum o yüzden önlem almam lazım..
nişanlımın puanına neresi gelir bilmiyoruz ama ilk tercihi herzamn kendi memlekti olcak..
bu atamada olmasa bile tayin isteyip eninde sonunda orda yaşlanmak istedni söylüyor..
ben bu konu yuzunden ayrıldım evlenemedık yanı anlıycagın ben ıstanbulda yasıyorum aılemde burda oda erzurumda cok uzak aılesı oraya dıye tutturdu ben nasıl yasarım orda aıleme cok uzak sehır degıl sorun olan hepsı bızım turkıyemız ama nıye onun aılesının yakını neden benımkıler aılecıkmıydı ortak bı yer olsun dedım orası bıle olsa aılem arkamda gelıcek dedı yanı bızım hayatımız dıye bısey yok ayrıldık cokda ıyı oldu sadece unutmak zaman alıyo sevgı var cunkı ama ben burda yasadıum kendımı bıldım bılelı alısmak cok zor bırde dıyolarda erkek olarak benım oglummu gelın gelecek sen geleceksın bu gelıngıtmek de nedır 2010 a gırıyoruz modern bı hayat ıstıyorum 27 dıme gırdım gerekırse evde kalırım zaten oyle dıyolar
erkekler bencil bu konuda daklava:kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?