Evlenince nerede yaayacaz?

yoo ben cok gordum kadinin memleketine yerlesen erkek

neyleyim köşkü.. neyleyim sarayı.. içinde salınan kaynana oldukça akannehir

kayınvaliden de dayalı döşeli kiraya verir madem..
kadıncağız aklı sıra iyilik yapmak istemiş ama bilememiş ki kimseye yaranılmaz..
herkesin hakkıdır tabi kendi eşyasını kendi seçmesi ama hiç alamayacak güçte olan insanlar var..
halısız döşeksiz evlenen insanlar var..madem siz kendinize güveniyorsunuz alma konusunda 3-5 sene kullanırsınız sonra istediğiniz gibi baştan aşağı değiştirirsiiz hem de para birikmiş olur sıkıntıya girmeden kayınvalidenizin aldıklarından daha iyisini almış olursunuz..
:hulya:

sen bu adamı başka b şehire götürebilirsen helal olsunkafamçokkarıştı

ayrı il için değil ayrı ev için ikna etmeye başla bence:lepi:

kaynanan da ne yapsın daha önüne kırmızı halı sermediği kalmış kadının, yazık -tatlicadiarzu-

Bencillik ne zamandan beri övgü alır oldu.
Her kız evlenirken kendine,evine,hayatına dair hayaller kurar.
Madem bu hayalleri karşılayacak kadar maddi gücü varmış,gönlü de bolmuş.
Çok düşünceli,düşündüğünüz kadar iyi niyetli olsaydı Kendi zevkine göre döşediği evi gelinine mecbur etmezdi.Kayınvalide kaçacak nokta bırakmıyor,siz şimdi istemiyorum deseniz oğluna "ev aldım,içini döşedim " ne biçim karın var diyecek.İyiniyetten çok oğlum yanımda olsun derdi bu:1closedeyes:

ben de derinle aynı fikirdeyim. o kadar parası bolsa önce fakirleri doyursun hanım teyze.

aman sakın yüz verme araya mesafe koy mümkünse hiç görüşme
kayınvalide değilmi mutlaka kötüdür.
kendi ailen varken onla niye takılcakmışsın...
ne yap et müstakbel eşini sizin tarafa doğru çek..
yüz bulmasınlar senden yoksa tepene ederler...
böyle yaprasan çok mutlu olcaksınız.
mutluluklar dilerim..umarım arzuladığınız gibi olur.

tamam senın adına karar vermesı kötü, sen de ıstersın kendı eşyanı seçmek... ama güzel dıyosun, modern vs... yanı o kadar kötü gelmedı bana. rıca edın başka bışey almasın. zaten her şeyı almamıştır. gerı kalanı da bız beraber yapıcaz dıyın de durmadan başka eşya almasın... ama sanırım sızın asıl sorun aynı şehırde olmamak ıstemenızdı

ama şöyle de düşün en azından en az sızın kadar heyecanlı bır kayınvalıden olacak.... benım gıbı ıstenmeyen olmaktan çok daha iyidir :)

kadın düşünmüş yapmış yapmazsa yapmadılar diye kızarız biz gelinlerde bazen fesatız galiba :hulya: tabi kadın iyi niyetliyse !!! yok kötü niyetliyse zaten yaşlılığını garantiye almak istediklerinden yapıyordur. herşeyi yapar sonra ölene kadar konuşur bana bakmak zorundasın evini yaptım diye mecbur kılar seni tabi iyi niyetlimi kötü niyetlimi önce bunu anlamak lazım.

Canım.. Bence Kayınvalidenle de Konuşup Orta Yol Bulmalısınız

Ben evlenip taaa bir ülkeden baska ülkeye gidecem,aileme kilometrelerce uzak, keske derdimiz ortak bir yer bulmak olsaydi:gitme:

canim oyle diyorsun da kadin en azindan durust davranmis yuzune soylemis..insan ilk sevdiklerini.ailesini arar sende sonradan arayinca mecburiyetten aradigini dusunmustur..benim kayinvalidem de cok kirilirdi ve bahane kabul etmezdi sonucta ozel birgun..bizde onun yerinde olsak belki bizde ayni tepkiyi verirdik..onlar senden beklentilerini acikca soylemisler..herkes ararken telefon cekiyor istese ulasir diye dusunur..kendi ailene nasilsan bize de oyle ol demisler tabi sinirlendikleri icin kirici olmus..ama ben bana ii konusup esime sikayet etse daha cok kirilirdim..benim de oyle hep birarada olalim guclu aile baglarimiz olsun diger akrabalari da arayayim isterler.ben onlari sevmezsem istemezsem de bizim mutlulugumuzu bozmamak icin mesafeli durular..bunuda acikca soylediler (seninkilerde dile getirmis)ben onlari sevdigim icin onlari sectim.kurallar yokmu bizde de var.herseyi dusunmemizi isterler.bizimkilerde biraz soylenir bu bazen bunaltiyor ama sonuca bakinca da istedikleri mantiksiz seyler degil..bu zaten olmasi gereken birsey biz cunku aile olduk sevgili olsan tamam arama istersen..biz onlari temsil ediyoruz sonucta..onlar kotu niyetle dusunmese bile dayilar,amcalar der bizi aramadi buyuk saymiyor mu diye onlarda uzulur.zor durumda kalmislardir onlara karsi.tabiki de saygida kusur etmemiz gerekir elimizden geldigince..onlar anne ve babamiz artik.ufak tefek seyler olur ama bazi seylerde hos karsilanmaz buyukler uyarir.bunlari benim esimin ailesi de istiyor..onlar soylemeden biz dusunelim.nasilsin diye soralim ilgilenelim istiyorlar.sizinkiler de araniz kotu ve soguk olsun istemiyorlar..eger sen mesafe koyuyorsan bizde ona gore davranalim demisler..yakin dur inan kazanirsin..tabi icinden gelmiyorsa hic yapma..bence kotu bir aile degil saygiya ve sevgiye onem veriyorlar..kuralcilar ama olmasi gerekeni isityorlar..hatalari yok mu var bizimde var..baska ne yazdin okumadim ama bu yazdigindan biizimkileri gordum..bende takmaya kalksam cok sey var inan..insan bazen istemediklerini yasamak durumunda kalabiliyor..bizim yerimize karar verebiliyorlar..seni inan anliyorum ama esini seviyorsan beklentilerini yuksek tutma..tepkini guzel sekilde dile getir.ailesi esine duskun yoksa sen kotu olur sorun yasarsin..bende ailemden uzagim ustelik baska ulkede insan sevince hesap kitap olmuyor sevgide..malesef annelerimiz de herzaman yanimizda olmuyor..pisman degilim benim kararim.buyuk konusmamak gerekiyor sadece onu biliyorum:))

Son düzenleme:
Ben evlenip taaa bir ülkeden baska ülkeye gidecem,aileme kilometrelerce uzak, keske derdimiz ortak bir yer bulmak olsaydi:gitme:

ooo seninki de büyük cesaret ve fedakarlık..
ailenden vazgecebildiğine göre senin için çok önemli biri..inşallh buna değer ve mutlu olursunuz..Allah pişman etmesin...

tecrübeli biri olarak her şeyi o kadar güzel özetlemişsin ki! ben daha yolun başında olduğum için dedğin gibi bazı şeyleri düşünemeyebilirim.onlara doğru gelen şey bana yanlış gelebiliyo ve ben çoğu zman farkında olmadan hatalar yapabiliyorum..bilmiyorum demek ki ben de ilerde farkına varcam her şeyin :)

benim arkadaşım bu sebepten ayrıldı çok sevdiği sevgilsiinden.
bence ayrılma aşamasına gelmesi bu konunun çok saçma
ilerde bi hal olsa onun memleketine gitmek zorunda kalsanız eşinizin yanında her zaman olmucakmısınız?
heleki orda güvenilir bi işi varsa oturulabilir.
he eğer dersenizki ben asla oturmucam keşke kendi yerinizden birini bulsaydınız.
böyle savaşmak çok anlamsız geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…