- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
eşin senden soğur korkusuyla değil kendin için yap.Merhaba arkadaşlar,
Ben 1 yıllık evliyim daha önce bakımlıydım mis gibi kokardım herkes saçlarımı tenimi çok begenirdi.. Evlendim evin yükü psikolojik problemler maddi problemler derken ne üstüme başıma kıyafet alabiliyorum ne bakımlı olabiliyorum. Saçlarım yaglı ve yapışık ne yapmalıyım. Saçlarımı düzleştirsem bile yüzüme yakışmıyor önleri tel toka ile arkaya atıp tutturuyorum. Oval yüzlüyüm. Ne yapayım akıl verinHer gören evlenince salmışın bırakmışın kendini diyor çok üzülüyorum. Akılverin az bir maddi güçle neler yapabilirim.. Eşim şimdilik şikayet etmiyor ama ilerde benden sogumasından korkuyorum.. yaglı bir cildim oldugu için günlük duş almam gerekli ben 2-3 günde bir alıyorum anca yetişiyorum Yüzümde siyah noktalar oluştu. Yaşamdan sogudum. İş yeirnde yoruluyorum sosyal hayatım yok yorgun argınım süreklii
Kaç saat çalışıyorsun da yetişmiyor? Çocuğun var mı?
çocugum yok sabah 8 akşam 8 çalışıyorum yani 12 saataçıkcası enerjim kalmıyor işim yogun
çalışma saatin fazla kabul.
peki mesai saatleri içinde fırsatın oluyor mu ?
mesela bi kaş bıyık aldırmaya filan
bu "twist" denilen şey ne oluyor.Saçların zaten 2-3 günde bir yıkanması gerekiyor aksi halde fazla yağlanmaya sebep oluyor.
Saç konusunda düzleştirmeye başlarsanız 2 sene sonra elinizde kalabilir ısıyla şekillendirmek güzel değil. Onun yerine geceden "twist" denilen işlemi yapıp yatın, sabah dalgalı saçlarla uyanın.
çocugum yok sabah 8 akşam 8 çalışıyorum yani 12 saataçıkcası enerjim kalmıyor işim yogun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?