- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
bu "twist" denilen şey ne oluyor.
Nasıl o twist?Saçların zaten 2-3 günde bir yıkanması gerekiyor aksi halde fazla yağlanmaya sebep oluyor.
Saç konusunda düzleştirmeye başlarsanız 2 sene sonra elinizde kalabilir ısıyla şekillendirmek güzel değil. Onun yerine geceden "twist" denilen işlemi yapıp yatın, sabah dalgalı saçlarla uyanın.
Resim göremiyorum, ama evden telden bakınca görebilirim. O nedenle şimdilik bir şey soramıyorum bu konul ile ilgili :)))
Resim değil video, ikili örgü gibi bir şey diyebilirim:)Resim göremiyorum, ama evden telden bakınca görebilirim. O nedenle şimdilik bir şey soramıyorum bu konul ile ilgili :)))
Yani şöylemi. Saçımızı yıkıyoruz, iki yana ayırıp örüyoruz, sonra yatıyoruz" sabahta örgüyü açıyoruzResim değil video, ikili örgü gibi bir şey diyebilirim:)
Her gören evlenince salmışın bırakmışın kendini diyor çok üzülüyorum.
eskiden saçlarım tertemiz olurdu ev geçim derdim yoktu tüm paramı kendime harcardım işe gelmeden hergün kuaföre ugrardım..Eskiden ne yapardın
Hımmmm anladım Canım. Şöyle yap o zaman bi kere temiz olmak ilk şart. Siyah noktalar da o yüzden olur. Her gün mutlaka duş al ama bi gün sadece suyla duş al niveanın uygun fiyatlı nemlendiricileri var onlardan kullan ikinci duşta sabun kullan. Saçlarını yaptıramıyorsan örgü kullan mesela. İnternette kolay saç şekilleri var onları yap. Eski güzel kıyafetlerin beyse yine onları giy.eskiden saçlarım tertemiz olurdu ev geçim derdim yoktu tüm paramı kendime harcardım işe gelmeden hergün kuaföre ugrardım..Şimdi ne maddiyat ne maneviyat uygun buna..
çocugum yok sabah 8 akşam 8 çalışıyorum yani 12 saataçıkcası enerjim kalmıyor işim yogun
twist nasıl bir şey kiSaçların zaten 2-3 günde bir yıkanması gerekiyor aksi halde fazla yağlanmaya sebep oluyor.
Saç konusunda düzleştirmeye başlarsanız 2 sene sonra elinizde kalabilir ısıyla şekillendirmek güzel değil. Onun yerine geceden "twist" denilen işlemi yapıp yatın, sabah dalgalı saçlarla uyanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?