Evlenince Saldın Kendini !

Nasıl o twist?

bir dr gidip yorgunluğunu dile getir canım
yada bir vitamin al kanın canın enerji alsın
oval yüzlere kısa saç gider canım
yağlı ciltlere 10 yada 15 günde bir bebek pudrası sür sonra yıka
yağlı ciltler için krem sür

cidden benımde bır kaç arkadaş var,bır saldılar,neden acep,yan bınamda dünyalar güzeli bir kız var,ünlü markanın avm şube müdürü,bakımında gçilmezdi,evlendı,çocuk yaptı,geçen annesıne gelmiş şok oldum,tanıyamadım,içimden mutsuzmu acaba dedim

Saçınızın yağının bakımla ilgisi nedir? Girersin banyoya bir kap su dökünürsün çözülür.
Kıyafet almanızda şart değil illa. Bekarken giydikleriniz hala oluyorsa kullanabilirsiniz. Kullanılabilir haldeyse tabiki.
Kokusal manada 20 liraya hem ter önleyici hemde normal deodorant alabilirsiniz. Yada açık parfümler var uygun.
Saçlara örgü olur tepeden topuz olur ne bileyim kremle jöleyle dalga olur.
Bunların çözümü çok çok pahalı değil.

DUS yapmayi nasil yetistiremiyorsunuz nasil nasil nasil aklim fikrim almiyor. Her sabah 5.30/6.00 arasi uyanip dusuma girip saclarimi makyajimi herseyimi tam takir hazir ediyorum. Uykunuzdan feragat edin ozaman. Ama dus almadan iki uc gun evli bir kadin nasillll durabilir yahu!

12 saat çalışmak zor geliyosa ki gelir önce daha az saatli bi iş bulun.

Üstüme Başıma bişey alamıyorumu asla kabul etmem. Sabah giderken yürürüm başka şeyden kısarım yine alırım.

Yağlı saç sabah akşam yıkamanız lazımken meden 2-3 gün bekliyosunuz ?
Duşa girip yıkanmak 10-15 dakikanızı alır örüp yatarsınız sabahta açarsınız hem saç yapılı durur hem temiz olur.

Insan istedikten sonra işyerinde de makyajını yapar.

Bugun saclarımdakı sorun ıcın gıttıgım doktorda bana saclarımı bı haftada en az 3 gun sampuanlamı dıger gunlerde dus yapıyorsam sadece su ıle yıkayıp bırakmamı soyledı..Yaglanmayı gıdermek ıcın en azından.. Cok sık yıkanan saclar eger yıkamayı bırakırsanız hemen yaglanma yapıyor.. Ondandır.. Ben dus aldıktan sonra kremlıyorum uclarını sonra dogal halde bırakıyorum dalgalı oldugu ıcın kolayca sekıl alıyor.. Kıyafetlerınız ıcınse aksamdan belırleyın.. En azından utu vesaıre gerekırse yaparsınız sabah gıyer cıkarsınız cok rahat olacaktır..

eskiden saçlarım tertemiz olurdu ev geçim derdim yoktu tüm paramı kendime harcardım işe gelmeden hergün kuaföre ugrardım.. Şimdi ne maddiyat ne maneviyat uygun buna..
Hımmmm anladım Canım. Şöyle yap o zaman bi kere temiz olmak ilk şart. Siyah noktalar da o yüzden olur. Her gün mutlaka duş al ama bi gün sadece suyla duş al niveanın uygun fiyatlı nemlendiricileri var onlardan kullan ikinci duşta sabun kullan. Saçlarını yaptıramıyorsan örgü kullan mesela. İnternette kolay saç şekilleri var onları yap. Eski güzel kıyafetlerin beyse yine onları giy.

çocugum yok sabah 8 akşam 8 çalışıyorum yani 12 saat açıkcası enerjim kalmıyor işim yogun

Yüzünü temizlemeye bile enerjin kalmıyor olamaz. Yapma lütfen. Siyah noktalar açısından söylüyorum.
Eve girince elini yıkarken yüzünü de temizle. Bir kere oturunca kalkmak zor gelebilir.

Saç yıkamak veya duş almak çok uzun bir iş değil. Aksine iyi gelir.

twist nasıl bir şey ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…