Evlenince Saldın Kendini !

Bunu bilmiyordum yaa gercekten oyle miymis? O zaman ben farkinda olmadan iyi bi sey yapiyormusum, her gun duş alsam da saçımı bi gun yikiyorum obur gun yikamiyorum.. kurutmasi zor oluyor diye. Boyleyse iyiymis o zaman:)

Sabah işe gitmeden 1-2 saat önce kalk kendini nasıl ayarlıyorsan artık
Alıştığın zaman bakım yapmadığında kendini rahat hissetmeyeceksin.En basitinden ben dişlerimi boşta kaldığımda fırçalardım artık alışkanlık haline getirdim yatmadan önce her ne kadar uykum olsa da 5 dakikamı mutlaka ayırırım. Sabah kalktığımda da aynı şekilde. Bakım dediğin de çok vakit alan bi şey değil ki, akşam geldiğinde 10 dakika duşa gir ama saçlarını mutlaka şampuanla.. Yağlı saç hiç hoş durmuyor.

Bak bikaç gün üst üste kesinlikle atlamadan yap sonra kendini yapmak zorunda hissedeceksin.

Haftada 1 gün tatilim. Yardımcım filanda yok herşey bana bakıyor..

Ben bakımın parayla olduğuna inanmıyorum. Şahsen maddi problemlerden değil, fayda görmediğim ve doğalı olsun diye bakımlarımı doğal şeylerle yapıyorum. Ayda ber saç diplerine zeytinyağı, cildin yağlıysa limon pudra. Peeling için şeker, karbonat. Kaş bıyık kendim alırım, saçını boyatmaya verirsin en fazla ki evde de çok güzel sonuçlar alınıyor. Sizin asıl probleminiz kendinizi artık umursamıyorsunuz bence.

söylediklerinizi denicem. Yüz için peki başka önerileriniz varmı yada saç şekili vs..

benimde yağlı saçlarım var. bir gün yıkamazsam ertesi gün 2 haftalık kirli gibi duruyor... dalin şampuan al. büyüğünden. uçlarına da ucuz saç kremini saçlarının ucuna sür. makyajda göz kalemi maskara bir de ruj tamam yeter. pahallı olmasın. orta karar bir markadan al...

akşam yorgun olduğum için her gün(abartmıyorum bu arada) sabah duş alıyorum. 10dk ayırmam yetiyor. 5dk da kurutuyorum... 7,5 da yola çıkıp eve 6,5 da giriyorum.

2-3 günde bir yıkamayı denedim olmadı ya... yapış yapış oluyor. sevmiyorum. mecburen hergün yıkıyorum...

4-5 tl grastiste makarnalar bigudiler. Surekli kullanirsin sacini da yipratmaz.

Kremler 10 tl civarinda alirsin en az 2-3 ay kullanirsin.
Makyaj bakim degildir, temiz gorun ve ol yeter.

hergun sacinizi yikiyorsaniz, her seferinde sac kremi kullanmayin, cok yaglandirir. haftada iki kere krem yapsaniz yeter, onda da sadece uclarina yapin

sabah yarım saat erken uyanıp duş alıp bir rimel bir allık sürüp çıksanız yeter, temiz bir kadın her zaman bakımlı görünür.
normal saçlara sahip arkadaşlar için 2-3 günde bir saç yıkamak mümkündür belki ama benim gibiler her gün o saçı yıkamak zorunda, ben akşam yıkasam sabah yağlanıyor saçım...

Cocugun olunca ne yapacaksin

Kizin 6 aylik hem onla ugrasiyorum hem ev isleri alisveris

Ve kendimede zaman ayiriyorum mutlaka 2 saat hergün

Istedikten sonra kendine bakabilirsin aksam en az 30 dakikani ayirsan o bile yeter..

gülsuyu yüzü güzel temizliyor mu

Duş almaya nasıl vaktiniz olmuyor yahu? Kaç dakikalık iş sanki.Bence siz biraz tembellik yapıyorsunuz.Bende çalışıyorum yaz kış hergün duş alırım,asla duramam çünkü.Terlemeseniz bile yine de rahatsız olursunuz yani.Saçları her gün bende yıkamam çünkü sağlıklı değil.Toplayın saçlarınızı tepeye,girin hemen duşa bir vücut jeliyle güzelce duş alın,hem mis gibi kokarsınız hem de rahat edersiniz.Zor bir şey değil ki bu.

4-5 tl grastiste makarnalar bigudiler. Surekli kullanirsin sacini da yipratmaz.

Kremler 10 tl civarinda alirsin en az 2-3 ay kullanirsin.
Makyaj bakim degildir, temiz gorun ve ol yeter.

Makyaj bakım değildir? makyajsız bi kadın asla bakımlı durmaz.
Engüzel yakışan kıyafeti giy saçlar yapılı olsun kendin tertemiz ol Fit vücudun olsun ama makyaj yok ? Hepsi çöp oldu gitti.

Kisisel temizlikle bakimli olmak farkli seylerdir.
Dus almak, dis fircalamak, saclara bakmak kisisel temizliktir.
Bakimli olmak ise bunu tamamlar. Guzel kiyafetler, parfum, makyaj vs.

Bakimli kadin hafifte olsa makyaj yapar.
Her dus alan kadin guzel olmuyor cunku.

Saci yagli cildi yagli kotu kokan bir kadin icin bence once temizlik sart. Maddi durum yoksa makyaj lukstur. Once temizlik ve ben makyajin her zaman bakimli gosterdigini dusunmuyorum, param yok diyip makyaj malzemesine para yatirmayi da dogru bulmuyorum. Bu brnim dusuncem. Once sac ve cildi halletmesi lazim konu sahibinin. Kiyafet alamiyorum diyor. Bu durumda makyaja oncelik vermek tuhaf bence.

Konu sahibi vakit bulamadığından alışveriş yapamıyor diye anlamıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…