- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Saçların zaten 2-3 günde bir yıkanması gerekiyor aksi halde fazla yağlanmaya sebep oluyor.
Saç konusunda düzleştirmeye başlarsanız 2 sene sonra elinizde kalabilir ısıyla şekillendirmek güzel değil. Onun yerine geceden "twist" denilen işlemi yapıp yatın, sabah dalgalı saçlarla uyanın.
Çalışma saatin fazlaymış evet. Peki ev işleri de sana mı bakıyor yoksa yardımcın var mı? Haftasonu tatilin var mı?
İzin günün mesela pazar günüyse, o gün 2 saatini kendine ayır. Cildine bakım yap nemlendir, tırnaklarına manikür yap oje kullanıyorsan oje sür. Saçlarına maske yap, boyayacaksan boya. Gerekiyorsa kuaföre git.
Bunlara maddiyatım yok diyorsan her seyin evde yapılanı var.
Mesela tonik olarak gül suyu kullan.
Evde siyah nokta bandı yapılıyor jelatin ve sütle, onu yap.
Haftada sadece 1 gün, toplamda 2 saat bunları yapsan yine yeter.
Her gun duş almasanda 2 gunde 1 duş al. 15 dk de çıkarsın duştan nolcak.
işyerindeyim göremedim gönderdiğiniz resmi.
Saçların zaten 2-3 günde bir yıkanması gerekiyor aksi halde fazla yağlanmaya sebep oluyor.
Saç konusunda düzleştirmeye başlarsanız 2 sene sonra elinizde kalabilir ısıyla şekillendirmek güzel değil. Onun yerine geceden "twist" denilen işlemi yapıp yatın, sabah dalgalı saçlarla uyanın.
haklısınız ama yorgun olunca ve üstüne evin işleri yemegi temizliği bulaşıgı eklenince enerji kalmıyor kii
haklısınız ama yorgun olunca ve üstüne evin işleri yemegi temizliği bulaşıgı eklenince enerji kalmıyor kii
4-5 tl grastiste makarnalar bigudiler. Surekli kullanirsin sacini da yipratmaz.
Kremler 10 tl civarinda alirsin en az 2-3 ay kullanirsin.
Makyaj bakim degildir, temiz gorun ve ol yeter.
Saci yagli cildi yagli kotu kokan bir kadin icin bence once temizlik sart. Maddi durum yoksa makyaj lukstur. Once temizlik ve ben makyajin her zaman bakimli gosterdigini dusunmuyorum, param yok diyip makyaj malzemesine para yatirmayi da dogru bulmuyorum. Bu brnim dusuncem. Once sac ve cildi halletmesi lazim konu sahibinin. Kiyafet alamiyorum diyor. Bu durumda makyaja oncelik vermek tuhaf bence.
Ekonomik skntilar var dogru duzgun kiyafet bile alamiyorum yazmis.Konu sahibi vakit bulamadığından alışveriş yapamıyor diye anlamıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?