Evlenip ayrılmış biriyle görüşmek sizce Doğru mu ?

Emcekare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
111
84
98
34
Merhaba arkadaşlar
2-3 aydır konuştuğum biri vardı. Ama bir turlu bana odaklanmıyordu. Bir kaç kere konuşmayı kesmek istedim bir şekilde beni ikna etti. Tam artık olmuyor bu kez bitircem derken birşey itiraf etti. Daha önce evlenip boşanmış meger. Bilmediğim icin şok oldum tabi . Görüştüğümüz süreçte yasaklardan dolayı bir araya gelemedik. Görüşünce söylemeyi düşünüyormuş bu yüzden söyleyememiş. Bende düşündüm çokta önemli bir durum değildir herhalde diye kabul ettim. Suan çok iyi bana karşı bambaşka biri oldu resmen . Ama bir evlilik yaşadığı icin ne gibi sorunlarımız olabilir bilmiyorum. Sizden yorum bekliyorum. Herhangi cinsel beklentisi olmadığını evlilik çocuk vs düşündüğünü söyledi
Merak ettiğim evlenmiş boşanmış olması iliskimizi kötü yönde etkiler mi
(Bu arada Burçtan anlayan varsa o boğa ben balık :)

Merhaba arkadaşlar
2-3 aydır konuştuğum biri vardı. Ama bir turlu bana odaklanmıyordu. Bir kaç kere konuşmayı kesmek istedim bir şekilde beni ikna etti. Tam artık olmuyor bu kez bitircem derken birşey itiraf etti. Daha önce evlenip boşanmış meger. Bilmediğim icin şok oldum tabi . Görüştüğümüz süreçte yasaklardan dolayı bir araya gelemedik. Görüşünce söylemeyi düşünüyormuş bu yüzden söyleyememiş. Bende düşündüm çokta önemli bir durum değildir herhalde diye kabul ettim. Suan çok iyi bana karşı bambaşka biri oldu resmen . Ama bir evlilik yaşadığı icin ne gibi sorunlarımız olabilir bilmiyorum. Sizden yorum bekliyorum. Herhangi cinsel beklentisi olmadığını evlilik çocuk vs düşündüğünü söyledi
Çocuğu yoksa olur :)

Merhaba arkadaşlar
Bence sans verin.Tanidiktan sonra yargilamaniz gereken şeyleri yargilar ona göre hayatinizda tutarsınız.Bosanma sebebini öğrenin ama.Ayrica boğa burcundan iyi bir eş olur.Seks ve yemek düşkünlüğü sizi yormazsa😁

Nolucak ki evlenip ayrılmış olunca defolu mu?🤷🏼‍♀️
Hayır tabi ki . Öyle düşünsem görüşmeyi kabul etmem . Hani bana hep bir korkuyla mı yaklaşır. Yoksa daha iyi mi olur. Hiçbir fikrim olmayan bir konu hakkında soru sormak istedim . Emin’im deneyimli birileri vardır. Artıları eksilerini merak ediyorum

Bence sans verin.Tanidiktan sonra yargilamaniz gereken şeyleri yargilar ona göre hayatinizda tutarsınız.Bosanma sebebini öğrenin ama.Ayrica boğa burcundan iyi bir eş olur.Seks ve yemek düşkünlüğü sizi yormazsa😁
Boğa sevgilim olmustu aslında :) ama o çok aşıktı bunda da o etki olur mu bilmiyorum
Haklısınız bende tanımak istedim
Sebebi karşı tarafın psikojlk sorunlarıymıs
Bana söylenen bu :)

Evlenip ayrilmasi sorun degil... neden ayrildigi sorun neldar evli kaldigini ogrenin. Beklentileri niyetini gosterir zaten agzi baska hareketleri baska olursa hic dusunme uzaklaş

Psikolojik sorunları varmış kadının
Hep öyle olur zaten 🙄 ya deliydi psikolojisi bozuktu derler ya da şizofren. Bi tanıdık 1 haftalık evliyken eşini dövmüş kız boşanmak istedi. altınlar hakkı olduğu için onu da istemiş. adını servet avcısı koydular 😉 bir evlilik bittiyse bu iki taraflıdır kendi neler yapmış onu bı anlatmalı dürüstçe ama pek sanmam yani.

Merhaba arkadaşlar
Kişisel fikrim, evlenip boşanmış bir kişinin boşanma sebebi yasal bir şekilde sorgulatılabilmeli. Şiddet(şiddetin türleri), aldatma, ekonomik baskı gibi unsurlar içeren sebepleri olan kişileri ayırtedebilmeli kadınlar.

Soruna gelirsek evlenip bosanmış olması birseyi degıstırmez herkesın başına gelebilecek bir durum.Sonucta eski eşini arayıp sebebini soramayacagna göre de karsındaki ne derse o olacak senın için. Bu sebeple bu gıbı ilişkiler zamana yayılmalı ki tanımak gözlemlemek için vaktiniz olsun.

evlenip boşanmış olması tabii ki sorun değil. fakat neden boşanmış.. kadının psikolojik sorunları varmış diyor ama işin içini ne kadar bilebilirsin yani suçu tamamen ve direk karşı tarafa atması da benim için şüphe verici bir şey. görüşme diyemem ama oturup her şeyi baştan konuşmalısınız bence cünkü en başta bunu söylememesi de düşündürücü

Evlenip ayrilmasi sorun degil... neden ayrildigi sorun neldar evli kaldigini ogrenin. Beklentileri niyetini gosterir zaten agzi baska hareketleri baska olursa hic dusunme uzaklaş
Psikolojik sorunları vardı diyor . Gerçekte olabilir yalan da açıkcası bunu ispatlamam imkansız
3 yıl evli kalmışlar
Çok güzel söylediniz agZı başka hareketleri başka ise uzak durmak şart

evlenip boşanmış olması tabii ki sorun değil. fakat neden boşanmış.. kadının psikolojik sorunları varmış diyor ama işin içini ne kadar bilebilirsin yani suçu tamamen ve direk karşı tarafa atması da benim için şüphe verici bir şey. görüşme diyemem ama oturup her şeyi baştan konuşmalısınız bence cünkü en başta bunu söylememesi de düşündürücü
Reddedilirim korkusu mu acaba diye düşünmüştüm
Sanırım tanıdıkça anlıycm. Oturup konussakta insanlar kolaylıkla yalan söyleyebiliyor. Bende yaşadıklarımdan kaynaklı güvenemiyorum insanlara . Teşekkür ederim yorumunuz icin

Kişisel fikrim, evlenip boşanmış bir kişinin boşanma sebebi yasal bir şekilde sorgulatılabilmeli. Şiddet(şiddetin türleri), aldatma, ekonomik baskı gibi unsurlar içeren sebepleri olan kişileri ayırtedebilmeli kadınlar.
Çok haklısınız
Aşırı sakin bir yapısı olsa da insan sebebinden emin olmak istiyor . Nedeni çok çok önemli

Hep öyle olur zaten 🙄 ya deliydi psikolojisi bozuktu derler ya da şizofren. Bi tanıdık 1 haftalık evliyken eşini dövmüş kız boşanmak istedi. altınlar hakkı olduğu için onu da istemiş. adını servet avcısı koydular 😉 bir evlilik bittiyse bu iki taraflıdır kendi neler yapmış onu bı anlatmalı dürüstçe ama pek sanmam yani.
Neler var neler . İnsan da sebebinden emin olamadığı içinntedirgin oluyor .

Baligim bende .uzun uzun Burch yorumlarinagore Biz kiyamiyoz birine . Birde en hayirsiz erkegi bulyp ben baştan yogururum die senelerimizi puşt ederiz. Asik oldmamizda cok cekmiyo yalnizligi sevdigmz icin

Hem evlenmeden gormedimi piskoloji sorununu evliyken mi piskolok oldu bu adam yoksa 3 sene icinde nasil bozduysa. Ben olsam dayanamam eski esini f..den bulur farkli isimle is arkadasi Platonik fanati gibi taniitir kendimi sorardm adabiyla.

Back
X