- 20 Kasım 2020
- 533
- 1.865
- 63
Konu silmek yasak. Zaten silinmiyo konular, geri gelicek bir süre sonra. Neyseki biri alıntı yapmış bu sefer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu silmek yasak. Zaten silinmiyo konular, geri gelicek bir süre sonra. Neyseki biri alıntı yapmış bu sefer
Çok güzel yorumladınBaligim bende .uzun uzun Burch yorumlarinagore Biz kiyamiyoz birine . Birde en hayirsiz erkegi bulyp ben baştan yogururum die senelerimizi puşt ederiz. Asik oldmamizda cok cekmiyo yalnizligi sevdigmz icin
Esine dair hiçbirşey sormadım henüzHem evlenmeden gormedimi piskoloji sorununu evliyken mi piskolok oldu bu adam yoksa 3 sene icinde nasil bozduysa. Ben olsam dayanamam eski esini f..den bulur farkli isimle is arkadasi Platonik fanati gibi taniitir kendimi sorardm adabiyla.
Kesinlikle benim gorusum bu yonde zamanla ak mi karami yuzunu belli eder zaten umarim iyi duzgun karakterli ve gercekten sana deger veren biridir de bu sorular havada kalir mutlu olursunPsikolojik sorunları vardı diyor . Gerçekte olabilir yalan da açıkcası bunu ispatlamam imkansız
3 yıl evli kalmışlar
Çok güzel söylediniz agZı başka hareketleri başka ise uzak durmak şart
Boşanma durumuna göre bakılır defosuna..Nolucak ki evlenip ayrılmış olunca defolu mu?![]()
İnsallah teşekkür ederim güzel yorumun icinKesinlikle benim gorusum bu yonde zamanla ak mi karami yuzunu belli eder zaten umarim iyi duzgun karakterli ve gercekten sana deger veren biridir de bu sorular havada kalir mutlu olursun
Merhaba benim eşimde 3 ay evli kalmış boşanmış ilk yuzyuze görüştüğümüzde söyledi ben o gün hiç bir şey sormadım sorgulamadim onun yerinde ben de olabilirdim 5 yıllık evliyim çok şükür hiç bir sorun yaşamadık benim için önemli olan birlikte olduğumuz zamandır benden öncesi onu ilgilendirir hala daha sormadım boşanma sebebini inan..Merhaba arkadaşlar
2-3 aydır konuştuğum biri vardı. Ama bir turlu bana odaklanmıyordu. Bir kaç kere konuşmayı kesmek istedim bir şekilde beni ikna etti. Tam artık olmuyor bu kez bitircem derken birşey itiraf etti. Daha önce evlenip boşanmış meger. Bilmediğim icin şok oldum tabi . Görüştüğümüz süreçte yasaklardan dolayı bir araya gelemedik. Görüşünce söylemeyi düşünüyormuş bu yüzden söyleyememiş. Bende düşündüm çokta önemli bir durum değildir herhalde diye kabul ettim. Suan çok iyi bana karşı bambaşka biri oldu resmen . Ama bir evlilik yaşadığı icin ne gibi sorunlarımız olabilir bilmiyorum. Sizden yorum bekliyorum. Herhangi cinsel beklentisi olmadığını evlilik çocuk vs düşündüğünü söyledi
Merak ettiğim evlenmiş boşanmış olması iliskimizi kötü yönde etkiler mi
(Bu arada Burçtan anlayan varsa o boğa ben balık :)
Yazıyı ve yorumları okudum okumaz olaydım gözümde canlandı koskoca maziMerhaba arkadaşlar
2-3 aydır konuştuğum biri vardı. Ama bir turlu bana odaklanmıyordu. Bir kaç kere konuşmayı kesmek istedim bir şekilde beni ikna etti. Tam artık olmuyor bu kez bitircem derken birşey itiraf etti. Daha önce evlenip boşanmış meger. Bilmediğim icin şok oldum tabi . Görüştüğümüz süreçte yasaklardan dolayı bir araya gelemedik. Görüşünce söylemeyi düşünüyormuş bu yüzden söyleyememiş. Bende düşündüm çokta önemli bir durum değildir herhalde diye kabul ettim. Suan çok iyi bana karşı bambaşka biri oldu resmen . Ama bir evlilik yaşadığı icin ne gibi sorunlarımız olabilir bilmiyorum. Sizden yorum bekliyorum. Herhangi cinsel beklentisi olmadığını evlilik çocuk vs düşündüğünü söyledi
Merak ettiğim evlenmiş boşanmış olması iliskimizi kötü yönde etkiler mi
(Bu arada Burçtan anlayan varsa o boğa ben balık :)
Allah Allah. Bi sefer de benim de şöyle hatalarım oldu, böyle böyle yaptım desinler ya. Hep eski karıları ruh hastası zaten, bu herifler kuzucuk.Boğa sevgilim olmustu aslında :) ama o çok aşıktı bunda da o etki olur mu bilmiyorum
Haklısınız bende tanımak istedim
Sebebi karşı tarafın psikojlk sorunlarıymıs
Bana söylenen bu :)
Ayy allah korusunNe guzel sen gene evlenip boşanmış insanla berabersin veya beraber olmayi istiyorsun.
Millet daha bosanmadan evli iken birlikte oluyor
Forumca kiymetini bilelim senin gibi dusunenlerin.
Bu gozler neler okudu neler..
Evet o kesin bir arkadaşımın sayesinde boşandığı tarihe kadar buldumEvlenip boşanmış olması önemli değil de boşanmış mı gerçekten? Bu kişiyi az tanıyorsunuz gibi geldi bana.