Evlenip ayrılmış biriyle görüşmek sizce Doğru mu ?

Baligim bende .uzun uzun Burch yorumlarinagore Biz kiyamiyoz birine . Birde en hayirsiz erkegi bulyp ben baştan yogururum die senelerimizi puşt ederiz. Asik oldmamizda cok cekmiyo yalnizligi sevdigmz icin
Çok güzel yorumladın
Yanlış kişiyi seçip sürekli adam etme çabamız bir halta da yaramıyor ya
Geçişleri kolay yapıyoruz

Hem evlenmeden gormedimi piskoloji sorununu evliyken mi piskolok oldu bu adam yoksa 3 sene icinde nasil bozduysa. Ben olsam dayanamam eski esini f..den bulur farkli isimle is arkadasi Platonik fanati gibi taniitir kendimi sorardm adabiyla.
Esine dair hiçbirşey sormadım henüz
Sorsam da adını soyadını öğrenir miyim bilmiyorum . Aniden evlendik keske bekledeydik dedi de . Ne olabilir psikolojisini bozan bu kadar
Tartışma konularını da en kısa zamanda öğrencm:) bir araya gelemiyoruz ki pandemiden

Psikolojik sorunları vardı diyor . Gerçekte olabilir yalan da açıkcası bunu ispatlamam imkansız
3 yıl evli kalmışlar
Çok güzel söylediniz agZı başka hareketleri başka ise uzak durmak şart
Kesinlikle benim gorusum bu yonde zamanla ak mi karami yuzunu belli eder zaten umarim iyi duzgun karakterli ve gercekten sana deger veren biridir de bu sorular havada kalir mutlu olursun

Bana göre ne kadar iyi olursa olsun herkes dengiyle olmalı.Evlenmemiş birinin evlenip boşanmış biriyle beraber olması mutlaka sorun yaratır.

Kesinlikle benim gorusum bu yonde zamanla ak mi karami yuzunu belli eder zaten umarim iyi duzgun karakterli ve gercekten sana deger veren biridir de bu sorular havada kalir mutlu olursun
İnsallah teşekkür ederim güzel yorumun icin
En iyisi akışına bırakmak bende bu sonuca vardım
On yargıyla bir yere varamıyorum

Merhaba arkadaşlar
2-3 aydır konuştuğum biri vardı. Ama bir turlu bana odaklanmıyordu. Bir kaç kere konuşmayı kesmek istedim bir şekilde beni ikna etti. Tam artık olmuyor bu kez bitircem derken birşey itiraf etti. Daha önce evlenip boşanmış meger. Bilmediğim icin şok oldum tabi . Görüştüğümüz süreçte yasaklardan dolayı bir araya gelemedik. Görüşünce söylemeyi düşünüyormuş bu yüzden söyleyememiş. Bende düşündüm çokta önemli bir durum değildir herhalde diye kabul ettim. Suan çok iyi bana karşı bambaşka biri oldu resmen . Ama bir evlilik yaşadığı icin ne gibi sorunlarımız olabilir bilmiyorum. Sizden yorum bekliyorum. Herhangi cinsel beklentisi olmadığını evlilik çocuk vs düşündüğünü söyledi
Merak ettiğim evlenmiş boşanmış olması iliskimizi kötü yönde etkiler mi
(Bu arada Burçtan anlayan varsa o boğa ben balık :)
Merhaba benim eşimde 3 ay evli kalmış boşanmış ilk yuzyuze görüştüğümüzde söyledi ben o gün hiç bir şey sormadım sorgulamadim onun yerinde ben de olabilirdim 5 yıllık evliyim çok şükür hiç bir sorun yaşamadık benim için önemli olan birlikte olduğumuz zamandır benden öncesi onu ilgilendirir hala daha sormadım boşanma sebebini inan..

Merhaba arkadaşlar
2-3 aydır konuştuğum biri vardı. Ama bir turlu bana odaklanmıyordu. Bir kaç kere konuşmayı kesmek istedim bir şekilde beni ikna etti. Tam artık olmuyor bu kez bitircem derken birşey itiraf etti. Daha önce evlenip boşanmış meger. Bilmediğim icin şok oldum tabi . Görüştüğümüz süreçte yasaklardan dolayı bir araya gelemedik. Görüşünce söylemeyi düşünüyormuş bu yüzden söyleyememiş. Bende düşündüm çokta önemli bir durum değildir herhalde diye kabul ettim. Suan çok iyi bana karşı bambaşka biri oldu resmen . Ama bir evlilik yaşadığı icin ne gibi sorunlarımız olabilir bilmiyorum. Sizden yorum bekliyorum. Herhangi cinsel beklentisi olmadığını evlilik çocuk vs düşündüğünü söyledi
Merak ettiğim evlenmiş boşanmış olması iliskimizi kötü yönde etkiler mi
(Bu arada Burçtan anlayan varsa o boğa ben balık :)
Yazıyı ve yorumları okudum okumaz olaydım gözümde canlandı koskoca mazi 😂 benim eski eşimde boğa burcu şiddet nedeniyle boşandık hatta davamız devam ediyo şikayet ettim psikopatı etrafındaki herkes sıkıntılı bi tip olduğunu biliyo o kadar rolcü bi insan ki çok masum sanarsın sessiz sakin seveceen vs vs ama ben onun içindeki canavarı gördüm aynı eve girince! benmle boşanma nedeni olarak herkese "psikolojisi bozuktu" diyormuş ve çok masum gözükerek diyormuş bunu yer yer ağlamalar zırlamalarda role dahil tabi... Şimdi konuya gelicek olursak. Evlenip boşanmış biriyle birlkte olmak hiç sorun değil. Yalancı biriyle birlikte olmak sorun. Bak benim eşim nasıl anlatıyor beni belki de senin sevgilinde benim eşim gibi yapıyordur bilemeyiz. Sevgilinin eski eşine ulaşma şansın varsa ulaşmalısın tek taraflı dinleme. Şu da var genelde erkekler suç bastırmak için eski eşlerinin ya psikolojilerine ya da çenelerine çamur atarlar 😂 araştır bakalım eğer suç eski karısındaysa ne alaa... Değilse ayrılman lazım gelir 😑😊

Boşanma nedenini doğru söylediğine nasıl inanacaksın? Hemen evlilik hayaline kapılma ölç tart biç. Kimse kendindeki kusurları ballandıra ballandıra anlatmaz.

Anlaşamadık ayrıldık dese ok da
Kadının piskolojik sorunları varmış demesi şüpheli
Tek tarafa suç atıp kendi suçunu bastırıyor

Kötü bir tecrübe yaşayıp boşanmış gayet doğal bir durum, sadece ilişkiye bakış açısında sizden daha olgun ve ciddi olabilir

Ne guzel sen gene evlenip boşanmış insanla berabersin veya beraber olmayi istiyorsun.
Millet daha bosanmadan evli iken birlikte oluyor :işsiz:
Forumca kiymetini bilelim senin gibi dusunenlerin.
Bu gozler neler okudu neler..

Evlenip boşanmış olması önemli değil de boşanmış mı gerçekten? Bu kişiyi az tanıyorsunuz gibi geldi bana.

Boğa sevgilim olmustu aslında :) ama o çok aşıktı bunda da o etki olur mu bilmiyorum
Haklısınız bende tanımak istedim
Sebebi karşı tarafın psikojlk sorunlarıymıs
Bana söylenen bu :)
Allah Allah. Bi sefer de benim de şöyle hatalarım oldu, böyle böyle yaptım desinler ya. Hep eski karıları ruh hastası zaten, bu herifler kuzucuk.

Ne guzel sen gene evlenip boşanmış insanla berabersin veya beraber olmayi istiyorsun.
Millet daha bosanmadan evli iken birlikte oluyor :işsiz:
Forumca kiymetini bilelim senin gibi dusunenlerin.
Bu gozler neler okudu neler..
Ayy allah korusun
Hani belki karşı taraf bekarım diye kandırır beni ona birşey diyemem de . Diğer türlüsünü benden uzak etsin

evlenip boşanmış erkeklerde ayrılık sebebi önemli eğer ki karımdan dolayı ayrıldık deyip tek taraflı bi hata gibi suç atıyorlarsa yalan çoktur o işin içinde sürprizlerle doludur her adımınızda yeni bişey öğrenirsiniz onlar tecrübeli yalancılardır bence 😂 ama tersi kusuru eşinde değil de ikimizinde hataları oldu bu yüzden anlaşamadık vs yani kendi hataları illa olmuştur Kadın halkında psikolojisi bozuk diyor öyleyse bu adam çabuk sinirlenen biri kesin ve belki şiddet bile uygulamıştır yani bu mantık sadece iyi araştır canım hemen karar verip hayatını karartma gözünü Sevim ❤️

Back
X