Evlenip ayrılmış biriyle görüşmek sizce Doğru mu ?

Evlenip ayrilmasi sorun degil... neden ayrildigi sorun neldar evli kaldigini ogrenin. Beklentileri niyetini gosterir zaten agzi baska hareketleri baska olursa hic dusunme uzaklaş
Allah Allah. Bi sefer de benim de şöyle hatalarım oldu, böyle böyle yaptım desinler ya. Hep eski karıları ruh hastası zaten, bu herifler kuzucuk.
Çokta sakin biri ama sadece buna bakarak anlayamam bence uzun sure görüşmem lazım
Ben zaten güvenmeden ilerleyemiyorm

evlenip boşanmış erkeklerde ayrılık sebebi önemli eğer ki karımdan dolayı ayrıldık deyip tek taraflı bi hata gibi suç atıyorlarsa yalan çoktur o işin içinde sürprizlerle doludur her adımınızda yeni bişey öğrenirsiniz onlar tecrübeli yalancılardır bence 😂 ama tersi kusuru eşinde değil de ikimizinde hataları oldu bu yüzden anlaşamadık vs yani kendi hataları illa olmuştur Kadın halkında psikolojisi bozuk diyor öyleyse bu adam çabuk sinirlenen biri kesin ve belki şiddet bile uygulamıştır yani bu mantık sadece iyi araştır canım hemen karar verip hayatını karartma gözünü Sevim ❤️
Ya siddet uygulayacak ya da çabuk sinirlenecek biri degil . Ben baya zorluyorum ağzını açıp tek kelime etmiyor . Problemde orda başlıyor insan daha çok cıldırıyor o sustukça . İlk evliliğinde de hep böyle yapmış kadın cıldırmıs anladığım bu .
Para ile ilgili kavgaları da çok olmuş ayrıca
Cimri biri degil ama bunla ilgili sorunlar olmuş

Ya siddet uygulayacak ya da çabuk sinirlenecek biri degil . Ben baya zorluyorum ağzını açıp tek kelime etmiyor . Problemde orda başlıyor insan daha çok cıldırıyor o sustukça . İlk evliliğinde de hep böyle yapmış kadın cıldırmıs anladığım bu .
Para ile ilgili kavgaları da çok olmuş ayrıca
Cimri biri degil ama bunla ilgili sorunlar olmuş
Canım herşey köprüyü geçene kadar başta hepsi iyi hoşlar hepsi değişiyor özüne dönüyorlar yapmacıklı bitiyor rol bitiyor ben evliyim bişeyler gördüm ki fikir veriyorum yoksa asla dahil olmazdım yani tecrübe bendeki😂

Canım herşey köprüyü geçene kadar başta hepsi iyi hoşlar hepsi değişiyor özüne dönüyorlar yapmacıklı bitiyor rol bitiyor ben evliyim bişeyler gördüm ki fikir veriyorum yoksa asla dahil olmazdım yani tecrübe bendeki😂
Evet yaşayıp görmek önemli tabi ☺️
Teşekkür ederim
Dikkate alıcam mutlaka :)

Merhaba arkadaşlar
2-3 aydır konuştuğum biri vardı. Ama bir turlu bana odaklanmıyordu. Bir kaç kere konuşmayı kesmek istedim bir şekilde beni ikna etti. Tam artık olmuyor bu kez bitircem derken birşey itiraf etti. Daha önce evlenip boşanmış meger. Bilmediğim icin şok oldum tabi . Görüştüğümüz süreçte yasaklardan dolayı bir araya gelemedik. Görüşünce söylemeyi düşünüyormuş bu yüzden söyleyememiş. Bende düşündüm çokta önemli bir durum değildir herhalde diye kabul ettim. Suan çok iyi bana karşı bambaşka biri oldu resmen . Ama bir evlilik yaşadığı icin ne gibi sorunlarımız olabilir bilmiyorum. Sizden yorum bekliyorum. Herhangi cinsel beklentisi olmadığını evlilik çocuk vs düşündüğünü söyledi
Merak ettiğim evlenmiş boşanmış olması iliskimizi kötü yönde etkiler mi
(Bu arada Burçtan anlayan varsa o boğa ben balık :)
Daha önce evlenip resmi olarak boşanmış olması hiç bir olumsuzluğa neden olmaz. Siz kişiliğini anlamaya çalışın. Size ve diğer insanlara davranışlarına odaklanın. Tabii ki aldatma ve şiddet gibi şeylerle boşanmışsa ya da annesi ablası boşan diye emrettikleri için boşanmışsa bunlar elbette büyük risk ve tehlikedir hiç yaklaşmayın derim . Ama karakterleri uymamış, anlaşamamış vs lerse çok doğal bir durum. Karakterinden emin olun ve Mutlu olmaya bakın Eğer iyi bir insansa ikinci eşlerine daha özenli ve sahiplenici oluyor erkekler.

Back
X