- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
Ya her mesajda beni kullanırsa demişsin. Kullandırma kardeşim sende kendini. Yani net olmak bu kadar zor mu? Sen 'hayır istemiyorum' demekten aciz misin?Evet canım haklısın bende zaten kendimi kötü hissetmiyorum ama sadece bunu kullanmasindan korkuyorum. Yani biraz daha taniyip mi söylesem diyorum sonra bu arada yalan girmiş oluyor işin içine. Kafam çok karışık
tabiki çok haklısınız fakat dediğim gibi şu an 1 hafta oldu ve biz sevgili değiliz sadece konuşuyoruz tanımaya çalışıyoruz ve ben de bunu zaten 1-2 aya yaymak saklamak istemiyorum. Beni çok hoş bulduğunu söylüyor ama belkide 2 hafta sonra tüm duyguları değişecek. Ben evlenip ayrıldım diyip kendimi deşifre etmek gibi olacakmış gibi geliyor. O kadar zormuş ki bu şimdi görüyorum.İlişkinin gidişatına göre bakıp söyleme durumu bana kusura bakmayın ama karşıdakini kandırmak gibi geliyor. İlişki daha oturmadan bu konular konuşulmalı ve oluruna olmazina da o zaman daha her şey yeni iken karar verilmeli. Benim çok yakın bir dostum vardı erkek, bir kızdan hoşlanmışti baya konuştular ettiler çocuk iyice bağlandı kopamayacak hale geldiği an kız önceden bir evlilik geçirdiğini açıkladı ve sonu tabi ki hüsran oldu. Hem kendini hem de karşıdakini yipratmadan her şey taze, acı yaşayacak bir sevgi bağı oluşmadan söylemelisin.
Sağol canım aminnn bende vicdan azabı duyuyorum ama çocuk öyle tam olarak güven vermiyor yani açık konuşmak gerekirse 1 yaş var evet ama sanki hiç sevgilisi olmamış gibi böyle kalas gibi cozemiyorum onu henüz. Daha adını koymadan bana diyor ki bugün "şu an sana sarılmak istiyorum yok çok tatlisin küçük çocuklar gibisin isirmak istiyorum "falan . Bi tuhafima gitti böyle ciddi bişey dusunmuyo gibime geldi bu mesajlar . Yada sevgi patlaması yaşıyor .Boşandım ben de çok olmadı, kimseyle görüşmedim ama kısmet sonuçta olursa eğer birisi baştan söylerim ben. Kendimde bir eksiklik olarak asla görmüyorum aksine doğru kararı verdim ama bazı erkeklerin anlayışı farklı olabilir. Bilsin ona göre kararını versin diye söylerdim ben olsam.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi
çok yanlış anlamissiniz siz . Tabikide öyle birşey olamaz . Birkaç mesajinda fazla uçuk şeyler yazdığı için tam olarak güven vermiyor. Sevgili değiliz ama böyle seni özledim bilmem ne hızlı gidiyor e bende tabiki agirligimi koyuyorum ama buda ona olsn guvenimi zedeliyorYa her mesajda beni kullanırsa demişsin. Kullandırma kardeşim sende kendini. Yani net olmak bu kadar zor mu? Sen 'hayır istemiyorum' demekten aciz misin?
Her boşanan kadın; karşısına çıkanla yatmak zorunda mı?
Allah sağlıklı şekilde kucaginiza almayi nasip etsin. Yüz yüze gelip bi konuşma firsatimiz olmadı çünkü farklı günler gidiyoruz okula. İlk bulusmada söyleyeyim diye düşünüyorum. Ama bunun içinde biraz guvenmem gerek o güveni daha veremedi.8.5 yil sonra bosandim ve 32 yasimdayken kendimden 2 yas kucuk hic evlenmemis dünya iyisi biriyle evlendim simdide kizimizi bekliyoruz. Yanlis dusunuyorsun. Ama herseyden once durust olmadigin surece olurunun olup olmadigini bilemezsin vakit kaybetmeden konusmalisin.
Peki nasıl bi mesaj Yazmaliyim. Yani atıyorum "seninle önemli bişey konuşacağım bunu bilmen gerekiyor sana dürüst olmam gerek falan . Başımdan evlilik geçti .. bilmeni istiyorum çünkü yalan olmasını istemiyorum aramızda. Henüz bişey yokken kararını bu şekilde ver. "Bunu dersem mesela bu sefer de sanki kararı ona bırakmış gibi olcak aciz bır duruma düşmek istemiyorum. Nasıl bır üslupla YazmalıyımBunu saklamanizi gerektirecek bi durum yok bundan normal bi şey de yok benim sana söylemek istediğim bişey var deyin ve söyleyin
Kesinlikle çok önemli birşey edasıyla söylemeyin. Bir eksiklikmiş gibi söylemeyin. Bundan utanıyormuş gibi söylemeyin. Evet önemli bi durum, evet uygun anı kollamalısınız ama gayet rahat gayet normal bir şekilde söyleyin bitsin. Kendinize güveninizi hissettirin. Bundan gocunmadığınızı hissettirin. Yalnız da mutlu olabileceğinizi hissettirin. Bu şekilde daha sağlıklı olur diye düşünüyorm.Peki nasıl bi mesaj Yazmaliyim. Yani atıyorum "seninle önemli bişey konuşacağım bunu bilmen gerekiyor sana dürüst olmam gerek falan . Başımdan evlilik geçti .. bilmeni istiyorum çünkü yalan olmasını istemiyorum aramızda. Henüz bişey yokken kararını bu şekilde ver. "Bunu dersem mesela bu sefer de sanki kararı ona bırakmış gibi olcak aciz bır duruma düşmek istemiyorum. Nasıl bır üslupla Yazmalıyım
Teşekkür ederim size ve yorum yapan herkese. .. Bu işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum ama son gelişmeleri paylaşacağım. ....Kesinlikle çok önemli birşey edasıyla söylemeyin. Bir eksiklikmiş gibi söylemeyin. Bundan utanıyormuş gibi söylemeyin. Evet önemli bi durum, evet uygun anı kollamalısınız ama gayet rahat gayet normal bir şekilde söyleyin bitsin. Kendinize güveninizi hissettirin. Bundan gocunmadığınızı hissettirin. Yalnız da mutlu olabileceğinizi hissettirin. Bu şekilde daha sağlıklı olur diye düşünüyorm.
Merhaba bayanlar. Ben daha önce evlendim ayrildim. 25 yaşındayım. Şu an okuyorum ve konuştuğum bi cocuk var önceki konulardan belki biliyosunuzdur. Henüz sevgili değiliz ama karşılıklı hoşlanti var. Sevgili değiliz ama sevgili gibi davraniyor. Neyse sorun şu ki benim bır evlilik gecirdigimi bilmiyor. Benden 1 yaş küçük kendisi ayrıca. Bunu ona söylemek istemiyorum su an çünkü henüz tanımıyorum tanıma asamasindayiz ve guvenmiyorum. Pat diye ben evlendim ayrıldım ona göre benimle bır hayal kur yada kurma diyemem. Yani bu ilişkinin bır oluru olmayacağını da biliyorum çünkü benim yasanmisliklarim var o ise toy daha. Size sorum şu ben bu ilişkiye bır ad konulmadan çocuktan bir bahaneyle uzaklasmalimiyim, yoksa biraraya geldiğimizde dürüstçe söylesem mi evlilik yaptığımı. Düşüncelerinizi benimle paylasirssniz çok mutlu olurum başından böyle bişey geçen varsa ...
Çok haklısınız bende saklamak taraftarı değilim hayatimda hiç kimseye yalan söylemedim sır saklamadim ama biraz soru işaretleri var bakalım neler olacakBnce yalanlarla hiç bir ilişki yürümez bende evliyim şuan Allah etmesin eşim den ayrılırsam yaşayamam ama senin durumuna gelince ertelemenin bi manası yok baktım ki araniz iyi açık açık anlaşılır bir şekilde anlat herşeyi ona saklama bnce eğer saklarsan ve iliskiniz baya iyi duruma gelse ciddi olsa o zaman söylersen oda sende çok çok kotu olursunuz en azından baştan anlat ki durustce kimse daha fazla üzülmez o zaman herkes için hayırlısı olur saklamak neyin nesi ki olacağı varsa dünya tersine dönerse genede olur
Çok haklısınız bende saklamak taraftarı değilim hayatimda hiç kimseye yalan söylemedim sır saklamadim ama biraz soru işaretleri var bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?