Evlenip ayrılmış olmak ve yeni ilişki

Bide bişey daha var bunu belirtmedim daha bır adı bile yokken bana evlenince 2 çocuk yapalım evlenince bunu yapalım falan diyor . Bana ne gözle baktigindan emin olmadığım için kararsızlık yaşıyorum

Evet canım haklısın bende zaten kendimi kötü hissetmiyorum ama sadece bunu kullanmasindan korkuyorum. Yani biraz daha taniyip mi söylesem diyorum sonra bu arada yalan girmiş oluyor işin içine. Kafam çok karışık
Canım benim işte kullanmak isterse durumu devam etmezsin kendini belli eder inan herşeyde açıkmış kafan rahat olur hem hemde onu daha iyi tanırsın

bence bu tarz şeyler, baştan söylenmeli. önemli ve ciddi bir konu çünkü, çocukta size kapılacaksa ona göre kapılmalı yoksa kandırılmış hissedecek diye düşünüyorum. bir ilişkide dürüstlük her zaman en önemli kavram benim için. hee tabiki yeni tanıştığın adama ilk günden söylenmez ama bi iki ay sonra söylenmeli.

Ona daha önce bir evlilik geçirdiğini söylemelisin

Söylemelisin, sonuçta adı konmamış da olsa bir şeyler var, 1 yaş hiç bir şey. Onu sorun etme, ama ileride bir şeyler olur da evlilik olayını sonradan öğrenirse hoş olmaz.

Bende sizin gibi düşünüyorum bu yuzdende vicdan azabı duyuyorum ama daha 1 hafta oldu o yüzden erken olur diye de cesaret edemiyorum

Evlilik hayalleri kuran biri var sizinle, daha önce bir evlilik yaşamış olmanız kararını etkilememeli ama bunu sonradan öğrenirse kabullenmesi zor olur. Şöyle düşünelim benim eşim eskiden hiç sevgilisi olmamış gibi davransa sonra eski sevgilisi ya da sevgililerini öğrensem ona güvenemezdim.Şöyle bişey yapabilirsiniz, eski ilişkilerini sorun o da size soracaktır, siz de söylersiniz. Eğer onun için problemse zaten hiç ilerlemez.

Kendinizle ilgili konuşmadınız mı hiç? tanımak için yani? o esnada söyleyebilirsiniz.

Eşimin kardeside daha önce evlilik yapmis biriyle evlendi.biz tabi nisan olduktan sonra çok alakasız birinden tesadüfen öğrendik tabi baya kotu şeyler yasandi eğer bi yola girecekseniz size acildiignda söyleyin ne siz uzulun nede karsinizdaki insan

Eşimin kardeside daha önce evlilik yapmis biriyle evlendi.biz tabi nisan olduktan sonra çok alakasız birinden tesadüfen öğrendik tabi baya kotu şeyler yasandi eğer bi yola girecekseniz size acildiignda söyleyin ne siz uzulun nede karsinizdaki insan

Ben sevgilime pat diye soyledim, nesini saklayayimki bu durumun.. ne var yani bosanmak sucmu ??? Soyle neyi bekliyorsun zaten er yada gec ogrenir.. ogrensin dunyanin sonumu ?? Hemcinslerim neden bosanmayla mahcup oluyorlar anlamis degilim..

Haklısınız henüz bulusmadik hiç bulustugumuz zaman duruma gore soylesemmi diyorum

Ben sevgilime pat diye soyledim, nesini saklayayimki bu durumun.. ne var yani bosanmak sucmu ??? Soyle neyi bekliyorsun zaten er yada gec ogrenir.. ogrensin dunyanin sonumu ?? Hemcinslerim neden bosanmayla mahcup oluyorlar anlamis degilim..
Çok haklısıniz fakat benim durumum farklı şu an bi okul ortamindayim ve rahatsız edilmek istemiyorum. Zaten dediğim gibi 1 hafta olacak daha . Söylemeyi dusunuyorum ama karsimdaki insanı tanımadan nasıl olcak bilmiyorum

Bence okulunu bitir mesleğini edin (yoksa) erkeklerle de mesafeni koru bikaç yorumunu okudum kaygıların gayet yerli boşver sevgiliyi filan amacına odaklan.

Bence okul ortamindaysaniz söyleme , süphelerin yerli.. Duyulursa arkadan başka muhabbetler dönebilir
Hem yeterince olgun olmadığı , hem de mesleği vs olmadığı için o da cesaret edemeyecektir . onunuzde daha cook yol var

Evlenip boşanmak ayıp birşey değil... fakat bunu söylemen taraftarı değilim eğer daha önce biriyle birlikte olsan bunu dile getirecekmiydin ben bakire değilim diye şimdi niye ben dulum diye gündeme getiresin... adını koymadan güvenmeden bu konuyu gündeme getirme çünkü kimin ne niyetle yaklaşacağını bilemezsin heleki okul döneminde... önceliğin derslerin olsun bir kere bir erkeğe güvenmişsin olmamış 2. Bir hataya yer verme ders kariyer odaklı hayatına devam et.

Aslnda normalde olsa bastan soyleyin derdim ama siz sanirim okulda duyulmasin istemiyosunuz haklisiniz da. Bence o kisiyle ciddi birsey olmayacaksa soylemeyin.

Konuştuk sordum ona en son ne zaman ilişkin oldu diye söyledi 3 yıl dedi bana sordu bende 2 yıl dedim ama bu kadar. Diyemedim işte.......
İşte bu noktada söylemen gerekirdi .
Şuanda resmen bilerek saklıyor gibisin.
Bence bu ilişki gitmez. . Küçük olması, evlenmemiş olması engel teşkil edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…