Bide bişey daha var bunu belirtmedim daha bır adı bile yokken bana evlenince 2 çocuk yapalım evlenince bunu yapalım falan diyor . Bana ne gözle baktigindan emin olmadığım için kararsızlık yaşıyorumAyrıca boşa kafasına göre hayal kurmasını engellemiş olursun niyetini bakış açısını öğrenip,benim erkek arkadaşım evliliğimizde üç kişilik hayal kuruyo mesela çünkü benim bi evladım var
Canım benim işte kullanmak isterse durumu devam etmezsin kendini belli eder inan herşeyde açıkmış kafan rahat olur hem hemde onu daha iyi tanırsınEvet canım haklısın bende zaten kendimi kötü hissetmiyorum ama sadece bunu kullanmasindan korkuyorum. Yani biraz daha taniyip mi söylesem diyorum sonra bu arada yalan girmiş oluyor işin içine. Kafam çok karışık
Bide bişey daha var bunu belirtmedim daha bır adı bile yokken bana evlenince 2 çocuk yapalım evlenince bunu yapalım falan diyor . Bana ne gözle baktigindan emin olmadığım için kararsızlık yaşıyorum[/QU
O da ilginç canım
Merhaba bayanlar. Ben daha önce evlendim ayrildim. 25 yaşındayım. Şu an okuyorum ve konuştuğum bi cocuk var önceki konulardan belki biliyosunuzdur. Henüz sevgili değiliz ama karşılıklı hoşlanti var. Sevgili değiliz ama sevgili gibi davraniyor. Neyse sorun şu ki benim bır evlilik gecirdigimi bilmiyor. Benden 1 yaş küçük kendisi ayrıca. Bunu ona söylemek istemiyorum su an çünkü henüz tanımıyorum tanıma asamasindayiz ve guvenmiyorum. Pat diye ben evlendim ayrıldım ona göre benimle bır hayal kur yada kurma diyemem. Yani bu ilişkinin bır oluru olmayacağını da biliyorum çünkü benim yasanmisliklarim var o ise toy daha. Size sorum şu ben bu ilişkiye bır ad konulmadan çocuktan bir bahaneyle uzaklasmalimiyim, yoksa biraraya geldiğimizde dürüstçe söylesem mi evlilik yaptığımı. Düşüncelerinizi benimle paylasirssniz çok mutlu olurum başından böyle bişey geçen varsa ...
Bende sizin gibi düşünüyorum bu yuzdende vicdan azabı duyuyorum ama daha 1 hafta oldu o yüzden erken olur diye de cesaret edemiyorumbence bu tarz şeyler, baştan söylenmeli. önemli ve ciddi bir konu çünkü, çocukta size kapılacaksa ona göre kapılmalı yoksa kandırılmış hissedecek diye düşünüyorum. bir ilişkide dürüstlük her zaman en önemli kavram benim için. hee tabiki yeni tanıştığın adama ilk günden söylenmez ama bi iki ay sonra söylenmeli.
Konuştuk sordum ona en son ne zaman ilişkin oldu diye söyledi 3 yıl dedi bana sordu bende 2 yıl dedim ama bu kadar. Diyemedim işte.......Kendinizle ilgili konuşmadınız mı hiç? tanımak için yani? o esnada söyleyebilirsiniz.
Haklısınız henüz bulusmadik hiç bulustugumuz zaman duruma gore soylesemmi diyorumEşimin kardeside daha önce evlilik yapmis biriyle evlendi.biz tabi nisan olduktan sonra çok alakasız birinden tesadüfen öğrendik tabi baya kotu şeyler yasandi eğer bi yola girecekseniz size acildiignda söyleyin ne siz uzulun nede karsinizdaki insan
Çok haklısıniz fakat benim durumum farklı şu an bi okul ortamindayim ve rahatsız edilmek istemiyorum. Zaten dediğim gibi 1 hafta olacak daha . Söylemeyi dusunuyorum ama karsimdaki insanı tanımadan nasıl olcak bilmiyorumBen sevgilime pat diye soyledim, nesini saklayayimki bu durumun.. ne var yani bosanmak sucmu ??? Soyle neyi bekliyorsun zaten er yada gec ogrenir.. ogrensin dunyanin sonumu ?? Hemcinslerim neden bosanmayla mahcup oluyorlar anlamis degilim..
İşte bu noktada söylemen gerekirdi .Konuştuk sordum ona en son ne zaman ilişkin oldu diye söyledi 3 yıl dedi bana sordu bende 2 yıl dedim ama bu kadar. Diyemedim işte.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?