Evde huzur olunca her yerde yaşanır yeter ki seçiminiz doğru kişi olsunHanımlar benim hiç aklımda yokken biri çıktı karşıma. Uzun zamandır hissetmediğim şeyleri hissettim kendisinde ve bi anda bu iş ciddiyete doğru gitti bir anda aklıma giriverdi işte. Kendisi mükemmel biri fakat biraz kültür farkı var nasıl anlatsam bilemiyorum. Ben doğuluyum kendisi Giresun'da yaşıyor. Evlenirsekte orda yaşayacağımızı söyledi bir kac kez buluştuk şuan iyi gidiyor fakat bu Giresun'da yaşama fikri nasıl olur bilemedim aklımda çok fazla soru işareti var. Evlenip başka yerde yaşayan hanımlardan fikir almak istedim, alışabildiniz mi kısa sürede ? Bi çevre edindiniz mi? Ya da zorlanıp pişman oldunuz mu? Aileniz karşı çıktı mı hiç. Bu arada kendisi askeri personel. Mecburi olarak şuan orda kalıyor fakat tayini olsa dahi doğu taraflarinda yaşamayı kesinlikle istemiyor yani ne olursa olsun o taraflarda kalmak istiyor.
Evli değilim ama bu şekilde giden arkadaşlarım oldu hep mutlular gayet çok düşünürsen o zaman sıkılırsın. Akışına bırak. Zaten askeri personel istediği yere gidemeyeceği için doğu da çıksa biri araya girmediği sürece gidecek odaHanımlar benim hiç aklımda yokken biri çıktı karşıma. Uzun zamandır hissetmediğim şeyleri hissettim kendisinde ve bi anda bu iş ciddiyete doğru gitti bir anda aklıma giriverdi işte. Kendisi mükemmel biri fakat biraz kültür farkı var nasıl anlatsam bilemiyorum. Ben doğuluyum kendisi Giresun'da yaşıyor. Evlenirsekte orda yaşayacağımızı söyledi bir kac kez buluştuk şuan iyi gidiyor fakat bu Giresun'da yaşama fikri nasıl olur bilemedim aklımda çok fazla soru işareti var. Evlenip başka yerde yaşayan hanımlardan fikir almak istedim, alışabildiniz mi kısa sürede ? Bi çevre edindiniz mi? Ya da zorlanıp pişman oldunuz mu? Aileniz karşı çıktı mı hiç. Bu arada kendisi askeri personel. Mecburi olarak şuan orda kalıyor fakat tayini olsa dahi doğu taraflarinda yaşamayı kesinlikle istemiyor yani ne olursa olsun o taraflarda kalmak istiyor.
Çevrem de evlenip şehir degistirenler hatta ülke değiştirenler bile var ama anlamadığım birşey var bu bey askeri personelse tayinci demektir tayini doğuya da çıkarsa gidecek batıya cikarsada gidecek tek bir şehirde kalamaz nasıl gitmeyecekmis orayı anlamadım.Hanımlar benim hiç aklımda yokken biri çıktı karşıma. Uzun zamandır hissetmediğim şeyleri hissettim kendisinde ve bi anda bu iş ciddiyete doğru gitti bir anda aklıma giriverdi işte. Kendisi mükemmel biri fakat biraz kültür farkı var nasıl anlatsam bilemiyorum. Ben doğuluyum kendisi Giresun'da yaşıyor. Evlenirsekte orda yaşayacağımızı söyledi bir kac kez buluştuk şuan iyi gidiyor fakat bu Giresun'da yaşama fikri nasıl olur bilemedim aklımda çok fazla soru işareti var. Evlenip başka yerde yaşayan hanımlardan fikir almak istedim, alışabildiniz mi kısa sürede ? Bi çevre edindiniz mi? Ya da zorlanıp pişman oldunuz mu? Aileniz karşı çıktı mı hiç. Bu arada kendisi askeri personel. Mecburi olarak şuan orda kalıyor fakat tayini olsa dahi doğu taraflarinda yaşamayı kesinlikle istemiyor yani ne olursa olsun o taraflarda kalmak istiyor.
İnanın seneler de geçse bir insanı tam anlamıyla tanıyamıyorsunuz, ben suanki izleniminden bahsettim tabikiBirkaç kez buluşup nasıl mükemmel biri olduğunu anladınız?
Benim de insanları hemencecik tanıma üstüne de tanıdığımdan emin olma yeteneğim olsa keşke. Keşke kıskandım şu an
Hala mantıksız ama yine de siz bilirsiniz. Annem de Bati Karadenizli o taraflar güzel Giresun tarafına da üniversite arkadaşım atanmıştı memnundu ama yine de tayin sürem bitsin diye bekliyordu belki de memleketine yakın yere gelmek için bilemiyorumİnanın seneler de geçse bir insanı tam anlamıyla tanıyamıyorsunuz, ben suanki izleniminden bahsettim tabiki
Bende bunu merak ettim bir insan birkaç kez gorustigi kişiyle evlenir mi yaa.Birkaç kez buluşup nasıl mükemmel biri olduğunu anladınız?
Benim de insanları hemencecik tanıma üstüne de tanıdığımdan emin olma yeteneğim olsa keşke. Keşke kıskandım şu an
Elma ile armutu karıştırmayın. O bahsettiğiniz taniyamama durumu genellikle insanların sonradan edindiği huylarına istinaden söylenir. Siz daha mesleği ile ilgili durumu bile tam bilmiyorsunuz. Birkaç kez görüşüp iyi insan vs demek hele ki evlilik gibi bir kararı almak yürek yemek demektir. Belki psikopat sizi pencereden dahi baktırmayacak. Belki aşırı çapkın Belki aşırı pis... Kaldı ki kendi aile bağları sağlam olmayan biri sizin aile baglariniza da saygı duymaz. Sizi ailenizle görüştürmedi diyelim napacaksiniz... Her şeyi en incesine göre ölçün bicin de sonra evlilik derdine düşün benceİnanın seneler de geçse bir insanı tam anlamıyla tanıyamıyorsunuz, ben suanki izleniminden bahsettim tabiki
Eleştirmek için sormuyorum. Amacım yalnizca sormak; bunun mümkün olmayacağını bilecek kadar kültürel/sosyal birikiminiz yok mu?Bu arada kendisi askeri personel. Mecburi olarak şuan orda kalıyor fakat tayini olsa dahi doğu taraflarinda yaşamayı kesinlikle istemiyor yani ne olursa olsun o taraflarda kalmak istiyor.
Ben de anlamadım. Adamın emin olamadığı özelliklerini sayıp evlenilir mi dese anlayacağım da direkt evlenirsek şurda yaşayacağız nasıldır yapabilir miyim diye yeri sormak çok mantıksız geldi.Bende bunu merak ettim bir insan birkaç kez gorustigi kişiyle evlenir mi yaa.
Nasıl biri nedri necidir biliyormuaun
Ee işte birkaç kere görüşülen biriyle evlenirsek şurda yaşayacağız diyerek nasıldır oraları diyerek siz açtınız konuyu ya?Konu nasıl bir kaç kez görüşülen biriyle evlenmeye, tanımaya geldi bilmiyorum ama ben sadece ilerleyen zamanda öyle birşey olursa nasıl olur diye sormak istemiştim, yorumlarınız için teşekkür ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?