- 25 Mart 2021
- 29
- 3
- 6
- 29
Merhaba özel güvenlik görevlisiyim. Uzman çavuş eşiyom var. sözleşmeli olarak çalışıyorlar. Tamamen kendi kararları hangi şehirde görev yapmak istedikleri şöyle tercih sırası oluyor istedikleri yerleri tercih sırasına göre siraliyorlar. 5yılda bir tayin oluyorlar ancak şunu soylemeliyim 3 yıl zorunlu doğu gorevi mevcut.... Sizinki yapmış olabilir evlenmeden gidip yapmak daha karlıHanımlar benim hiç aklımda yokken biri çıktı karşıma. Uzun zamandır hissetmediğim şeyleri hissettim kendisinde ve bi anda bu iş ciddiyete doğru gitti bir anda aklıma giriverdi işte. Kendisi mükemmel biri fakat biraz kültür farkı var nasıl anlatsam bilemiyorum. Ben doğuluyum kendisi Giresun'da yaşıyor. Evlenirsekte orda yaşayacağımızı söyledi bir kac kez buluştuk şuan iyi gidiyor fakat bu Giresun'da yaşama fikri nasıl olur bilemedim aklımda çok fazla soru işareti var. Evlenip başka yerde yaşayan hanımlardan fikir almak istedim, alışabildiniz mi kısa sürede ? Bi çevre edindiniz mi? Ya da zorlanıp pişman oldunuz mu? Aileniz karşı çıktı mı hiç. Bu arada kendisi askeri personel. Mecburi olarak şuan orda kalıyor fakat tayini olsa dahi doğu taraflarinda yaşamayı kesinlikle istemiyor yani ne olursa olsun o taraflarda kalmak istiyor.
Tobe tobeBen de anlamadım. Adamın emin olamadığı özelliklerini sayıp evlenilir mi dese anlayacağım da direkt evlenirsek şurda yaşayacağız nasıldır yapabilir miyim diye yeri sormak çok mantıksız geldi.
Ama üç kere de görüşse yüz kere de görüşse tanınmayabilirmiş insan öyle dedi konu sahibi. Be diyim
Bunlar çok romantik laflar ve yanlış öğütler.Evim sensin dedigin kisiyle evlenirsen bunlar sorun olmaz
Ben de bunu söylemeye çalıştım fakat hanimefendiler sonsuza kadar orda yasayacağiz demisim gibi konustu da sustumMerhaba özel güvenlik görevlisiyim. Uzman çavuş eşiyom var. sözleşmeli olarak çalışıyorlar. Tamamen kendi kararları hangi şehirde görev yapmak istedikleri şöyle tercih sırası oluyor istedikleri yerleri tercih sırasına göre siraliyorlar. 5yılda bir tayin oluyorlar ancak şunu soylemeliyim 3 yıl zorunlu doğu gorevi mevcut.... Sizinki yapmış olabilir evlenmeden gidip yapmak daha karlı
Sonsuza kadar orda yaşamayacağınızın farkında olmanıza sevindim. Çok düşünülecek konu değil dedim ben de zaten.Ben de bunu söylemeye çalıştım fakat hanimefendiler sonsuza kadar orda yasayacağiz demisim gibi konustu da sustum4-5 yıl doğuda görev yaptı, sevmeme nedeni de bu beğenmemis heralde benimseyememis bilemiyorum. Ben sadece şuan Giresun çıktığı için ve orda da bir kaç yıl görev yapacağı için ilerde eğer öyle bir durum olursa ne olur diye sormak istemiştim arkadaşlara :)
Ben egede doğdum ve büyüdüm eşim doğuluHanımlar benim hiç aklımda yokken biri çıktı karşıma. Uzun zamandır hissetmediğim şeyleri hissettim kendisinde ve bi anda bu iş ciddiyete doğru gitti bir anda aklıma giriverdi işte. Kendisi mükemmel biri fakat biraz kültür farkı var nasıl anlatsam bilemiyorum. Ben doğuluyum kendisi Giresun'da yaşıyor. Evlenirsekte orda yaşayacağımızı söyledi bir kac kez buluştuk şuan iyi gidiyor fakat bu Giresun'da yaşama fikri nasıl olur bilemedim aklımda çok fazla soru işareti var. Evlenip başka yerde yaşayan hanımlardan fikir almak istedim, alışabildiniz mi kısa sürede ? Bi çevre edindiniz mi? Ya da zorlanıp pişman oldunuz mu? Aileniz karşı çıktı mı hiç. Bu arada kendisi askeri personel. Mecburi olarak şuan orda kalıyor fakat tayini olsa dahi doğu taraflarinda yaşamayı kesinlikle istemiyor yani ne olursa olsun o taraflarda kalmak istiyor.
Ben de bunu söylemeye çalıştım fakat hanimefendiler sonsuza kadar orda yasayacağiz demisim gibi konustu da sustum4-5 yıl doğuda görev yaptı, sevmeme nedeni de bu beğenmemis heralde benimseyememis bilemiyorum. Ben sadece şuan Giresun çıktığı için ve orda da bir kaç yıl görev yapacağı için ilerde eğer öyle bir durum olursa ne olur diye sormak istemiştim arkadaşlara :)
Ailesiyle görüşmeme durumu varsa vardır bir bit yeniği.Hanımlar pek anladığım şeyler değil bunlar ama kendisi tercihleri biz yapıyoruz demişti diye hatırlıyorum. Memleketine yakın bir yer giresun orayı yazmış ve çıkmış yanlış değilsem. Ailesiyle pek arası yok ayda yılda bir görüşür kendisi.
Ben farklı şehire gelin geldim.Eşimle şükür iyiyim ve şuan buralar hep benim memleket olduHanımlar benim hiç aklımda yokken biri çıktı karşıma. Uzun zamandır hissetmediğim şeyleri hissettim kendisinde ve bi anda bu iş ciddiyete doğru gitti bir anda aklıma giriverdi işte. Kendisi mükemmel biri fakat biraz kültür farkı var nasıl anlatsam bilemiyorum. Ben doğuluyum kendisi Giresun'da yaşıyor. Evlenirsekte orda yaşayacağımızı söyledi bir kac kez buluştuk şuan iyi gidiyor fakat bu Giresun'da yaşama fikri nasıl olur bilemedim aklımda çok fazla soru işareti var. Evlenip başka yerde yaşayan hanımlardan fikir almak istedim, alışabildiniz mi kısa sürede ? Bi çevre edindiniz mi? Ya da zorlanıp pişman oldunuz mu? Aileniz karşı çıktı mı hiç. Bu arada kendisi askeri personel. Mecburi olarak şuan orda kalıyor fakat tayini olsa dahi doğu taraflarinda yaşamayı kesinlikle istemiyor yani ne olursa olsun o taraflarda kalmak istiyor.
Bu benim fikrim şahsen hiç alakam olmayan iki şehirde yasadim toplam 7 yildir, bu konuda insan gercekten seviyorsa sehrin onemi olmadigini dusunuyorum..konu sahibi cok az gorusmus kisiyle bence once o dogru kisimi ondan emin olmaliBunlar çok romantik laflar ve yanlış öğütler.
Evlendikten sonra hep görüşecek haberin olsunHanımlar pek anladığım şeyler değil bunlar ama kendisi tercihleri biz yapıyoruz demişti diye hatırlıyorum. Memleketine yakın bir yer giresun orayı yazmış ve çıkmış yanlış değilsem. Ailesiyle pek arası yok ayda yılda bir görüşür kendisi.
Eniştem uzman çavuş. 2 kere Doğu görevi yaptı. Batıya tayini çıktı. 3 yıl sonra tekrar doğuya gitti. Şimdi doğudaBen de bunu söylemeye çalıştım fakat hanimefendiler sonsuza kadar orda yasayacağiz demisim gibi konustu da sustum4-5 yıl doğuda görev yaptı, sevmeme nedeni de bu beğenmemis heralde benimseyememis bilemiyorum. Ben sadece şuan Giresun çıktığı için ve orda da bir kaç yıl görev yapacağı için ilerde eğer öyle bir durum olursa ne olur diye sormak istemiştim arkadaşlara :)
Ben aynı ülke içinde kültür farkı olacağına inanmıyorum.en fazla ne olabilir ki. Bazen kadınların açık giyinme oranı artıp, azalıyor sadece. Başka da bir halt yok.şimdi ev hanımı olacaksanız tabi ki tanışma yolları kısıtlı olacaktır.komşuluk bitti. Eee akraba da yok.kursa falan giderseniz anca 1,2 aylık geçici arkadaşlar edinirsiniz. Zaten günümüzde çoğu insanın arkadaşı yok. Şehir değil dönem sıkıntısı.Hanımlar benim hiç aklımda yokken biri çıktı karşıma. Uzun zamandır hissetmediğim şeyleri hissettim kendisinde ve bi anda bu iş ciddiyete doğru gitti bir anda aklıma giriverdi işte. Kendisi mükemmel biri fakat biraz kültür farkı var nasıl anlatsam bilemiyorum. Ben doğuluyum kendisi Giresun'da yaşıyor. Evlenirsekte orda yaşayacağımızı söyledi bir kac kez buluştuk şuan iyi gidiyor fakat bu Giresun'da yaşama fikri nasıl olur bilemedim aklımda çok fazla soru işareti var. Evlenip başka yerde yaşayan hanımlardan fikir almak istedim, alışabildiniz mi kısa sürede ? Bi çevre edindiniz mi? Ya da zorlanıp pişman oldunuz mu? Aileniz karşı çıktı mı hiç. Bu arada kendisi askeri personel. Mecburi olarak şuan orda kalıyor fakat tayini olsa dahi doğu taraflarinda yaşamayı kesinlikle istemiyor yani ne olursa olsun o taraflarda kalmak istiyor.
Kimse mükemmel değildir.hiçbir ilişki de mükemmel değildir.sana katılıyorum.hayata iyimser bakan arkadaşlar abartılı konuşuyor.Adamın mükemmelliği kime göre, neye göre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?