Evlenip başka şehirde yaşamak.

Bence aileye bağlı olan evlenmesin.sonuçlarını okuyoruz buralarda.

Emir komuta zincirinde tayin nereye çıkarsa gitmek zorundadır,sağlık sorunları varsa bir istisna olabilir.
Bu şahıs bayrağın her dalgalandığı yerde görev yapmanın bilincide değil herhalde...

Evet tercihleri kendisi yapar,rütbe,sınıf,görev,şark sırası neyse nerede uygun bir yer varsa ona göre tayini çıkar.
Her istediği yeri pek yazamıyor..

arkadaş saçmalamış asker olduğuna emin misin

Asker olduğuna inanmıyorum. Çok sık görüşmüyormuşsunuz, kendini “mükemmel” biri gibi göstermesi çok zor değil.

Aile bağlarının zayıf olması ileride sizin için sorun olabilir. Sizden de ailenizle görüşmemenizi isteyebilir.

Doğuya görev için bile gitmek istemiyormuş, o nasıl oluyorsaSizin ailenize bayramlarda, özel günlerde vs bile gitmek istemeyebilir bu yüzden.

Sorunuza gelirsek, daha önce hiç şehir değiştirmediyseniz adaptasyon sorunu yaşayabilirsiniz ancak bu düşüneceğiniz en son şey olmalı şu an için.

Asker doğudan çıkmaz aslında arkadaşın haberi yok galiba nasıl askerse batıda görev yapsa bile Şırnak Hakkari görev gelir operasyon hiç bitmez

Karışık biraz yani,öyle olsa bodrum sahillerinde bizde görev yapardık sonra ge keyfim gel
Batıdaki birlikler şuan pençe harekatında mesela dimi anca yalan dolan askerde para var diye her önüne gelen ben askerim diyor

Öyle bir şansı yok ki zaten,adam memleket bağenmiyor.
Bizde askeriz bayrağımızın her dalgalandığı yerde şerefle görev yaptı eşim ..

Eşini seviyorsan ve uyum varsa her yer cennet olur, ben de kendi memleketimde değilim...

Valla bir kac kez bulustuk dediginiz adamla sehir planlamak falan cok cesaretli gordum sizi. Bir kac kez bulustugunuz adam icin mukemmel biri diyebilmek ayri konu.

Bence şehirden ziyade asker eşi olabilri misiniz. O kadar tayine yer değişikliğine alışabilir misiniz

Bende karadenizli biri ile evlendim kendimde mardinliyim ilk baslarda zorlandim acikcasi ailesi cok hor gördü ama eşim hep sahip cikti.sehir degistirmedik ama 10senelik evliyim şöyle diyeyim evlenmenizde mahsur yok ama onun memleketinde yasarsan cok uzulursun findik zamani tüm sülale toplaniyor herkes bir arada oluyor cok yorulursun dışlanırsin aileni ozlersin

Asker doğudan çıkmaz aslında arkadaşın haberi yok galiba nasıl askerse batıda görev yapsa bile Şırnak Hakkari görev gelir operasyon hiç bitmez

Kesinlikle illa doğuda görev yapanlar gtmiyor sınır ötesine,batıda olanda gidiyor.
Aynen öyle, bir tanıdığım normalde batıdayken şu an sınır ötesinde görevde. Ben oraya gitmek istemiyorum deme gibi bir lüksleri yok. Konu sahibi kandırılmaya çok müsait bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…