Evlenip boşanmış, bir çocuğu var. Ben 25 yaşında bekar

:(emoxsx:(

dönüşte uğruym ben sana..
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
100
0
96
40
Gaziantep
yaklaşık 3 aydır birisiyle görüşüyorum daha önce evlenip boşanmış bi çocuğu var çocuk kendisinde kalıyo bense bekarım ve 25 yaşındayım ikimizde birbirimizi deli gibi seviyoruz ve istiyoruz ancak aile yapılarımız çok farklı onunla yaşam tarzımızda çok farklı çok kararsızım aileme anlatmaya çekiniyorum büyük bi ihtimalle yok dicekler

sizde ne yapmalıyım yardım edin kızlar...

bence bi sorun yok . ben seviyorsam sevdiğim adamın canından bir parçasıdır kendi çocuğum gibi benimserim. siz eminseniz sevgilinizden ailenizide ikna edersiniz. olmadı gider evlenirim ben neticede bu benim hayatım.. o masum çocuğun ne günahı var. yarın bi gün babası çocuğuna senin yüzünden sevdiğimle evlenemedim dese?
ya da sizde evlenmiş boşanmış bir bebek sahibi olabilirsiniz. yarın ne olacağını kimse bilemez. burda çocuklu dul annelere kızıyoruz kendinize ikinci sınıf insan muamelesi yapmayın diye , sizin aileniz yapıyor adamcağıza...

yaklaşık 3 aydır birisiyle görüşüyorum daha önce evlenip boşanmış bi çocuğu var çocuk kendisinde kalıyo bense bekarım ve 25 yaşındayım ikimizde birbirimizi deli gibi seviyoruz ve istiyoruz ancak aile yapılarımız çok farklı onunla yaşam tarzımızda çok farklı çok kararsızım aileme anlatmaya çekiniyorum büyük bi ihtimalle yok dicekler

şu yaşam tarzı ve aile farkını açabilirmisiniz.
ne gibi farklar bunlar.
ona göre yorum yapacağım daCADIARZU.
çünkü eşinden ayrılması ve çocuğu olmasından daha önemli bu bence..

zor bi durum ama boşanmayı çokta büyütmemeliyiz gözümüzde bizde bi gün boşanmış olabiliriz onun için ben durumu yadırgamıyorum inş hakkında hayırlısı olurr...
ha bide bu adam kaç yaşında benim için yaş farkı çok önemlidir?? fazla yaş farkına karşıyım nasip olunca tabi bişe denmiyo ama...

Zor gercektende.. ama 3 ayda sevdiğine eminmisin
Herşeyimiz farklı aile yapılarımız.. yaşantımız vs.. demişsin
Nesini sevdin kuzum.... kaşını gözünümü
Çocuğu var onun sorumluluğu büyük
Paylaşabilecekmisin onu... buna hayır diyorsan iyi düşün
Belki çok iyi anlaşıyor olabilirsiniz.. aşıksınızdırda
Ama bu sorunlar yıpratır o sevginizi
İyi düşün taşın derim... mantıklı ol

annemde babamın ikinci evliliği,babamın önceki evliliğinden olan kızı bir sürü problem yaratıp duruyor,babam vefat etti,davalık olduk mahkemelerde uğraşıyoruz,çok iyi düşün çokk yasakkelime

şu yaşam tarzı ve aile farkını açabilirmisiniz.
ne gibi farklar bunlar.
ona göre yorum yapacağım daCADIARZU.
çünkü eşindemn ayrılması ve çocuğu olmasından daha önemli bu bence..

evet haklısın benim içinde o konu diğerinden önemli hatta daha önce evlenip boşanması önemli bile değil sonuçta aynı durum bende de olabilirdi o konuya karşı çıkacak olan benim ailem yada çevrem

o istanbullu orda yetişmiş daha sonra kıbrısta falan yaşamış rahat bi insan

ben antepliyim ve haliyle biraz baskıcı bi çevrede yetiştim gerçi aileme göre ben hep sıradışıydım ama o yüzden bu kararıma pek şaşırmayacak olsalarda bu hayır demicekelri anlamına gelmiyo

para konusunda hiç hesabını bilmiyo mesela yarını düşünmüyo ben öyle birisi değilimdir hep yarın nolucak diyen birisiyimdir

yani böyle olunca şimdi değil ama ilerde eminim sorun olacaktır bu yüzden çok korkuyorum

zor bi durum ama boşanmayı çokta büyütmemeliyiz gözümüzde bizde bi gün boşanmış olabiliriz onun için ben durumu yadırgamıyorum inş hakkında hayırlısı olurr...
ha bide bu adam kaç yaşında benim için yaş farkı çok önemlidir?? fazla yaş farkına karşıyım nasip olunca tabi bişe denmiyo ama...

36 yaşında
ne diyosun bu duruma

eğer gerçekten bir evlat gibi sarılıp, tüm yanlışlarına rağmen sevgilinin çocuğunu seveceğine inanıyorsan savaş.
ama farklı olan yaşam tarzınız nedir?
siyasal görüş mü, dini inanış mı nedir yani?

konu açıklanmış ama ben yazdıktan sonra çıkmış.

yani her ilişkide olabilecek problemler işte savruktur bilmem nedir.
onun sizden daha rahat yaşamaya alışmış olması bence sorun olmaz.

çocuk konusu ise dediğim gibi;
mutlaka zordur ama sizin kendinize güvenmeniz gerek bu konuda..

Son düzenleme:
Zor gercektende.. ama 3 ayda sevdiğine eminmisin
Herşeyimiz farklı aile yapılarımız.. yaşantımız vs.. demişsin
Nesini sevdin kuzum.... kaşını gözünümü
Çocuğu var onun sorumluluğu büyük
Paylaşabilecekmisin onu... buna hayır diyorsan iyi düşün
Belki çok iyi anlaşıyor olabilirsiniz.. aşıksınızdırda
Ama bu sorunlar yıpratır o sevginizi
İyi düşün taşın derim... mantıklı ol

sevmek için neden belirtemiyorum yani kaşı gözü için desem öyle yakışıklı bişeyde değil yani kaşa göze bakıp seven biri değilim seviyo sevdiğini belli ediyo aşkı yaşatıyo özlediğini hissettiriyo anlayışlı sabırlı benim gibi sorunlu birine katlanabiliyo ben herşeye takarım mesela en ufak şeye üzülürüm yıpratırım kendimi ama o sabrıyla yaklaşımıyla herşeyiyle çok farklı yaş farkımız 11 şimdi herşye güzel diyorum peki bi 10 yıl sonra off off
insan yaşamadan bilemiyormuş böyle duyguları

valla bana pek olur gibi gelmedi..
farklı dünyaların insanısınız bence..
iyi düşün...pişman olma sakın...

eğer gerçekten bir evlat gibi sarılıp, tüm yanlışlarına rağmen sevgilinin çocuğunu seveceğine inanıyorsan savaş.
ama farklı olan yaşam tarzınız nedir?
siyasal görüş mü, dini inanış mı nedir yani?

konu açıklanmış ama ben yazdıktan sonra çıkmış.

yani her ilişkide olabilecek problemler işte savruktur bilmem nedir.
onun sizden daha rahat yaşamaya alışmış olması bence sorun olmaz.

çocuk konusu ise dediğim gibi;
mutlaka zordur ama sizin kendinize güvenmeniz gerek bu konuda..

senin için tekrar açıklıcaktım gerek kalmamış

bence ilişkileri en çok yıpratan şeylerden bitanesi de maddi konulardır
o yüzden korkuyorum

çocuğu konusunda bi defa görüştük o ona baba dedikçe ben çok kötü oldum ona kesinlikle kızmıyorum ama belkide zamanla alışırım yaşamadan bilemem ama

Son düzenleme:
evlilikte aileler çok önemli...
evlenip boşanmış birde çocugu var ....
o çocuga kendi çocugun gibi bakabilecekmisin...
bunu kaldırabilecekmisin önce bunu düşünmelisin....

o yüzden korkuyorum

çocuğu konusunda bi defa görüştük o ona baba dedikçe ben çok kötü oldum ona kesinlikle kızmıyorum ama belkide zamanla alışırım yaşamadan bilemem ama

Bence yanlış bir ilişki..
Daha kendinizden bile emin değilsiniz ki..
Artı çocuk babasına nasıl seslenecek sizin iyi olmanız için bunu da anlamadım...
Yazık etmeyin kendinize,sevgilinize ve o çocuğa..:delphin:

o yüzden korkuyorum

çocuğu konusunda bi defa görüştük o ona baba dedikçe ben çok kötü oldum ona kesinlikle kızmıyorum ama belkide zamanla alışırım yaşamadan bilemem ama[/QUOTE]
bu bence çok kötü.
olayı bende tamamiyle değiştirdi
çocuğun babasına baba demesinden kötü oluyorsanız.
derhal bırakın adamı.
çocuğa acırım. çünkü babayla yaşıyor.

o yüzden korkuyorum

çocuğu konusunda bi defa görüştük o ona baba dedikçe ben çok kötü oldum ona kesinlikle kızmıyorum ama belkide zamanla alışırım yaşamadan bilemem ama[/QUOTE]
bu bence çok kötü.
olayı bende tamamiyle değiştirdi
çocuğun babasına baba demesinden kötü oluyorsanız.
derhal bırakın adamı.
çocuğa acırım. çünkü babayla yaşıyor.

böyle bi durumu bilmek farklı gözünüzün önünde olması farklı yaşamadan bilinmiyor işte
benim problemim çocuk değil ayrıca konu oraya yığılmasın lütfen sonuçta bunu benden gizlemedi bilerek başladım bu ilişkiye sadece yaşadğım bi anı anlattım

siz kararsızsınız..
farklı yetişmiş olan da sizsiniz..
benım natığımda bırakırım aılemı kımse için üzemem..
artı bıde çocuğu var.
senınde yasın genç yasamaya hakkın olan bır sürü güzellik var.
denk bırını bul

Back
X