Evlenip boşanmış, bir çocuğu var. Ben 25 yaşında bekar

Bende de var ayni durum ben 24 yaşındayım oda 39 çocukları var ama ben aşığım ona evlenme konusunda bisey düşünemiuorum akışına bırakıyorum ama şöyle bi düşündüğüm de önceki iliskilerimdense bu ilişkimde çok mutluyum çocuklar konusunda anlayışlı davranmaya çalışıyorum ama gerçekten zor bi durum daha tanimiyom ama resimlerini gördm sevdim

Resimlerini gördm dediğim çocukların resmi anlayışlı dediğim mesela bugün çocuklar gelcek diyo yazamam diyo bende ilgilen canım diyorum çocuk oynuycak oluyo telefonla tamam oynasın sonra görüşrz diyorum bazende ben hatrlatiyom çocukları şuanda 3 yildir devam ediyo buradaki yazıları okuyunca sanki mutlu olamycak gibi hissettim

Bende de var ayni durum ben 24 yaşındayım oda 39 çocukları var ama ben aşığım ona evlenme konusunda bisey düşünemiuorum akışına bırakıyorum ama şöyle bi düşündüğüm de önceki iliskilerimdense bu ilişkimde çok mutluyum çocuklar konusunda anlayışlı davranmaya çalışıyorum ama gerçekten zor bi durum daha tanimiyom ama resimlerini gördm sevdim
11 yıllık konuyu nerden buldunuz ?

Dedim ya bende var ayni durum internette araştırma yaparken ilişkiler konusunda bekarlar dulun ilişkisi konusunda 11 yıl olduğuna dikkat etmedim belki fikir olur diye yazmak istedim hem belki banada bi fikir verilir

evet haklısın benim içinde o konu diğerinden önemli hatta daha önce evlenip boşanması önemli bile değil sonuçta aynı durum bende de olabilirdi o konuya karşı çıkacak olan benim ailem yada çevrem

o istanbullu orda yetişmiş daha sonra kıbrısta falan yaşamış rahat bi insan

ben antepliyim ve haliyle biraz baskıcı bi çevrede yetiştim gerçi aileme göre ben hep sıradışıydım ama o yüzden bu kararıma pek şaşırmayacak olsalarda bu hayır demicekelri anlamına gelmiyo

para konusunda hiç hesabını bilmiyo mesela yarını düşünmüyo ben öyle birisi değilimdir hep yarın nolucak diyen birisiyimdir

yani böyle olunca şimdi değil ama ilerde eminim sorun olacaktır bu yüzden çok korkuyorum
3 ay birini tanımak için çok erken he tanırsın ama şu an geçirdiğiniz cicim ayı kısımları. Her şey çok güzel geçer. İlişkinin sınanması lazım ve bu zamanda da o biraz zor. Uzaktan da yürütüyorsanız bunu anlamak zor. Yaşınız daha genç kendi çocuğunuzu büyütmek varken sizin olmayan bir çocuğa yardım etmek de zor. Evde eşiniz dışında birine de yardımcı olacaksınız. Bunu neden yapıyorsunuz. Sadece sevgi olmaz bu. Ayrıca aile çok ama çok önemli ailenizin hayır dediği bir konuyu kesinlikle çok iyi düşünün. Sizin göremediğinizi gören dışardan göz onlar ve sizi en iyi tanıyan da. Diğer bir konu ise adamın bazı davranışlarını desteklememeniz. Yarını düşünmemesi sorun çünkü gelecek düşünüyorsunuz. Baba olmuş biri hala daha yarını düşünmüyorsa vay o çocuğun haline. Yaşınız genç bence kimse için gençliğinizi ortaya koymayın. Bir gün ağlarsınız iki gün ağlarsınız unutulur. Evlendikten sonra çok geç olabilir. Bunu cidden kalben söylüyorum size. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ohaa tarihine bakmadan yazdım bide üzüldüm de hay allahım yaa alemsiniz eski konun açılma sebebi nedir yaa

Dedim ya bende var ayni durum internette araştırma yaparken ilişkiler konusunda bekarlar dulun ilişkisi konusunda 11 yıl olduğuna dikkat etmedim belki fikir olur diye yazmak istedim hem belki banada bi fikir verilir
Hortlamış konu . Siz fikir istiyorsanız söyleyeyim . Bence çok çok zor bir durum . Bakın daha şimdiden ilgi bekliyorsunuz o çocukları kendi cocugunuz giibi sevebilecek misiniz gelip sizde de kalacaklar önce bunu düşünün ona göre çıkın bir yola. Kendi cocugunuz gibi olmayacak kendi çocuğunuz babasıyla vakit geçirse sizin vaktinizden alsa oh ne güzel eğleniyorlar ben de işlerimi halledeyim diyebilirsiniz ama babası kendi cocuklariyla ilgilenince de ne ilgili bir baba diyebilecek misiniz? Şimdiden bana ilgi goster diyorusnuz çünku siz daha yaşayacağınızı yasamadiniz ayrı bir ilgi bekliyrousunuz. Daha 24 yaşındasınız neden kendinize bunu yapıyorsunuz yaşınız geçmiş olsa anlayacağım . En güzel dolu dolu geçireceğiniz zamanlariniz çocuklar tarafından sürekli bölünecek birden evlenmiş de çoluk çocuğa karışmış gibi olacaksınız. Yapmayın bunu kendinize

Benim çocuğum yok bekarim. O boşanmış ve ilgilen dediğim konu kendim için değil ona çocuklarıyla ilgilenmesini söyluyodum. Yaş farkını önemsemiyorum artik yaşitimda olsa ayrılma ihtimal yine yüksekti kimsenin kimseye tahammülü yok çünkü şuanda çocuklar konusu düşündürücü tabiki yinede fikriniz için saolun

Ben bundan önceki iliskilerimde yaşitim bekarlarla görüştüm çok kısa sürmüştü hepside 3 ay 5 ay şimdi 3 yildir hala sürüyo her gecen yıl bi öncekinden daha mutlu oluyoruz ortak zevklerimiz var ama çocuklarını tanımıyorum belkide o zaman. Herşey değişir bilemem ona göre karar verrm artik

Ya hu git kendine göre birini bul. Allahtan belanı mi istiyorsun🤷‍♀️ Oluru yok kesinlikle çok pişman olursun canım çok. Yaş medeni hal yaşanmışlıklar hiçbiri uygun değil. Elbette seni el üstünde tutacak hemen her ilişki evlenmeden öyledir. Seninki ekstra el üstünde tutar normal. Nerden bulacak senin gibisini. Kesinlikle onaylamam ben olsam

Bence olursa ben bile çok zor olur.
Burada çocuğunu kayırıp eşine sen kimsin dediği için boşanmak zorunda olan kadınlar var.
Diğer taraftan kültür farkı bunun dışında yaşam tarzı farkı varmış. Bence bunlar da çok önemli. Eşimle aynı kültüre sahibiz diyebilirim buna rağmen evlenince bazı olaylara yaşamsal anlamda çok farklı baktığımızı anladım. 3 aylık bir tanışma yeterli değil benve. Bir de yaş farkınız var.

yaklaşık 3 aydır birisiyle görüşüyorum daha önce evlenip boşanmış bi çocuğu var çocuk kendisinde kalıyo bense bekarım ve 25 yaşındayım ikimizde birbirimizi deli gibi seviyoruz ve istiyoruz ancak aile yapılarımız çok farklı onunla yaşam tarzımızda çok farklı çok kararsızım aileme anlatmaya çekiniyorum büyük bi ihtimalle yok dicekler

sizde ne yapmalıyım yardım edin kızlar...

Ben cocugun fotografini attiktan sonra kendilimden soğumuştum ya.

Olmayacak bişeye 3 yıl önce başlamışsiniz zaten umarım olursa da iyi yönde olur ben yanılmış olurum.

Back
X