Evlenip boşanmış, bir çocuğu var. Ben 25 yaşında bekar

Evlilikte sevgi kadar mantıkta önemlidir, insanlar eşlerinin ailesiyle bile bunca sorunlar yaşıyorken, siz bu kadar sorunun altından kalkabilecekmisiniz? Cevabınız evetse devam edin, ama diyorsunuz ki para konusunda yarının hesabını yapmıyor vs.aslında siz çok mantıklı bir insansınız ve sorunun cevabını biliyorsunuz da sanki destek ve başkasının ağzından duymak istiyorsunuz doğrumu??

Benim anlamadığım; adam hakkında tek olumlu yorumunuz yok..
Madem size uygun biri değil neden ve neyi düşünüyorsunuz ki?:uhm:

Evlilikte sevgi kadar mantıkta önemlidir, insanlar eşlerinin ailesiyle bile bunca sorunlar yaşıyorken, siz bu kadar sorunun altından kalkabilecekmisiniz? Cevabınız evetse devam edin, ama diyorsunuz ki para konusunda yarının hesabını yapmıyor vs.aslında siz çok mantıklı bir insansınız ve sorunun cevabını biliyorsunuz da sanki destek ve başkasının ağzından duymak istiyorsunuz doğrumu??

evet çok haklısınız doğru bi tespit cevabıda biliyorum vereceğim evet cevabnın da hayır cevabınında sonuçlarını da tahmin edebiliyorum yine de işin içinde aşk olunca insan ne kadar mantıklı olursa olsun destek bekliyo tabi

mesela beni ve ilişkimi bilen arkadaş çevrem olumsuz bakıyo yani beni değilde sevdiğim insanın şartlarını iyi olmadığını söylüyo

burdaki arkadaşlarda tam tersi yani belkide burda ben kendimi tam ifade edemedim ama anlayanlarda olabiliyo sizin gibi teşekkürler

Pek yorum yapacak halim yok ama
Bu yaş mevzusu en son şey..
Yani 11 yaş hiçbişey değil benceee
Diğer sayfaları bir ara okuycam...
Konu ilgi alanıma giriyorda... :1closedeyes:

birincisi sen 25 o 36 yaşında. aradaki yaş farkı çok fazla birbirinizi anlamakta uyum sağlamakta zorlanırsınız gibi sanki. evlenip boşanmış bir adam var karşında eşiyle neden boşanmış bunu hiç araştırdınmı. kadını suçlamıştır kesin ama ya kadında değilde adamda suç varsa. seninde ileride aynı durumda olmayacağını garanti edebilirmi. herşey güzel sürüyor diyelim çocuğuyla muhakkaki zıtlaşmalar yaşayacaksınız. senin çocukların olacak onlarla anlaşamayacak kıskanacak sorunlar çıkacak. sonuçta bir evladın kendi öz anesiyle bile sorunlar çıkıyor. babasına seni şikayet edip dövdürebilir v.s. v.s. bunları hiç düşündümü. başkasının çocuğuna annelik yapabilecekmisin. sende evlenip boşansaydın tmm derdik ama bekarsın. sonra çevrendeki kişilerin söyleyebilecekleri sözleri düşün. kız olsaydı dul adamla evlenmezdi diyecekler. artıları eksileri iyice düşün tart bu senin hayatın kimse karışamaz. ama çok iyi düşünerek hareket et

Çok mantıklı düşün bence ve ona göre karar ver.Çocuğu düşün onun baba demesinden etkilenmişin çünkü başta çocuğu olduğunu biliyordun ama yüzleşmemiştin.Yüzleşince ağır geldi..Birde evlenince düşünsene..25 yaşındasın eşinle özel anların olacak ama 8 yaşında bir çocuk hep sizinle beraber.Muhtemelen babasını kıskanacak.Kaldırabilecekmisin.. Eğer kaldıramıyacaksan bu çocuğa kötülük yapmış olursun..

Ayrıca ailende bu duruma karşı çıkacaktır.Bir yandan çocuk diğer yandan ailen evliliğin nasıl olacak...

Çok iyi düşün..

canım...........tabiki tek sen degilsin mutlaka çocugu olan biriyle evliklik yapan bir sürü kişi vardır...........
kimi çok mutludur iyiki evlenmişim diyordur........kimide pişmandır...........
senin bize yazdıgın ve anlattıgın şeylerden yola çıkarak......sorunlar olabilir.....diye
yorumlar yaptık..........
bu yorumları düşünürsün...........üstesinden gelirim .........herşeye ragmen seviyorum dersin evlenirsin............
yada çok fazla sorumlulugum olucak ben nasıl altından kalkıcam dersin evlenmezsin............
senin hayatın ve senin kararın...........:delphin:

çok tşkler ilgilendiğin için gerçekten iyi geldi bu

yaklaşık 3 aydır birisiyle görüşüyorum daha önce evlenip boşanmış bi çocuğu var çocuk kendisinde kalıyo bense bekarım ve 25 yaşındayım ikimizde birbirimizi deli gibi seviyoruz ve istiyoruz ancak aile yapılarımız çok farklı onunla yaşam tarzımızda çok farklı çok kararsızım aileme anlatmaya çekiniyorum büyük bi ihtimalle yok dicekler

sizde ne yapmalıyım yardım edin kızlar...

şahsen bi arkadaşım vardı
bekar güzeller güzeli bi kız. evlenip boşanmış biriyle evlendi
ailesi reddetti hiç yardım etmediler ne maddi ne manevi
ama arkadaşım çook mutlu.bence bunun yani evlenip boşanmasının bi önemi yok
ama çocuk olayını bi düşünmek gerek.ne kadınlar var öz çocuğundan ayırmayan...

ama şahsen ben böyle birşey yapamazdım. ben agresif bi insanım kendi çocuğuma bile bağırıp kızıyorum yeri gelince. adamın başka karısından çocuğuna da kızabilirim
o zaman tartışma olur benceee neden üvey annelik yapıyorsu muhabbetine.
birde yaş farkınız biraz fazla gbi geldi

bir ayrı konu başkasının nediyeceği önemli değildir.. önemli olan sizin ikinizin anlaşıp anlaşamadığıdır. anladığım kadarıyla yapılarızda farkı, o savurgan sen tutumlu.. vs
böyle şeyler olabilri. bizde çok ayrıyız eşimle mesela ben sıcak severim o soğuk.. kücük bi örnekti.. ama anlaşıyoruz yani..
kendinizi düşünceksinizi kuzum... biz bilemeyiz sadece fikrimizi söyleriz..

yaşanacak sorunların sende farkındasın..bu gücü kendinde buluyorsan savaş derim ama buraya yazıp paylaşmayı seçmişsen aslında bu o kadar güçlü olmadığını gösterir..evlendiğini düşünelim kız çocuğu babaya bağlıdır rekabet mutlaka başlayacaktır artı sen normal bir anne gibi yeri gelip kızdığında bile bu batacaktır.vs.vs.. bir ilişkiye eşit başlamak varken 1-0..2-0..-3.0..yenik başlamayı tercih etmekte pek akıl işi değil..

buraya yazmak güçsüzlük değil bence sonuçta kararımı buraya göre vermicem sadece fikir almak paylaşmak güzel bence ha yardımcı olmucak mı tabiki bi nebzede olsa yardımcı olacaktır bana

Illaki sorun yaşarsın bu durumda..çocuk yüzünden eski eşiyle biraraya gelmeler laflar sözler yıPratır seni...ama seviyorsan katlanacaksın mecburen ama vazgeçersen bence sen sevmiyorsun demektir

cnm senin için hayırlısı olsun allah yardımcın olsun..ama bi tanıdğımız var böle bir evlilik yapan şuan çocukla beraber oturuyorlar kocası ile arasında 12 yaş var ama çok mutsuz.tabi herkes aynı durumu yaşıyacak değil ki iyi düşün derim.

bekar adam alıp ta anası danası görümcesi kaynanasıyla uğraşan bir sürü kadın varken ortada,çocuk tek sorun olsa keşke..

mutlu olmak bekarlığa yaşa bakan bişey değildir bence
boşanmış biriylede pek ala mutlu olabilir bi insan
ama bende çocukta takıldım sen bilirsin tabikide :delphin:

kız çocuğu 8 yaşında ama çocuğu hiç karıştırmayalım bu olayda en masum en günahsız en tartışmasız konu

Sen şimdi seviyor ve seviliyorsun da onun için çocuğu karıştırmayalım diyorsun ama, asıl karıştırman gereken konuların başında çocuk olayı da geliyor canım ama sen bunun ne kadar önemli olduğunun henüz farkında değilsin..Böyle bir ilişkide bu çocuğu gerçek anlamda kabul edip edemeyeceğin de çok önemli..

Ara sayfalara şöyle bir göz attım da, baba demesine alışırım belki diyorsun..

Bence senin bile emin olmadığın bir ilişki bu..

Evlilik lay lay lom değildir canım..Flört dönemindeki çiçekler böcekler pembe bulutlar vs.. her evlilikte devam etmeyebilir..

ıyi düşün..

aynı şehirdemisiniz...

Senin hayatın sevgim agır basıyor her şeye gögüs gelebilirim diyosanız gerekeni yaparsınız.
Yok yapamam onun cocugu var maddi imkan kültür yaşam bicimimiz farklı diyosanız yine gereken neyse yaparsınız.

bekar adam alıp ta anası danası görümcesi kaynanasıyla uğraşan bir sürü kadın varken ortada,çocuk tek sorun olsa keşke..

evlilik tek eşle yapılmıyor....elbette anası danası olucak.........
erkeklerde agaçta yetişmiyor nasıl bizim ailemiz varsa onlarında olucak........
çocuk önemli bir sorun fakat tek sorunda çocuk degil...
kültür farklılıgı var..........bu bile tek başına sorun.....
en önemliside 3 aylık bir ilişki..........daha kararını tam vermiş bile degil ayrıca adamı öven tek bir sözüde yok.......
bu durumda sorun çok..........
arkadaş çocuk sorun demesede ilerde sorun olucak............bunlara kendini hazır hissetmiyor bile........çok karasızlık var......

ben bir soru sormuştum başlarda..........sizin bu ilişkinize aileler ne diyor...........
sizin aileniz sıcak bakıyormu..........buda önemli.......:uhm:

evlenip boşanmış olmak bence sorun değil
ama siz sorunun ilk başta o olduğunu düşünüp hatta konu başlığına bile evlenip boşanmış ibaresini yerleştirmişsiniz
bu bir sorun değil bir talihsizliktir sizcede sorun değil gibi görünüyor mu bilmem ama biraz rahatsız etmiş ki
konu başlığına yazma gereğini duymuşsunuz
çocuk kısmına gelince çocuk büyük bir sorumluktur sevgilinizin sizinle evlenmesindeki bir amacıda
çocuğuna anne gibi bakabilecek biri istemesindendir diye düşünüyorum
ama siz çocuğun sevgilinize baba demesinden tutunda varlığına kadar rahatsızlık duyuyorsunuz gibi geldi
belkide biraz gözünüz korktu sevgilinizin geçmişini hatırlattı size
aşkta mantık olmaz diyenlerdenim ama sizinki mantıksız mantık olmuş biraz
evlilik kolay bir şey değil helede bir ortada bir çocuk varken
ileride daha büyük sorun olur zaten sizce sorun ailenizce sorun
ee o zaman kimce evet bu ilişki???

her yönden senin yıpranacağın bir evlilik olacak...
çocuk faktörü apayrı bir konu...
aranızda yaş farkı var bu şimdi sorun teşkil etmese de ilerde takılacağın bir konu olabilir çünkü sen çok gençsin..
birde ben şeyde takıldım parasını düşünmez felan diye yazmışsın ne bileyim erkeklerin bu konularda biraz daha tutumlu ve geleceği düşünmeleri gerektiğini düşünürüm...bunlar küçük şeyler gibi ama inan o kadar önemli ki..
evlilik kolay bir şey değil gerçekten...çok iyi düşün...hakkında hayırlısı olsun...

Back
X