Evlenip boşanmış, bir çocuğu var. Ben 25 yaşında bekar

bence sonu kötü olabileceğini düşündüğüm baştan sona yanlış bi ilişki....

çünkü kültür, yaş, çocuk, aileler...

hepsi önemli birer etken.....

bütün bu sorunlara nasıl katlanacaksınız...

bi zaman sonra o çok büyük aşk.....

zamanla yıpranıp eriyebilir....

bence çok kısa bir zaman 3 ay............
biraz daha beklemelisin..........
çocugun olması eger seviyorsan sorun olmaz......bunu kendin bileceksin........
fakat aile yapısı sorun olabilir.....sizle olmasada aileler arası olur..........
dedigim gibi 3 ay çok kısa evlilik kararı için......

böyle bi durumu bilmek farklı gözünüzün önünde olması farklı yaşamadan bilinmiyor işte
benim problemim çocuk değil ayrıca konu oraya yığılmasın lütfen sonuçta bunu benden gizlemedi bilerek başladım bu ilişkiye sadece yaşadğım bi anı anlattım

buraya aktarıldıktan sora konu her yönuyle elealınıyo canım........!!
bu rayı bırakayım olmuyo..
çocuk var buda bır sorundur..!!
su anda olmasa bıle ıllakı sana sorun olarak gerı dönecek..

daha 25 yaşındasınız kendinizi ve o çocuğun hayatını ziyan etmeyin bitirin bu ilişkiyi....

benim fikrim bu

böyle bi durumu bilmek farklı gözünüzün önünde olması farklı yaşamadan bilinmiyor işte
benim problemim çocuk değil ayrıca konu oraya yığılmasın lütfen sonuçta bunu benden gizlemedi bilerek başladım bu ilişkiye sadece yaşadğım bi anı anlattım
ama çocuğun baba demesinden rahatsız oluyorsanız problemlerinizden biride çocuktur.
ha bu arada konuya istediğimiz yönden bakarız.
sizin dediğiniz taraftan bakmak gibi bir yasa yok bu forumda.

ama çocuğun baba demesinden rahatsız oluyorsanız problemlerinizden biride çocuktur.

aynen çocuğun baba dediğini duyunca kötü olmuşsunuz yani bu da bir sorun hem 3 ay bir ilişkinin oturması gelecekle ilgili kararlar verilmesi için oldukça erken bir zaman

hem bugün çocuğun baba demesinden rahatsız oluyosanız yarın babasıyla görüşmesine gelip sizde kalmasına da bozulacaksınız demektir

senin için tekrar açıklıcaktım gerek kalmamış

bence ilişkileri en çok yıpratan şeylerden bitanesi de maddi konulardır
o yüzden korkuyorum

çocuğu konusunda bi defa görüştük o ona baba dedikçe ben çok kötü oldum ona kesinlikle kızmıyorum ama belkide zamanla alışırım yaşamadan bilemem ama

bab dedıkçe neden kötü oluyorsunuz..
anlayamadım..
açıklarmısınız..:kahve:

aynen çocuğun baba dediğini duyunca kötü olmuşsunuz yani bu da bir sorun hem 3 ay bir ilişkinin oturması gelecekle ilgili kararlar verilmesi için oldukça erken bir zaman

hem bugün çocuğun baba demesinden rahatsız oluyosanız yarın babasıyla görüşmesine gelip sizde kalmasına da bozulacaksınız demektir

zaten çocuk babada kalıyormuş fromcum.
bu dahada büyük sorun oluşturacak...

bilmiyorum .............bana hiç olmuyacak bir şey gibi geliyor...............
1....3 aylık bir ilişki ve çok erken
2........çocuk çok önemli.......kendinizi buna ve herşeye hazır hissediyormusunuz.........insanın biraz sesinizi yükseltseniz...üvey anne damgası yiyeceksiniz..........
belki 8 yaşında ve aklı herşeye eriyor sizi kıskanacak..........bütün bunları göze alıyormusunuz..........
3......siz antepli.......daha baskıcı yetişmişiniz o kıbrısta yetişmiş çok rahat...........şimdilerde sorun olmasa bile ilerde mutlaka olucaktır............
4......ailelniz ne diyor.......bu evlilik işine...............
5......maddiyatıda sorun ediyorsunuz..........
daha şimdiden bir sürü sorun var
6.........bunlarla savaşmak üstesinden gelmek için kendinize güveniyor ve güçlü hissediyormusunuz........

benim kaçırdığım bi nokta var okypete ilk mesajında kırmızılamışsın.. zaten konu sahibi aile yapısı olarakta uyumsuzuz diyor. artılar eksiler olarak bakınca ben de bu ilişkiyi bitirmesi sonucuna vardım..

rahatsız oluyorum demedim kötü oldum dedim yani baba kız arasına girmek var işin içinde bişeylerin farkında olan bi çocuk var

zaten çocuk babada kalıyormuş fromcum.
bu dahada büyük sorun oluşturacak...

aa evet bak o ayrıntıyı kaçırmışım

bir çocuğun babasına baba diye seslenmesinden neden rahatsz olduğunuzu çözemedim hala ne diyecek 'enişte' mi?

zaten çocuğu olduğunu biliyordum bilerek başladım bu ilişkiye demişsiniz o halde neden şaşırıyosunuz?

yaş farkı vs. gibi etkenlerden öte sizin çocuğa bakış açınız ve ailelerin olaya müdahil olması daha büyük sorunlar çıkaracaktır

Bence ımkansız olmuycak gıbı bırsey degıl ugrasılsa olur ılıskıler emek ıster zaten.Ama henuz 3 aylık bIR Ilıskı bence cok erken.Aılene acman yanlıs bırak akısına bıraz daha zaman gecsın bak bakalım neler olucak..Eger daha cok baglanırsan emın olup guvenırsen herseyı goze alabalırsın ama smdı aılenle paylasıp evlenmeye kalkarsan ılerıde bı hatası olursa cok pısman olursun.Ama dedgm gııb baktın ehrsey mukeemme seneler gecmıs ozmn yaptgın yanlıs bıle olsa goze alabılırsın bence herseyı.

saol canım amin gerçekten allah yardımcım olsun

ben belki benimle aynı durumda olan yada başından böyle bişey geçmiş arkadaşlar bişeyler yazarlar dedim ama...

canım...........tabiki tek sen degilsin mutlaka çocugu olan biriyle evliklik yapan bir sürü kişi vardır...........
kimi çok mutludur iyiki evlenmişim diyordur........kimide pişmandır...........
senin bize yazdıgın ve anlattıgın şeylerden yola çıkarak......sorunlar olabilir.....diye
yorumlar yaptık..........
bu yorumları düşünürsün...........üstesinden gelirim .........herşeye ragmen seviyorum dersin evlenirsin............
yada çok fazla sorumlulugum olucak ben nasıl altından kalkıcam dersin evlenmezsin............
senin hayatın ve senin kararın...........:delphin:

Back
X