Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ilk tanistigimizda sevdigim kisi bana bütün herseyiyle anlatti olanlari ve bana dediki en dogru sey senin mahkeme dosyasini incelmeen ve bosanma kararimizi okuman tabi ki ben sadece kulaktan dolmaya guvenemedim ve ben en cok bu adama guveniyorumvo kadar kötü zamanlarimda bildigin oksijen maskesi taktı bana akli olgunlugu benim inan kisiligi ile ilgili fln problemlerim yok tabi ayni eve girince anlaşılır bazi seyler ama diğerinde cok zarar gördüğü için benim verdigim huzura cok kiymet veriyor
Diğerinde çok zarar görmüş diyorsun da, madem gördü 9 yil ilişkiyi sürdürmezdi. Bu laflara nasil itimat ediyorsun ki.
Karisina atip tutmasa senin için rahat etmez hem de Silah zoruyla mi durdurdu kadin??
Kadinlar aliskanlik uğruna evlenir ilişkiyi sürdürür de erkekler
Bunu yapmiyor.
İnsan 10 yili 7 ayda harcar mi ya? Bana acayip anormal geldi. Bence dikkatli adımlar atmalisin.
Diğerinde çok zarar görmüş diyorsun da, madem gördü 9 yil ilişkiyi sürdürmezdi. Bu laflara nasil itimat ediyorsun ki.
Karisina atip tutmasa senin için rahat etmez hem de Silah zoruyla mi durdurdu kadin??
Kadinlar aliskanlik uğruna evlenir ilişkiyi sürdürür de erkekler
Bunu yapmiyor.
İnsan 10 yili 7 ayda harcar mi ya? Bana acayip anormal geldi. Bence dikkatli adımlar atmalisin.
Anladim ama yine de düşündürücü yani. Hayirlisi olsun.ikinizin de başından uzun süreli ilişki geçmiş birbirinizi anlarsiniz o zaman. Geçmişi düşünüp yipratmayin birbirinizi.
Anladim ama yine de düşündürücü yani. Hayirlisi olsun.ikinizin de başından uzun süreli ilişki geçmiş birbirinizi anlarsiniz o zaman. Geçmişi düşünüp yipratmayin birbirinizi.
Canım, kıyamam sana
Ahh ben seni şuan nasıl iyi anlıyorum biliyo musun? Benim nişanlımın da benden önce 6 yıllık bi nişanlılık süreci olmuş.
Hep o kızla olan evliliğini hayal ederek çeyizlik eşyalarını almış zamanında.
Ama herşey biz insanlar için.Bak Rabbim demekki bizi onlara yazmış ki, bugün bunları yaşıyoruz.
Ve yaşadıkları iyi şeyler kötü günlerden fazla olsaydı şuan zaten hala onlarla olurlardı.
Emin ol seni bulduğu için şükrediyordur, yaşadığı zorlu günleri ona sen unutturduğun için de sana şuan daha bi kalpten bağlıdır eminim.
İçini rahat tut ve sevdiğine sıkıca sarıl. Geçmişi hafızamızdan ancak geleceği birlikte geçireceğimiz güzel günleri yaşayarak silebiliriz.
Hakkımızda en hayırlı olanları yaşarız hepimiz inşallah...
çok şükür iyi giden bir ilişkim var demişssin..kuruntulaı bir kenara bırak derım yasanmıs bıtmıs.hala bıseyler olsa zaten barısır bır sekılde bır araya gelırlerdı dıyorum ben.yalnız uzun bır sure bırlıkte olan cıfter ayrılsa bıle mutlaka ve mutlaka bırbırlerını hatırlar bır sarkı bı soz bı yasanmıslık hepsı hatırlatabılır asla unutulmaz bu bosanmıs erkek ıcınde gecerlı eskıden ılıskısı olup ayrılmıs olan erkek ıcınde..
mutlakakı hatırkar ama eskı zamanda oldugu gıbı ılk heyecanla kalbı atacak degıl..
ama ben kayınvalıdenız eskı esının arkasından konusmasını hos bulmadım bence bu kadınla bıraz mesafelı ol.cunku gecmıs donemı sen sana anlatılan kadar bılıyorsun..eskı esı ıle neler yasadı bılmıyorsun belkı kayınvalıden bır sebebtı bılemezsın...