Evlenip farklı şehire gitmek

canım benim ailem 11 yıldır izmirde oturuyor daha önce de Ankara'da oturuyorduk ben orda doğdum büyüdüm.Şimdi 1,5 aylık evliyim ve Antalya'da yaşıyorum:) Aileden uzak olmak tabiki zor bi durum. İnsanın ailesinin yanında olduğunu bilmesi ayrı bir güven verir insana. Ama allahtan eşimin ailesi de Ankara'da.Eğer onlar burda olsaydı eminim daha zor olurdu :) O zaman kendimi öksüz gibi hissederdim eminim:) Ben üniversiteyi de dışarda okuduğumdan bu durumlara alışığım aslıda ama yinede de zorlanıyorum.Kapımı çalan yok,yardım edenim yok allahtan eşim her konuda destek bana. ilk defa ayrılanlar için çook daha zor olur diye tahmin ediyorum.

Ankara kısmına gelince ben orda doğdum,büyüdüm o zamanlar severdim de ama İzmire taşındıktan sonra Ankara bana köy gibi gelmeye başladı. Ankarada gidebileceğin yerler çok kısıtlı ya avm'ye gideceksin ya da göksu vb parklara:))fazla bi altarnetif yok yani memur zihniyeti.Ama ulaşım yönünden de çok rahat bir şehirdir.BU yönden de üstüne tanımam.Bir de bahçelievler 7.caddesi vardır ve bence Ankara'nın en elit caddesi de orasıdır.Biraz İzmir havası bulurum ben orda..

...................................

Son düzenleme:
aynennn. tek tanıdık yok resmen. git 0 dan başla olay bu yani.
iş + evlilik + farklı şehir + yeni arkadaşlar...

tüm bunları kaldırabilir miyiz??

zaten böyle deyip teselli buluyorum :)) sanki deniz kenarında yalıda yaşıyorum da, kopamıycam istanbuldan diyorum :)
evden işe, işten eve dogru...

repliklerimiz bile aynı. bana deniz yok diyenlere aynı cevabı veriyorum
gece hayatım yok
boğazda yalıdada oturmuyrum.hersabah dalga sesleriyle uyanmıyorum.
yani okadar rahatsız etmiyo beni orda denizin olmaması
gerçi bende senin gibi hiç ankaraya gitmedim.
nişan olunca anca.
senin erkek arkdaşın neresinde oturuyo ankaranın?
biz evlendiğimizde çankayada oturucaz ofiside orda.

nişan olmadan gitsek aslında iyi olur, nerde ne koşulda yaşancak ögrenilmiş olunur.ama işte nasıl gitcez dimi :)

ankara beni memleketim..gittiğim hiçbir yer buranın yerini tutmadı..kalabalığı insanları havası herşeyini çok seviyorum..evlendiğimde burda yaşamayı o kadar isterdim ki inşallah olur

insan memleketini sevmez mi :) valla bende köy möy, memleketimi severim

canım benim ailem 11 yıldır izmirde oturuyor daha önce de Ankara'da oturuyorduk ben orda doğdum büyüdüm.Şimdi 1,5 aylık evliyim ve Antalya'da yaşıyorum:) Aileden uzak olmak tabiki zor bi durum. İnsanın ailesinin yanında olduğunu bilmesi ayrı bir güven verir insana. Ama allahtan eşimin ailesi de Ankara'da.Eğer onlar burda olsaydı eminim daha zor olurdu :) O zaman kendimi öksüz gibi hissederdim eminim:) Ben üniversiteyi de dışarda okuduğumdan bu durumlara alışığım aslıda ama yinede de zorlanıyorum.Kapımı çalan yok,yardım edenim yok allahtan eşim her konuda destek bana. ilk defa ayrılanlar için çook daha zor olur diye tahmin ediyorum.

Ankara kısmına gelince ben orda doğdum,büyüdüm o zamanlar severdim de ama İzmire taşındıktan sonra Ankara bana köy gibi gelmeye başladı. Ankarada gidebileceğin yerler çok kısıtlı ya avm'ye gideceksin ya da göksu vb parklara:))fazla bi altarnetif yok yani memur zihniyeti.Ama ulaşım yönünden de çok rahat bir şehirdir.BU yönden de üstüne tanımam.Bir de bahçelievler 7.caddesi vardır ve bence Ankara'nın en elit caddesi de orasıdır.Biraz İzmir havası bulurum ben orda..

köy gibi demeyin valla üzülüyorum :( bu kelimeyi sırf forumda değil, normalde de cok duydum... başkent sonucta, şehir yaşamı var.neden böyle deniyor?
7.caddeyi cok duydum :) göksu parkını da. şöle gezebilcek cevresi cok olsa iyi olurdu farklı sehirden gelecekler için dimi ama :)
buarada yeni evli sayılırsın. mutluluklar dilerim canım ;)

kuzeymila cım özel mesaj atcaktım ama mesaj sayım 100 olması gerekiyormuş... biz odtüye yakın oluruz sanırım

kızlar içim yanıyor içim:( benimde üç yıllık ilişkim var üç yıldır yapışık ikizler gibiyiz. ama balıkesirde iş durumu oldu onun ben elazığdayım çook uzak:( orası nasıl bir yer bilmiyorum gitme diyorum manyak mısın iş bulmuşum bu devirde diyor başka nasıl evleniriz diyor. orda yaşamak istemiyorum diyorum çokk uzak herkese:( kavga edip duruyoruz anlayacağınız ben hiç ayrı kalmadım ondan üç gündür uyuyamıyorum:( balıkesir hakkında bilgisi olan var mı nasıl bir yer insanları ortamı nasıl

ailemden ayrılalı 6. ayıma girdim. bence gurbet çok zor bana göre helede onun ailesine yakınsan hiç çekilmez oluyor. derdin birken ikiye katlanıyor onlarla mücadelede iki kişisin eşinde saf sessiz sakinse teksin ayrıca annen baban hastalansa ha diyince gidilmiyor. birde maddi durumun çok parlak değilse bekle bakalım ben akrabamızın sözüne gidemedim oysaki o benim herşeyime koşmuştu. ben gurbete gelin gideceklere ikikere düşün diyorum.. yani ben belki yeni oldugum için böyleyim ama yeni olarak nekadar zorlandıgımı bilmeni istedim eşimi çok seviyorum geçmişe dönsem ondan vazgeçmem gene ama kendi şehrime getirmeye çalışırdım..bencillikse bu evet bencilim :D

ailemden ayrılalı 6. ayıma girdim. bence gurbet çok zor bana göre helede onun ailesine yakınsan hiç çekilmez oluyor. derdin birken ikiye katlanıyor onlarla mücadelede iki kişisin eşinde saf sessiz sakinse teksin ayrıca annen baban hastalansa ha diyince gidilmiyor. birde maddi durumun çok parlak değilse bekle bakalım ben akrabamızın sözüne gidemedim oysaki o benim herşeyime koşmuştu. ben gurbete gelin gideceklere ikikere düşün diyorum.. yani ben belki yeni oldugum için böyleyim ama yeni olarak nekadar zorlandıgımı bilmeni istedim eşimi çok seviyorum geçmişe dönsem ondan vazgeçmem gene ama kendi şehrime getirmeye çalışırdım..bencillikse bu evet bencilim :D

evet çok haklısın umarım orası olmaz. zaten ailelerimizi de götürelim diyor kafam çok karışık

benimde erkek arkadaşım Ankara'da bende okurken 5 yıl ankarada kaldım evlenincede orda yaşıcaz ailem istanbulda gerçekten zor olucak ama sevince katlanılıyor ne yapalım herkes gibi bizde gurbete alışıcaz, gerçi bizim ailede herkes gurbette ananemler bodrumda biz ist da dayımlar amcamlar eskişehirde anca bayramlarda düğünlerde görüşebiliyoruz.
Ankaraya gidince gurbetçi kızlar derneği açalımda yanlız kalmayalım bari gün falan yaparız :3:, tur düzenleriz ne güzel olur . hayalde olsa içimi rahatlatıyor böyle şeyler

aynı durumda olan ne çok insan varmış :)
bende samsunluyum ailemde burda erkek arkadaşım rizeli ama ankarada yaşıyolar sülalece göç etmişler :)
bende ankarada okudum 6 sene yeni mezun oldum ve evlenince ankarada yaşicaz malesef, erkek arkadaşımda sevmiyor ankarayı ama ekmek parası napalım diyor
samsunada geldi bayıldı buraya orda yaşamak isterdim dedi ve bir karar aldık en fazla 10 sene ankarada yaşicaz bu arada birikimlerimizi tamamlayıp samsuna geri gelicez bu beni ilk başta rahatlattı ama şimdide ya on sene de çok diyorum kendi kendime :D yani napsa yaranamıyo bana çocuk :D

Bende Allah izin verirse evlenip Konya'dan Bursa'ya gideceğim.. Ailemi çok özlerim.. Allah yardımcımız olsun :2:

Back
X