Anasının evinden çıkamayacaksa bırak orda kalsınDeğerli hanımlar merhaba. Evet bu konuyu açmıştım ve sizler fikirlerinizi paylaştınız. Ben de fikirlerimi ifade etmiştim yanlış anlaşılmıştım. Sen zaten kararını vermişsin neden soruyorsun vs şeklinde neredeyse hemfikir olmuştunuz. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştınız. Konuyu açtığım günden bu yana sürekli düşündüm, tarttım, ölçtüm biçtim. Ve ayrılmaya karar verdim. Nihayet bu akşam gücümü topladım ve aradım( pandemiden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Konuyu açtığım sıra kısa süreliğine görüşmeye gitmiştim. Pek iç açıcı geçmemişti. Sizin de fikirlerinizden yola çıkarak birkaç soru sordum ve maalesef verdiği yanıtlar uzaklaştırdı beni) İki yıldır görüşüyorduk. Çok zor oldu. Yapamayacağımı söyledim. O da saygı duydu. Bitirdik. Şu an çok karmakarışık duygular yaşıyorum. Bir yandan hafifledim, öte yandan onun şu an acı çektiğini bilmek beni üzüyor. Üzgünüm. Bundan sonra bir ilişkiye başlarken iki kat fazla düşüneceğim. Bitirmek çok zor
Hiiiçç üzülme evlenip boşanmakta iyidir valla ben altı üstlü oturuyorum kaynamamaktalar çooook pişmanımDeğerli hanımlar merhaba. Evet bu konuyu açmıştım ve sizler fikirlerinizi paylaştınız. Ben de fikirlerimi ifade etmiştim yanlış anlaşılmıştım. Sen zaten kararını vermişsin neden soruyorsun vs şeklinde neredeyse hemfikir olmuştunuz. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştınız. Konuyu açtığım günden bu yana sürekli düşündüm, tarttım, ölçtüm biçtim. Ve ayrılmaya karar verdim. Nihayet bu akşam gücümü topladım ve aradım( pandemiden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Konuyu açtığım sıra kısa süreliğine görüşmeye gitmiştim. Pek iç açıcı geçmemişti. Sizin de fikirlerinizden yola çıkarak birkaç soru sordum ve maalesef verdiği yanıtlar uzaklaştırdı beni) İki yıldır görüşüyorduk. Çok zor oldu. Yapamayacağımı söyledim. O da saygı duydu. Bitirdik. Şu an çok karmakarışık duygular yaşıyorum. Bir yandan hafifledim, öte yandan onun şu an acı çektiğini bilmek beni üzüyor. Üzgünüm. Bundan sonra bir ilişkiye başlarken iki kat fazla düşüneceğim. Bitirmek çok zor
Değerli hanımlar merhaba. Evet bu konuyu açmıştım ve sizler fikirlerinizi paylaştınız. Ben de fikirlerimi ifade etmiştim yanlış anlaşılmıştım. Sen zaten kararını vermişsin neden soruyorsun vs şeklinde neredeyse hemfikir olmuştunuz. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştınız. Konuyu açtığım günden bu yana sürekli düşündüm, tarttım, ölçtüm biçtim. Ve ayrılmaya karar verdim. Nihayet bu akşam gücümü topladım ve aradım( pandemiden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Konuyu açtığım sıra kısa süreliğine görüşmeye gitmiştim. Pek iç açıcı geçmemişti. Sizin de fikirlerinizden yola çıkarak birkaç soru sordum ve maalesef verdiği yanıtlar uzaklaştırdı beni) İki yıldır görüşüyorduk. Çok zor oldu. Yapamayacağımı söyledim. O da saygı duydu. Bitirdik. Şu an çok karmakarışık duygular yaşıyorum. Bir yandan hafifledim, öte yandan onun şu an acı çektiğini bilmek beni üzüyor. Üzgünüm. Bundan sonra bir ilişkiye başlarken iki kat fazla düşüneceğim. Bitirmek çok zor
Değerli hanımlar merhaba. Evet bu konuyu açmıştım ve sizler fikirlerinizi paylaştınız. Ben de fikirlerimi ifade etmiştim yanlış anlaşılmıştım. Sen zaten kararını vermişsin neden soruyorsun vs şeklinde neredeyse hemfikir olmuştunuz. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştınız. Konuyu açtığım günden bu yana sürekli düşündüm, tarttım, ölçtüm biçtim. Ve ayrılmaya karar verdim. Nihayet bu akşam gücümü topladım ve aradım( pandemiden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Konuyu açtığım sıra kısa süreliğine görüşmeye gitmiştim. Pek iç açıcı geçmemişti. Sizin de fikirlerinizden yola çıkarak birkaç soru sordum ve maalesef verdiği yanıtlar uzaklaştırdı beni) İki yıldır görüşüyorduk. Çok zor oldu. Yapamayacağımı söyledim. O da saygı duydu. Bitirdik. Şu an çok karmakarışık duygular yaşıyorum. Bir yandan hafifledim, öte yandan onun şu an acı çektiğini bilmek beni üzüyor. Üzgünüm. Bundan sonra bir ilişkiye başlarken iki kat fazla düşüneceğim. Bitirmek çok zor
En iyisini yapmışsınDeğerli hanımlar merhaba. Evet bu konuyu açmıştım ve sizler fikirlerinizi paylaştınız. Ben de fikirlerimi ifade etmiştim yanlış anlaşılmıştım. Sen zaten kararını vermişsin neden soruyorsun vs şeklinde neredeyse hemfikir olmuştunuz. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştınız. Konuyu açtığım günden bu yana sürekli düşündüm, tarttım, ölçtüm biçtim. Ve ayrılmaya karar verdim. Nihayet bu akşam gücümü topladım ve aradım( pandemiden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Konuyu açtığım sıra kısa süreliğine görüşmeye gitmiştim. Pek iç açıcı geçmemişti. Sizin de fikirlerinizden yola çıkarak birkaç soru sordum ve maalesef verdiği yanıtlar uzaklaştırdı beni) İki yıldır görüşüyorduk. Çok zor oldu. Yapamayacağımı söyledim. O da saygı duydu. Bitirdik. Şu an çok karmakarışık duygular yaşıyorum. Bir yandan hafifledim, öte yandan onun şu an acı çektiğini bilmek beni üzüyor. Üzgünüm. Bundan sonra bir ilişkiye başlarken iki kat fazla düşüneceğim. Bitirmek çok zor
Hanı hep 'basına gelse' diyorlar ya, sımdı bu basıma gelse... Eyvah ayrılıyoruz, bıgun baskasına sevecek evlenecek, bensiz gulecek, yasadıgım hıcbıseyı ona anlatamayacağım, ozledıgımde olmayacak der nefesim falan daralır su dusuncelerden...Üzüldüğünü sanmam.
Üzülecek olsa orta yol arardı. Aynı apartman aynı mahalle derdi.
Kendinize doğru bir yol çizmişsiniz, çok doğru yapmışsınız. Üzüldü etti diye de kendinizi kandırmayın. Seven insan kaybetmemek için yol arar, çözüm bulmaya çalışır.
Hep aynisini derim seven insan cozum yolu arar.Seven insan,gonlu olan insan bok bile yer afedersiniz.Boyle kivirmaz hemen .Üzüldüğünü sanmam.
Üzülecek olsa orta yol arardı. Aynı apartman aynı mahalle derdi.
Kendinize doğru bir yol çizmişsiniz, çok doğru yapmışsınız. Üzüldü etti diye de kendinizi kandırmayın. Seven insan kaybetmemek için yol arar, çözüm bulmaya çalışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?