“Evlenip kayınvalide ile yaşamak..?” Konusu ve ayrıldım

Haklısın canım

Yorumlarınız güç veriyor. Neden üzülüyorum ki? Haklısınız :)

Teşekkür ederim.

Açıkçası ağlamıyorum şu an üzerimden bir yük kalkmışçasına hafifledim. Ben ona ayrı eve çıkalım teklifinde dahi bulunmadım. Çünkü o yolunu kapatmıştı. Ben böyleyim kabul edersen .....,,,

Aaa konuyu nasıl kaçırdınız:) linç yedim, topa tutuldum. Ama iyi oldu

Yorumlarınız güç veriyor. Neden üzülüyorum ki? Haklısınız :)
Sen uzulebılırsın, ılıskın bıtmıs seviyorsun karsındaki anında saygı duymus cabalamamıs ıkı senenınde adı var... Sonsuz saygı duyarım uzuntune.
Ama gececek bunu da biliyorum, fakat cekmeden gecmiyor..
Onun uzulecegıne uzulmene kızdım.
Bırak ne hali varsa gorsun, ınsan sevdıgını Caresı olan bir sey yuzunden kaybetmemeli.
Bırını sevmek guvenmek senelerını paylasmak oyle kolay bısey degıl..
Boyle kolay bitmemeliydi, ha bitti mi?
Cek acını efendi gıbı sonra da hayatına bak.

Karsına kimbılır ne kadar duzgun kadır kıymet bilen bırı cıkacak?

Bitmemesi adına karşı taraftan bir çaba görmedim. Yine de o üzüldü diye üzülüyorum. Bu huyum beni mahvetti. Sizlerden güç alıyorum. Teşekkürler.

Haklısın canım
Başka bir konuda ki yorumuna denk gelmiştim, pandemi sürecinde ailenin yanında kaldığından ve kalabalıktan dert yanıyordun orada yazacaktım kendi ailenle bile belli bir aşamadan sonra yaşamak zor geliyorken kayınvalide ve görünceyle nasıl yaşayacaksın diye neyse ki doğru yolu bulmuşsun

Bitmemesi adına karşı taraftan bir çaba görmedim. Yine de o üzüldü diye üzülüyorum. Bu huyum beni mahvetti. Sizlerden güç alıyorum. Teşekkürler.
İşte üzülmeseydı diyoruz bizde.
Caresı olan durum soz konusu.
Sacmalama hallederiz bır daha duymayacagım ayrılma lafını diyebilirdi.
Demek kı sandığın gıbı cok uzulmeyecek.

Çok değil hiç üzüldüğünü sanmıyorum. Mantık evliliği yapacaktı muhtemelen karşı taraf.
Sevse bu sebeple bitmesine müsade eder miydi?
Yasasın ömür boyu annesi ve kardeşiyle.

Çok teşekkür ederim yorumun için. Dilerim senin için hayırlısı ne ise o olsun. Boşanmak, boşanma sürecinde veye raddesinde olmak zor ama son değil yaşamış biri olarak biliyorum. Benim konuya gelince, çok haklısın. Güzel ifade etmişsin yazacak bir tek kelime bulamıyorum.

Çok değil hiç üzüldüğünü sanmıyorum. Mantık evliliği yapacaktı muhtemelen karşı taraf.
Sevse bu sebeple bitmesine müsade eder miydi?
Yasasın ömür boyu annesi ve kardeşiyle.
Biz cocugu tanımadan bisey paylasmadan anlatılandan anladık, ınsallah konu sahıbı de anlar cocugun hıc uzulmedıgını.

Bıgun facede stalk yaparken,nısanlandıgını ogrenırse cocugun cok uzulecek zira

Umarım o da hak ettiği mutluluğu bulsun. Ben birilerinin mutsuzluk kaynağı olmak istemiyorum evlenseydik de çok mutsuz olacaktık. Böylesi daha mantıklı.

Umarım o da hak ettiği mutluluğu bulsun. Ben birilerinin mutsuzluk kaynağı olmak istemiyorum evlenseydik de çok mutsuz olacaktık. Böylesi daha mantıklı.
Bosver sen onu, kendine odaklan.
Kimse mutsuzluktan ölmüyor.
Sarkısı bile var ölünmüyor mutsuzluktan dıye.

Biz cocugu tanımadan bisey paylasmadan anlatılandan anladık, ınsallah konu sahıbı de anlar cocugun hıc uzulmedıgını.

Bıgun facede stalk yaparken,nısanlandıgını ogrenırse cocugun cok uzulecek zira
Yani bu kafayla evlenebilir mi bilmiyorum ama stalk yapmam. Umarım evlensin mutlu olsun. İyi ki konu açtım çok rahatlıyorum. Dışardan objektif bakış açısıyla yorum almak muhteşem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…