Amin teşekkür ederimİnşallah bu saaten sonra yüzünüzde büyük gülücükler açar
Ne çok kızmıştınız ama.Eski konunuzda çok kızmıştık size. Açıkçası bende ayrılacağınıza ihtimal vermemiştim. Adamın acı çektiğini düşünmeniz ilginç geldi ama. Gel dese gidecek gibisiniz.
Teşekkür ederimArkanıza dönüp bakmayın.
Varsın şimdi ağlayın ama bir ömür ne olacak şu mu yanlış bu mu yanlış ay evimde rahat değilim yine misafir geldi gibi küçük görünen huzursuzluklar zaman içinde fiziksel ve psikolojik rahatsızlıklara dönecek şeyler için ağlamayın.
Geçecek gidecek. Elbet kolay olmayacak.
Ama o kendi kararından size olan sevgisinden daha bağlı demek ki.
Siz vefasız ve kötü bir insan değilsiniz. Daha huzurlu mutlu yaşamak adına bir şey söylediniz ve kabul etmedi. Bundan sonrası yolu açık olsun. Size de mutluluk getirecek birisi nasip olsun.
Bir zamanlar ayni hatayi yapmistim.. simdi karsimdaki iyi olsalar neyse diyecegim ama oyle cirkef bir aileye denk gelmistimki.. en sonunda ayrilma karari aldim.. cunku annesi ablasi vs kiskanc fesat sinsi varliklardi.. zararin neresinden donersen kardirDeğerli hanımlar merhaba. Evet bu Evlenip kayınvalide ile yaşamak...?? konuyu açmıştım ve sizler fikirlerinizi paylaştınız. Ben de fikirlerimi ifade etmiştim yanlış anlaşılmıştım. Sen zaten kararını vermişsin neden soruyorsun vs şeklinde neredeyse hemfikir olmuştunuz. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştınız. Konuyu açtığım günden bu yana sürekli düşündüm, tarttım, ölçtüm biçtim. Ve ayrılmaya karar verdim. Nihayet bu akşam gücümü topladım ve aradım( pandemiden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Konuyu açtığım sıra kısa süreliğine görüşmeye gitmiştim. Pek iç açıcı geçmemişti. Sizin de fikirlerinizden yola çıkarak birkaç soru sordum ve maalesef verdiği yanıtlar uzaklaştırdı beni) İki yıldır görüşüyorduk. Çok zor oldu. Yapamayacağımı söyledim. O da saygı duydu. Bitirdik. Şu an çok karmakarışık duygular yaşıyorum. Bir yandan hafifledim, öte yandan onun şu an acı çektiğini bilmek beni üzüyor. Üzgünüm. Bundan sonra bir ilişkiye başlarken iki kat fazla düşüneceğim. Bitirmek çok zor
Eşinizden mi ayrıldınız?Bir zamanlar ayni hatayi yapmistim.. simdi karsimdaki iyi olsalar neyse diyecegim ama oyle cirkef bir aileye denk gelmistimki.. en sonunda ayrilma karari aldim.. cunku annesi ablasi vs kiskanc fesat sinsi varliklardi.. zararin neresinden donersen kardir
Sizin adınıza çok sevindim. Zorunluluk olmadığı sürece böyle bir hayatı düşmanıma bile dilemem.
Eski konunuzda neden gereksiz fedakarlık yaptığınızı anlayamamıştım. Zaten 1 evlilik yaşadınız, bundan sonra yaşam şartlarınız geriye değil ileriye çekecek kararlar vermelisiniz, evlenip çile çekmektense bekar olup hayatın tadını çıkarmak daha iyi değil mi? umarım sizin iyi niyetinizi suistimal etmeyecek iyi bir adamla tanışırsınız ve çok mutlu olursunuz.
Kesinlikle öyle. Çok teşekkür ederimevlenip çile çekmektense bekar olup hayatın tadını çıkarmak daha iyi değil mi?
Geçmiş olsunBir zamanlar ayni hatayi yapmistim.. simdi karsimdaki iyi olsalar neyse diyecegim ama oyle cirkef bir aileye denk gelmistimki.. en sonunda ayrilma karari aldim.. cunku annesi ablasi vs kiskanc fesat sinsi varliklardi.. zararin neresinden donersen kardir
evet.. yuvami dagitmislardi maf ettiler herseyi yine hatali ben olmustum.. ilahi adalet elbet tecelli edecek..Eşinizden mi ayrıldınız?
Neyse ki kanlı canlı gormedım, allahta gostermesın en gormek istemeyeceğim turBen kanlı canlı örnekleri biliyorum, üzgünüm ama gerçekler
adghjjhkgkc alemsin. Allah bağışlasın çocuğunu sana
Çom üzüldüm. Şu an hamilesiniz. Allah kolaylık versin. Her şey gönlünüze göre olsunevet.. yuvami dagitmislardi maf ettiler herseyi yine hatali ben olmustum.. ilahi adalet elbet tecelli edecek..
Evet birlikteydik ayrılalı bir sene oldu şimdi rahatım şükür gene sıkıntı yapıyorlar ama uzağız sık görusmuyorumBirlikte mi yaşıyordunuz? Evinizi ayırdınız mı?
Ay ne güzel yorumlar yapıyorsunuz. Çok mutluyum şu an. Çok teşekkür ederim.Sagol kuzucuğum. İnşallah cok cok iyi bir eş cıkar karsına o zaman mutlu musmutlu bir hayatın olur. Suan içinde karmasık duygular olduguna eminim ama göreceksin zamanla ne hayırlı bir karar vermişsin. Çok akıllı bir kız olmalısın ki bu kararı verebilmişsin. Ayakların saglam bassın yere koca her daim bulunur
Oh ne iyi yapmışsınız. MutluluklarEvet birlikteydik ayrılalı bir sene oldu şimdi rahatım şükür gene sıkıntı yapıyorlar ama uzağız sık görusmuyorum
Açıkçası uzatmak istemedim. Değişen bir şey olmayacaktı. Muhakkak bu ilişkinin de bana kattığı bir şeyler olmuştur diye düşünüyor, olumlu yanlarını görmeye çalışıyorum. Yaşanmışlıklara saygımdan kötü ayrılmak istemedim. Boşanırken de aynısını yapmıştım.Niye yüzüne yüzüne birşeyler söylemedin ki? Ne zannediyor kendini paşa hazretleri, o her istediğini yapacak, çocuk olursa onunla bile ilgilenmeyecek ama sen onun annesiyle aynı evde yaşayacaksın. Haspama bak.
Haklısınızben tek bir şey söyleyeyim seven insan evet acı çeker ama kaybetmemek için elinden geleni yaptığı halde kaybederse çeker :) ve seven insan zaten kaybetmemek için herşeyi yapar.
sizinkinin acısı fırıldak acı geçin bu mecnunum dağları deliyor ayaklarını.
ana memesinden ayrılamamış besbelli
Yaş olarak senden büyüğüm ve geçmişte ağlayıp zırladıgım ne varsa suan göbek atıyorum iyiki olmadı diye. Hemcinsim oldugun icin ve bir anne oldugum icin belki de bir kız annesi olacagım icin kimsenin evladı üzülsün istemem. Sen de güçlü ol ve dua et emin ol cok güzel günler gelecek Allahın izniyleAy ne güzel yorumlar yapıyorsunuz. Çok mutluyum şu an. Çok teşekkür ederim.
Sağlıkla al kucağına kızını. Dilerim hepimiz için her şey çok güzel olsun. MutluluklarYaş olarak senden büyüğüm ve geçmişte ağlayıp zırladıgım ne varsa suan göbek atıyorum iyiki olmadı diye. Hemcinsim oldugun icin ve bir anne oldugum icin belki de bir kız annesi olacagım icin kimsenin evladı üzülsün istemem. Sen de güçlü ol ve dua et emin ol cok güzel günler gelecek Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?