- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Çünkü yanlış hatırlamıyorsam adamın daha önceki ilişkileri de aynı sebeple bitmiş, kimse aynı evi kabul etmedi diye evlenmemiş bu kadar zamanAnında saygı duyarım demıs cocuk.. Bıtmıs.
Kalkıp bunun ıcın cok uzulecek oyuzden uzuluyorum demek kendını kandırmanın kacıncı basamagı acaba.
Beni sevdiğini zannediyordum oysa. Ama haklısınız. Bu kafayla derken şunu kastettim. Çok katı, sert. Kolay kolay kabul eden olmaz gibi geliyor.
Doğru olanı yapmışsınız çünkü evlenince hayat bambaşka bir hal alıyor. O zaman da söylemiştim altlı üstlü oturun , karşı dairelerde oturun ama aynı ev olmaz Amerikayi tekrar keşfe çıkmanın anlamı yok diye. Allah iyilerle karşılaştırsınDeğerli hanımlar merhaba. Evet bu Evlenip kayınvalide ile yaşamak...?? konuyu açmıştım ve sizler fikirlerinizi paylaştınız. Ben de fikirlerimi ifade etmiştim yanlış anlaşılmıştım. Sen zaten kararını vermişsin neden soruyorsun vs şeklinde neredeyse hemfikir olmuştunuz. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştınız. Konuyu açtığım günden bu yana sürekli düşündüm, tarttım, ölçtüm biçtim. Ve ayrılmaya karar verdim. Nihayet bu akşam gücümü topladım ve aradım( pandemiden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Konuyu açtığım sıra kısa süreliğine görüşmeye gitmiştim. Pek iç açıcı geçmemişti. Sizin de fikirlerinizden yola çıkarak birkaç soru sordum ve maalesef verdiği yanıtlar uzaklaştırdı beni) İki yıldır görüşüyorduk. Çok zor oldu. Yapamayacağımı söyledim. O da saygı duydu. Bitirdik. Şu an çok karmakarışık duygular yaşıyorum. Bir yandan hafifledim, öte yandan onun şu an acı çektiğini bilmek beni üzüyor. Üzgünüm. Bundan sonra bir ilişkiye başlarken iki kat fazla düşüneceğim. Bitirmek çok zor
Ayrılıp iyi yapmışsın,kardesimde aynı evi geç yakın oturuyorlar o halde bile karışmaya çalışıyorlar sürekli bize gel biz gelelim oluyor rezil ediyorlar siz aynı ev demişsiniz çekilecek gibi değil,kaynana derdi çekeceğine ailenin derdini çek daha iyi kalmış mi bu devirde hala aynı evde yaşayalım diyen duyunca şaşırıyor insan,yakın ev tutacam bile dese sakın tekrar barismayin,akıllarında var bu fikir evlendikten sonra bile teklif ederler mecbur bırakırlar yazık etme kendine.Değerli hanımlar merhaba. Evet bu Evlenip kayınvalide ile yaşamak...?? konuyu açmıştım ve sizler fikirlerinizi paylaştınız. Ben de fikirlerimi ifade etmiştim yanlış anlaşılmıştım. Sen zaten kararını vermişsin neden soruyorsun vs şeklinde neredeyse hemfikir olmuştunuz. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştınız. Konuyu açtığım günden bu yana sürekli düşündüm, tarttım, ölçtüm biçtim. Ve ayrılmaya karar verdim. Nihayet bu akşam gücümü topladım ve aradım( pandemiden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Konuyu açtığım sıra kısa süreliğine görüşmeye gitmiştim. Pek iç açıcı geçmemişti. Sizin de fikirlerinizden yola çıkarak birkaç soru sordum ve maalesef verdiği yanıtlar uzaklaştırdı beni) İki yıldır görüşüyorduk. Çok zor oldu. Yapamayacağımı söyledim. O da saygı duydu. Bitirdik. Şu an çok karmakarışık duygular yaşıyorum. Bir yandan hafifledim, öte yandan onun şu an acı çektiğini bilmek beni üzüyor. Üzgünüm. Bundan sonra bir ilişkiye başlarken iki kat fazla düşüneceğim. Bitirmek çok zor
Ya nasıl kafamdan geçenleri okudunuz tebrikler. Son zamanlarda ben de böyle düşünüyordum. Bu evliliğin benim mevcut konforuma bir katkısı olmayacak. O ise hayatına kaldığı yerden devam edecek. Yalnızca annesi ile alakalı değil genel anlamda hayatı değişmeyecekti. İstediğim saatte arkadaşlarımla görüşürüm, odama kapanırım, çocuk olursa çok ilgilenemem annem bakar zaten şeklinde cümleler kurmaya başlayınca ben tamam dedim. Burda bitsin.
Beyefendi zaten şaka gibi biriymiş. Bundan sonra karşınıza çok iyi birisi çıkar umarım.Buraya konu açtıktan sonra( sizin yorumlarınızdan sonra) şunu sordum ( lisye giden yeğenim var ailesinin koşulları uygun olmadığı için, gönüllü olarak ben yanıma almıştım. Birlikte kalıyorduk, yalnız yaşıyorum hem bana arkadaş oldu) yeğenim de bizimle kalsa nasıl olur? Bilemem o yalnızca benim evim değil yalnız karar veremem dedi. Ben zaten yeğenimi yanıma almazdım evlenince ki ailesi de kabul etmezdi. Cevabımı almış oldum.
Hakkındahayırlısı olsunDeğerli hanımlar merhaba. Evet bu Evlenip kayınvalide ile yaşamak...?? konuyu açmıştım ve sizler fikirlerinizi paylaştınız. Ben de fikirlerimi ifade etmiştim yanlış anlaşılmıştım. Sen zaten kararını vermişsin neden soruyorsun vs şeklinde neredeyse hemfikir olmuştunuz. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştınız. Konuyu açtığım günden bu yana sürekli düşündüm, tarttım, ölçtüm biçtim. Ve ayrılmaya karar verdim. Nihayet bu akşam gücümü topladım ve aradım( pandemiden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Konuyu açtığım sıra kısa süreliğine görüşmeye gitmiştim. Pek iç açıcı geçmemişti. Sizin de fikirlerinizden yola çıkarak birkaç soru sordum ve maalesef verdiği yanıtlar uzaklaştırdı beni) İki yıldır görüşüyorduk. Çok zor oldu. Yapamayacağımı söyledim. O da saygı duydu. Bitirdik. Şu an çok karmakarışık duygular yaşıyorum. Bir yandan hafifledim, öte yandan onun şu an acı çektiğini bilmek beni üzüyor. Üzgünüm. Bundan sonra bir ilişkiye başlarken iki kat fazla düşüneceğim. Bitirmek çok zor
Yağnniii, '' Kendime ve aileme hizmetçi arıyorum. '' u daha nasıl diyebilir ki adam.Beyefendi zaten şaka gibi biriymiş. Bundan sonra karşınıza çok iyi birisi çıkar umarım.
Tekrar görüşmeyiAyrılıp iyi yapmışsın,kardesimde aynı evi geç yakın oturuyorlar o halde bile karışmaya çalışıyorlar sürekli bize gel biz gelelim oluyor rezil ediyorlar siz aynı ev demişsiniz çekilecek gibi değil,kaynana derdi çekeceğine ailenin derdini çek daha iyi kalmış mi bu devirde hala aynı evde yaşayalım diyen duyunca şaşırıyor insan,yakın ev tutacam bile dese sakın tekrar barismayin,akıllarında var bu fikir evlendikten sonra bile teklif ederler mecbur bırakırlar yazık etme kendine.
Tekrar görüşmeyi düşünmüyorum canım. Ayrılınca hafifledim iyi gelmiyormuş demekki bu ilişki bana. Kardeşinize de kolaylıklar dilerimAyrılıp iyi yapmışsın,kardesimde aynı evi geç yakın oturuyorlar o halde bile karışmaya çalışıyorlar sürekli bize gel biz gelelim oluyor rezil ediyorlar siz aynı ev demişsiniz çekilecek gibi değil,kaynana derdi çekeceğine ailenin derdini çek daha iyi kalmış mi bu devirde hala aynı evde yaşayalım diyen duyunca şaşırıyor insan,yakın ev tutacam bile dese sakın tekrar barismayin,akıllarında var bu fikir evlendikten sonra bile teklif ederler mecbur bırakırlar yazık etme kendine.
Yok daha önceki ilişkileri ile ilgili bir fikrim yok. Sorgulamadım. Muhtemelen ondandırÇünkü yanlış hatırlamıyorsam adamın daha önceki ilişkileri de aynı sebeple bitmiş, kimse aynı evi kabul etmedi diye evlenmemiş bu kadar zaman
Kayınpederiniz ne güzel anlayışlı biriymiş. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Teşekkürler yorumunuz için.Biz kayınvalide ile ayrı oturuyoruz bi yönden de eşimin işinden dolayı aramızda 45 dk mesafe var eşimin yıllık izninde 20 gün orda kaldik kayınvalide elini hiç biseye sürmedi yemek bulaşık vs herşey bendeydi eşim üzülmesin diye de bisi demedim zaten 20 gün diye ama çok zor oluyor bide benim kayınvalide biraz sıkıntılı ilaç kullanıyor hastaligindn dolayı çokta bisi demek istemiyorum ama kayınpederin çok iyi çayı bile kendisi yapar bazen ben diyorum bana soyleseydiniz elim ayağım tuttukça kendi işimi kendim görürüm der kayınvalide gelip kalmak istiyor bende ama kayinpederim pek yanaşmıyor sanırım eşini tanıdığı için ...
Sizin konuyu bilmiyorum ama üzülme hayırlısı neyse o olsun hakkında. Nasip olsaydı her türlü olurdu
Haklısın.Acı çektiğini nerden çıkardın? Adam gayet memnun ki seni kaybetmekten korkmamis bile. İyi yapmissin
Çok teşekkür ederim. İnsan bazen kafasında olduruyor olması mümkün olmayan şeyleri. Ben de öyle yapmışım.Beyefendi zaten şaka gibi biriymiş. Bundan sonra karşınıza çok iyi birisi çıkar umarım.
Acımasız değilcok acimasiz gibi gelecek ama gercekden sevdigi bir kadina pamuk gibi olacak bu adam. ayri ev de tutacak, ben bilmem karim ne derse o dur da diyecek. yeterince sevmiyormus seni.
Çok teşekkür ederimkesinlikle kendi geleceğiniz için çok doğru bir karar vermişsiniz. Çok mutlu olun dilerim..
Zannetmem. Anasının memesinden ayrılmadıkça sevemez o adam.cok acimasiz gibi gelecek ama gercekden sevdigi bir kadina pamuk gibi olacak bu adam. ayri ev de tutacak, ben bilmem karim ne derse o dur da diyecek. yeterince sevmiyormus seni.
Boşver kaynanayla yaşanılmaaaaz hiç gerek yok. Bunun için sorun yaratacak erkek ana düşkünüdür ana düşkünü biride hep anasının ağzına bakar hiç lazım değil.Değerli hanımlar merhaba. Evet bu Evlenip kayınvalide ile yaşamak...?? konuyu açmıştım ve sizler fikirlerinizi paylaştınız. Ben de fikirlerimi ifade etmiştim yanlış anlaşılmıştım. Sen zaten kararını vermişsin neden soruyorsun vs şeklinde neredeyse hemfikir olmuştunuz. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştınız. Konuyu açtığım günden bu yana sürekli düşündüm, tarttım, ölçtüm biçtim. Ve ayrılmaya karar verdim. Nihayet bu akşam gücümü topladım ve aradım( pandemiden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Konuyu açtığım sıra kısa süreliğine görüşmeye gitmiştim. Pek iç açıcı geçmemişti. Sizin de fikirlerinizden yola çıkarak birkaç soru sordum ve maalesef verdiği yanıtlar uzaklaştırdı beni) İki yıldır görüşüyorduk. Çok zor oldu. Yapamayacağımı söyledim. O da saygı duydu. Bitirdik. Şu an çok karmakarışık duygular yaşıyorum. Bir yandan hafifledim, öte yandan onun şu an acı çektiğini bilmek beni üzüyor. Üzgünüm. Bundan sonra bir ilişkiye başlarken iki kat fazla düşüneceğim. Bitirmek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?