Evlenip kayınvalide ile yaşamak...??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B
Cok uzun yazmisnn hepsini okumadm oncelikle hemen hemen ayni durumdayiz kac karar kendini Allah hic bi kadinin tabiki basina vermesin tek cocuk yetistirmek tanuki zor Benin de esimin babasi kucukken olmus kaynanam buytmus ama benim esim ve kaynim calismislar yani bi yandan okuyup bi yandan ise giderlermis asiri duskun oluyorlar kaynanalarda geline tat vermiyorlar bununla evlenip ikinci kez bosanmaktansa vazgec gtsn simdiki aklim olsa Ben vazgecrdim bi sure eltimle otrdum altli ustlu tat vermedi oda bana surekli kavga ederdik gicik biriydi simdi eltm tasindi 3 yil tasinali eltimin geri kaynanam geldi komsu iliskilerime bile burnunu sokar cildirtir beni ve iki cocugum var benimle bu kadar ugrasiyor cocugum olmasa bosatirdi bizi esimde annesine fazlaaa duskun anasinin adini agzima aldirmaz evin icin de birbirimizi yeriz yani kaccccc yol yakinken
Bence kararini da vermissn burdaki yorumlari okuyup moralini de bozman gereksizdi keske konunu acmasaydin Allah bilir sonunun ne olacagini simdi gorundugu gibi de cikabilir 360 derece donedebilir karbuz degilki kesip bakasin hakkinda hayirlisi0
 
Çünkü nişanlısı onu çok seviyor . Çok sayıyor. Çok güzel anlaşıyorlar. Hayalleri filan hep ortak. Çocukları olsa ismini konu sahibi koyacak, annemin bir ayağı çukurda, üzmeyelim, cahil zaten denmeyecek.

Bütün akrabalarla tanışmış zaten. Kültürlerini de öğrenmiş.
Yazık ediyor farkında değil.

Benim annem ilk evlendiğinde kv ile yaşadı biz küçüktük depresyon sinir hepsi vardı hiç özel hayat kalmıyor birşey desen kötü oluyorsun , ve hala daha sinirli ve depresif bir insan annem.
Aradan uzun seneler geçmiş olmasına rağmen hala en büyük pişmanlığım diyor.

Bir de kadının sağlık sorunu yoksa bakıma muhtaç değilse bu yüzyılda ne yahu artık anne ile yasamak.

Artık insanlar kırsalda Bile oğluna gelinine ayrı ev açıyor.

Böyle kabile gibi hayatlar kalmadı.
 
Konuyu okudukça daha da şaşırıyorum.

Kv ile oturmak istiyorum.

Eşimle ileride ne konuşacağım?

Evin sorumluluğunu almak istemiyorum.

E o zaman ben size tekrar soruyorum. Niye evleniyorsunuz o zaman?
Ama anne olmak çocuk bakmak da istiyor.
Çocuk denilen şey en büyük sorumluluk. Ev sorumluluğu almak istemeyen bir insan nasıl en ağır sorumluluk için her şeye tamam der ki.
 
Aslında belki bu beni rahatlatıyor. Tek başıma sorumluluk almak istemiyorum. Başkası karar versin evi çekip çevirsin. Evin küçüğüyüm ablalarım vardı çok sorumluluk almadım. İş söylesin yaparım ama evde bir güç olsun istiyprum galiba. Şimdi siz yazdıkça ben kendimi sorguluyorum. Bunlar çıkıyor ortaya
Evlilik başlı başına bir sorumluluk. Hayat insana ne getirir bilinmez. Öyle durumlar oluyor ki adam iş kazası vs geçiriyor çalışamaz duruma geliyor kadınlar maddi manevi güçlü olmak zorunda kalıyor. Hem dışarda çalışıyor hem ev işleriyle ilgileniyor. Bence bu konuda psikolog ile görüşebilirsiniz. Sorumluluk almak istemiyorum ama aynı zamanda evlenmek istiyorum diye. Çocuk da bambaşka bir sorumluluk mesela.
 
Ama atladıkları bşy var erkekler de 35 i geçince yaslanmaya başlıyor ki
çocuk olarak maalesef doktorlar bile 30ustu olunca direkt rezervler azalıyor vsvs başlıyor
Çevrede baski basliyor annelik istegi çoksa kadinlar birsekilde yuvaya dahil olmaya bakıyor cunku 35teki erkkr genelde 25lik peşinde.
Ne olursa olsun su şartlar kabul edilemez
 
çocuk olarak maalesef doktorlar bile 30ustu olunca direkt rezervler azalıyor vsvs başlıyor
Çevrede baski basliyor annelik istegi çoksa kadinlar birsekilde yuvaya dahil olmaya bakıyor cunku 35teki erkkr genelde 25lik peşinde.
Ne olursa olsun su şartlar kabul edilemez
Ne diyeyim :KK43:

Biz Kadınların çilesi çok

Ama sana bşy söyleyeyim mi

Kadınlar erkeksiz doğurabilse kimse evlenmez.

Bu kadar evlilik odaklı olmaz kadınlar
 
İlerde olacakmış diyorlar.

Şimdi de sperm bankası var.

ABD de birçok kadın buna başvuruyormuş.
sperm bankasi inanc geregi kabul edilecek birsey degil.inanc takintisi olmayanlar da toplumda ailesine cevresine ve cocuga bunu aciklamakta zorlanir yine zor
Buna altyapi hazırlamak zor insanlar bosnamada bile cocugu babasız buyutmeye razi olamıyorlar kiyasliyacak diye
Toplum ana-baba profilinde
Oyuzden ALlah hayırlısını versin
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X