- 5 Ekim 2015
- 633
- 414
- 18
- Konu Sahibi Heytttt be
-
selam kızlar dün alt komşum olan yaklaşık 80 yaşındaki teyzeyi ziyarete gittim çok sevindi kadıncağız.Laf lafı açtı tv de de evlilik programı vardı.Bu teyze demez mi ben de katılmak istiyorum artık evlenmek istiyorum ama İstanbul uzak nasıl giderim acaba beni burdan aldırırlar mı sen arasan dedi.Ben şok oldum önce şaka sandım ama ciddiydi teyze.Kendisi bir kere 40 yaşında evlenmiş kısa sürmüş çocuk yok nasın bu kadın şimdi maddiyatı oldukça iyi yalnızlığın çaresi o yaşta koca mı olmalı kızlar
Ben 37 yim şekerim:)Oo keşke33 olsam.Şubatta +1 olacak:)Yaşadıklarımdan ve zor sevmelerimden uygun aday kıtlığından vs vs ilk defa umudum yok:)yok bak ben 33 umde evlendım aynı yıl doğurdum o zaman degınde gezdim tozdum hayatımı yaşadım öle sevgili koca peşinde koşmadım hayat öle daha güzeldi valla bak dert yok tasa yoktu
37 çok gec degıl sınırlara gelmıın sadece eşimiz işyerinden bir bayan 40 ına yakın bır doktor koca buldu bebegı bıle var şimdi valla mıllet kıskandı kadını bir de he heBen 37 yim şekerim:)Oo keşke33 olsam.Şubatta +1 olacak:)Yaşadıklarımdan ve zor sevmelerimden vs vs ilk defa umudum yok:)
benim derdim kadının benden yardım beklemesi hanfendi napacagımı şaşırdım da ondan konu açtımburda sizin derdiniz olan kısmı anlayamadımkadın yalnızlık çekiyo demekki
Bilmem de içime doğuyor.İlk defa bunu hissettmek üzmedi değil yalan yok.Neyse konumuz teyzemiz:)37 çok gec degıl sınırlara gelmıın sadece eşimiz işyerinden bir bayan 40 ına yakın bır doktor koca buldu bebegı bıle var şimdi valla mıllet kıskandı kadını bir de he he
benim derdim kadının benden yardım beklemesi hanfendi napacagımı şaşırdım da ondan konu açtım
benim esimin dedesi var 90 yasinda, oda evlenmek istiyor tanistiralim mi
Bak birde evleniyormuşlar ne komik olurdu ama bdv evliliğe destek oldu diye yazılır oysaki hep ayrılmalar isteniyor çoğunlukta
Hönk 90 ne
Ahanda kısmet çıktı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?