evlenip te napacak bu yaşta

burda sizin derdiniz olan kısmı anlayamadım kadın yalnızlık çekiyo demekki

yok bak ben 33 umde evlendım aynı yıl doğurdum o zaman degınde gezdim tozdum hayatımı yaşadım öle sevgili koca peşinde koşmadım hayat öle daha güzeldi valla bak dert yok tasa yoktu
Ben 37 yim şekerim:)Oo keşke33 olsam.Şubatta +1 olacak:)Yaşadıklarımdan ve zor sevmelerimden uygun aday kıtlığından vs vs ilk defa umudum yok:)

Ben 37 yim şekerim:)Oo keşke33 olsam.Şubatta +1 olacak:)Yaşadıklarımdan ve zor sevmelerimden vs vs ilk defa umudum yok:)
37 çok gec degıl sınırlara gelmıın sadece eşimiz işyerinden bir bayan 40 ına yakın bır doktor koca buldu bebegı bıle var şimdi valla mıllet kıskandı kadını bir de he he

37 çok gec degıl sınırlara gelmıın sadece eşimiz işyerinden bir bayan 40 ına yakın bır doktor koca buldu bebegı bıle var şimdi valla mıllet kıskandı kadını bir de he he
Bilmem de içime doğuyor.İlk defa bunu hissettmek üzmedi değil yalan yok.Neyse konumuz teyzemiz:)

Yalnızlık canına tak etmiştir. Yanına yoldaş arıyordur. Bana anormal gelmedi. Sabahtan akşama kadar duvarları izlemek zor olsa gerek.

Birde bu yasta programa gitmek istiyorlar ya , hade bunada normal diyin bari

Gercekten bu yastan sonra yalnizlik zordur tabiki ama böyle tv olacak seyler degil yakismazm

Bence programdan cok size beni evlendirin etrafa haber salin diye msj vermis :))
Ama napsin kadincagiz yalnizlik zor.
Gec evlenmis ve kisa surmus sevilmeye doyamamistir.
Kadinlar sevilmese yasayamaz bence

Kolay mı yalnızlık, hele ki o yaşta.

Bu durumda güzel bir bakım evine gitmek daha mantıklıymış gibi geliyor bana.

Bir aydır evde yalnız yaşıyorum
İnanin çok zor,ben bile çıkabilirim esra erol'a yani bilemiyorum.

Nineme hak veriyorum bu yüzden,kimse yaşamadan bilemez anacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…