• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenip te napacak bu yaşta

Heytttt be

Vız gelir tırıs gidersiniz
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
43.019
114.828
798
selam kızlar dün alt komşum olan yaklaşık 80 yaşındaki teyzeyi ziyarete gittim çok sevindi kadıncağız.Laf lafı açtı tv de de evlilik programı vardı.Bu teyze demez mi ben de katılmak istiyorum artık evlenmek istiyorum ama İstanbul uzak nasıl giderim acaba beni burdan aldırırlar mı sen arasan dedi.Ben şok oldum önce şaka sandım ama ciddiydi teyze.Kendisi bir kere 40 yaşında evlenmiş kısa sürmüş çocuk yok nasın bu kadın şimdi maddiyatı oldukça iyi yalnızlığın çaresi o yaşta koca mı olmalı kızlar

teyze son demlerini yaşıyo,bulacağı koca malına mülküne göz diken biri olur anca.

Bence tam da o yaslarda gerekli omur-gun yoldasi, evde ses olur, nefes olur... Gencken yalnizlik kolay, cik , dolaş, arkadaş cevresi edin,ne istersen onu yap.. Yaslilik daha zor. Ben yalnizligi seven biri olmama rağmen, yaslaninca yalnız kalmaktan korkuyorum bazen..
Ama maddi durumu iyi biriyse, maline-mülküne goz dikip evlenmek isteyen de olabilir. Kendiyle denk olan biri olmasi lazim.Dikkat..

Yalnizlik zordur. Evlilik programina gitmesede etraftan guvenilir uygun bir es adayi bulunabilse keske..

Bir yandanda rahmetli teyzem geldi aklima. Enistem vefat ettiginde yalnizlik zor evlenirsin diyenlere "65tan sonra evlenip napcak çiş mi yikicam" derdi.:-)

Yaşımız 20 olunca hayat laylaylom geçebiliyor sosyal aktivitelerle..
40a geldiğimizde çocukların peşinde koşmakla geçecek.
Ama çocuklar çekilip kendi yaşamına baktıklarında ve biz 70-80 yaşlarında bir başımıza kapalı kapılar ardında bir ekrana kilitlenip hayatımızı sürdüreceğiz.
Konuşacak bir eşimiz,yanımızda varlığını hissettiğimiz bir hayat arkadaşı olmasını daha da arayacağız.
Teyze haklı evlenmeyi düşünmekle,ekrana çıksa da yaşlıları görüyoruz yalnızlıktan bıkmış ağlayan teyzeler amcalar dolu..
Çok zor bir durum.
Allah kimseyi yalnız bırakmasın.

Evinde bir ses, yanında bir nefes istemenin yanlış bir tarafı yok.
Yalnızlığı gidermenin yolu çoluk çocuğunuz olsa dahi yanı başınızda size sevgi dolan bakan gözlerdir.
Kısaca teyzenin isteğini yerine getirin.

selam kızlar dün alt komşum olan yaklaşık 80 yaşındaki teyzeyi ziyarete gittim çok sevindi kadıncağız.Laf lafı açtı tv de de evlilik programı vardı.Bu teyze demez mi ben de katılmak istiyorum artık evlenmek istiyorum ama İstanbul uzak nasıl giderim acaba beni burdan aldırırlar mı sen arasan dedi.Ben şok oldum önce şaka sandım ama ciddiydi teyze.Kendisi bir kere 40 yaşında evlenmiş kısa sürmüş çocuk yok nasın bu kadın şimdi maddiyatı oldukça iyi yalnızlığın çaresi o yaşta koca mı olmalı kızlar

öyle deme bir yaştan sonra yalnızlık zor hayat arkadaşı araması normal

Back
X