• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenip te napacak bu yaşta

Olabilir. 80 yaşında, yaşlı, aklı yerinde bir kadın. Yaşlı diye evinde tek başına oturup ölümü mü beklemesi lazım? Ya da başkasının ona daha çok uygun gördüğü şeyi mi yapması lazım? İsterse evlenir, isterse dünya turuna çıkar. Hayat onun hayatı. Size niye dert oldu anlamadım. Ben böyle hayat dolu yaşlıları seviyorum. Hayatta tekrardan eş bulmak, evlenmek, ve hatta bunu bir tv programı aracılığıyla yapmak isteyecek kadar pozitif, umutlu, heyecanlı bir insan. Helal olsun.

Adamın biri annesinden helallik almaya çalışıyormuş ama ne yapsa annesi hakkını helal etmiyormuş. Elleriyle beslemiş, ipekten kıyafetler giydirmiş, sırtında hacca götürmüş, yok yok... Bir gün hocaya gitmiş demiş ki anam bana helallik vermiyor ne olacak benim bu halim. Hoca demiş ki "annene evlenmek istiyor musun diye sordun mu?" Adam demiş ki "hocam ne yaptın yaşlı başlı kadına sorulur mu bu az adap edep". Annesi bastonla oğluna vurmuş "sus sus hocadan iyi mi bileceksin" :KK70:

selam kızlar dün alt komşum olan yaklaşık 80 yaşındaki teyzeyi ziyarete gittim çok sevindi kadıncağız.Laf lafı açtı tv de de evlilik programı vardı.Bu teyze demez mi ben de katılmak istiyorum artık evlenmek istiyorum ama İstanbul uzak nasıl giderim acaba beni burdan aldırırlar mı sen arasan dedi.Ben şok oldum önce şaka sandım ama ciddiydi teyze.Kendisi bir kere 40 yaşında evlenmiş kısa sürmüş çocuk yok nasın bu kadın şimdi maddiyatı oldukça iyi yalnızlığın çaresi o yaşta koca mı olmalı kızlar
bence de 80 yaşında evlenip ne yapacak ki ya kötü niyetli biri çıkarsa karşısına

Evlensin bence nolacakki :)
Parasi pulu icin gelsin nolacak.. Onemli olan kalan omrunu guzel gecirsin.. Geriye kime kalacakki o mal mulk.. Cocugu da yok. Birakin kocasina kalsin ;) ölümlü dunya.. 1 gunu bile guzel gecirse o bile kar :KK55:

Evlensin bence nolacakki :)
Parasi pulu icin gelsin nolacak.. Onemli olan kalan omrunu guzel gecirsin.. Geriye kime kalacakki o mal mulk.. Cocugu da yok. Birakin kocasina kalsin :KK66: ölümlü dunya.. 1 gunu bile guzel gecirse o bile kar :KK55:

Katılıyorum.

Olabilir. 80 yaşında, yaşlı, aklı yerinde bir kadın. Yaşlı diye evinde tek başına oturup ölümü mü beklemesi lazım? Ya da başkasının ona daha çok uygun gördüğü şeyi mi yapması lazım? İsterse evlenir, isterse dünya turuna çıkar. Hayat onun hayatı. Size niye dert oldu anlamadım. Ben böyle hayat dolu yaşlıları seviyorum. Hayatta tekrardan eş bulmak, evlenmek, ve hatta bunu bir tv programı aracılığıyla yapmak isteyecek kadar pozitif, umutlu, heyecanlı bir insan. Helal olsun.
yok ben çok karşı değilim zaten benden yardım istedi de acaba ne yapayım uygun mu diye danışayım dedim

Hiç anlamam bu tür kadınları ne yapacaksın adamı , erkeğin bin bir türlü huyu çıkar sonra huzurundanda olur , birde epey yaşlı o yaşta dahi erkekler hizmet bekler ki teyzeye hizmet edecek biri lazım sanırım kafası bitmiş onun ,akıllı bir insanın o yaşta evleneyim diyeceğe doğru bir karar değil

Hiç anlamam bu tür kadınları ne yapacaksın adamı , erkeğin bin bir türlü huyu çıkar sonra huzurundanda olur , birde epey yaşlı o yaşta dahi erkekler hizmet bekler ki teyzeye hizmet edecek biri lazım sanırım kafası bitmiş onun ,akıllı bir insanın o yaşta evleneyim diyeceğe doğru bir karar değil
doğrusun uzat ayaklarını ye iç tv izle evini zaten kadını var o temızlıyor yemegını yapıyor e maaşı kıraları çok fazla taksi tutar ıstedığı yere de gıder hem akrabaları valla çok kızar evlenirse paralar gidecek diye hem bakmazlar hem para beklerler kadın da haklı

selam kızlar dün alt komşum olan yaklaşık 80 yaşındaki teyzeyi ziyarete gittim çok sevindi kadıncağız.Laf lafı açtı tv de de evlilik programı vardı.Bu teyze demez mi ben de katılmak istiyorum artık evlenmek istiyorum ama İstanbul uzak nasıl giderim acaba beni burdan aldırırlar mı sen arasan dedi.Ben şok oldum önce şaka sandım ama ciddiydi teyze.Kendisi bir kere 40 yaşında evlenmiş kısa sürmüş çocuk yok nasın bu kadın şimdi maddiyatı oldukça iyi yalnızlığın çaresi o yaşta koca mı olmalı kızlar
Ben de öyle olacam herhalde:)Yazık teyzeme geç bulmuş çabuk kaybetmiş.Hayatı yalnızlıklarla dolu geçtiği yetmiyor hala yalnız.Tek mi kalıyor dedin.Çocukları da yok ki kalsın yanlarında..Haklı valla kocasının çocukları olur enazından..Maddiyatı varmış neyseki..
ÜZÜLdüm teyzeye ilerdeki halim..of ..of..

Back
X