• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenip te napacak bu yaşta

Annemin bir komşusu var bu tutturdu evleneceğim diye sonra bir koca buldu altınları koluna taktırdı ama sonuç adam dışarıda yiyip eve birşey almadan geliyormuş kadın resmen aç kaldı adam karektersizin biri çıktı kadının yaşıda 65 idi ve halen boşanma işlemleriyle uğraşıyor ,

Ben de öyle olacam herhalde:)Yazık teyzeme geç bulmuş çabuk kaybetmiş.Hayatı yalnızlıklarla dolu geçtiği yetmiyor hala yalnız.Tek mi kalıyor dedin.Çocukları da yok ki kalsın yanlarında..Haklı valla kocasının çocukları olur enazından..Maddiyatı varmış neyseki..
ÜZÜLdüm teyzeye ilerdeki halim..of ..of..
valla imkanın varsa evlen bir çocuk yap tavsiyem bu teyze hep der ki keşke bir evladım olsaydı çocuk insanın sigortasıdır diyor haklı galiba biraz

Ben de öyle olacam herhalde:)Yazık teyzeme geç bulmuş çabuk kaybetmiş.Hayatı yalnızlıklarla dolu geçtiği yetmiyor hala yalnız.Tek mi kalıyor dedin.Çocukları da yok ki kalsın yanlarında..Haklı valla kocasının çocukları olur enazından..Maddiyatı varmış neyseki..
ÜZÜLdüm teyzeye ilerdeki halim..of ..of..

Ayyh içimi kararttın akşam akşam geleceğimi gözümün önüne getirdin

Yalnızlik...
Evliligi gec bulmus erken yitirmis
Dincmi bari nine
dinç ve çok zeki zaten bir devlet kurumundan üst düzey emekli eskiden araba kullanırmış şimdi gözü görmüyor fazla eskileri konuşur hep tam hanımefendiymiş resimlerine bakınca 1.5 sene surmuş evliliği sadece boşanmış kariyer için evlılığı ertelemış aılesıne bakmış okutmuş kardeslerını 40 ından anca evlenmış çocuk olmamış işte .

Annemin bir komşusu var bu tutturdu evleneceğim diye sonra bir koca buldu altınları koluna taktırdı ama sonuç adam dışarıda yiyip eve birşey almadan geliyormuş kadın resmen aç kaldı adam karektersizin biri çıktı kadının yaşıda 65 idi ve halen boşanma işlemleriyle uğraşıyor ,
oyy üzüldüm kadına avukat istesın barodan nafaka alsın boşasın o serefsiz herifi

Sonra arkadaşımın bir komşusu yaşlı kadını çocukları evden kovunca bu teyzede yaşlı adamla evlenmiş adamda sürekli başına kakıyormuş ben evlenmeseydim seninle sokakta olurdun diye adamda yaşlı kadın dört dörtlük hizmet istiyormuş banyoda arkasını sabunla , her gün sıcak yemek , masaj sonra kadında depresyona girmiş hergün ağlamış nedir benim bu kaderim diye ısyani basmış neyseki adamda öldüde kadın kurtulmuş ama kalan evin tapusunda pürüzler çıkmış evlatları nerdeyse eve el koyacaklarmış ama en sonunda ladın noterden onaylı imzayı bulunca ev onun üstüne kalmış işin komiği bu yaşlı kadının kocası ölünce komşunun biri kadına dünürlüğe gelmişler yaşlı babamız var evlendirelim diye oda onları evlerinden kovmuş

Sonra arkadaşımın bir komşusu yaşlı kadını çocukları evden kovunca bu teyzede yaşlı adamla evlenmiş adamda sürekli başına kakıyormuş ben evlenmeseydim seninle sokakta olurdun diye adamda yaşlı kadın dört dörtlük hizmet istiyormuş banyoda arkasını sabunla , her gün sıcak yemek , masaj sonra kadında depresyona girmiş hergün ağlamış nedir benim bu kaderim diye ısyani basmış neyseki adamda öldüde kadın kurtulmuş ama kalan evin tapusunda pürüzler çıkmış evlatları nerdeyse eve el koyacaklarmış ama en sonunda ladın noterden onaylı imzayı bulunca ev onun üstüne kalmış işin komiği bu yaşlı kadının kocası ölünce komşunun biri kadına dünürlüğe gelmişler yaşlı babamız var evlendirelim diye oda onları evlerinden kovmuş
kadın olmak her yaşta zor valla erkekler çok şanslı belli yaşta emekli olup yan gelip yatıyorlar kadınlar ölene dek hizmetçi ister okumuş olsun ister eğitimsiz ister güzel ister çirkin kaderleri aynı işte

bence de 80 yaşında evlenip ne yapacak ki ya kötü niyetli biri çıkarsa karşısına
Ya risk ama dengiyle evlenecek yada insan evladıyla evlenecek,bunun için çevreye iyi iş düşüyor, iyi araştıralacak..Eli üstünden çekilmeyecek...
Onun haricinde..Ölüm devrine girmiş iki insan ne yapsınki daha fazla parayı..Adamın çocuklarından biraz korumak lazım yaşarken..Ölünce parası kime kalırsa kalsın.Belki iyi ilgilenirler onlara bırakır kadın..

Êger yanlizsa bir geleni gideni yoksa tabiki yaninda ister birini bunun yasi yok son nefese kadar insan yanliz kalmak istemez yanlizlik ALLAHa mahsustur.

dinç ve çok zeki zaten bir devlet kurumundan üst düzey emekli eskiden araba kullanırmış şimdi gözü görmüyor fazla eskileri konuşur hep tam hanımefendiymiş resimlerine bakınca 1.5 sene surmuş evliliği sadece boşanmış kariyer için evlılığı ertelemış aılesıne bakmış okutmuş kardeslerını 40 ından anca evlenmış çocuk olmamış işte .

Ayy yazik ya yokmu arkadaslar cevremizde yakisikli bi dede?

Hiç anlamam bu tür kadınları ne yapacaksın adamı , erkeğin bin bir türlü huyu çıkar sonra huzurundanda olur , birde epey yaşlı o yaşta dahi erkekler hizmet bekler ki teyzeye hizmet edecek biri lazım sanırım kafası bitmiş onun ,akıllı bir insanın o yaşta evleneyim diyeceğe doğru bir karar değil
Ya eve kadın geliyormuş zaten..Yaşlı amcanın ne huyu çıkarki düşünüyorum o yaşlarda hükümleri geçmez bence onların:)

Yaşlı olupta karektersize düşmek se yalnızlık iyidir
Ya eve kadın geliyormuş zaten..Yaşlı amcanın ne huyu çıkarki düşünüyorum o yaşlarda hükümleri geçmez bence onların:)

Yaşlı olupta karektersize düşmek se yalnızlık iyidir
Belki risk ama çevreden baksınlar bence.Severek olmayacak ki.:)Referanslı olmuş olacak.Tanıdık bildik..Şimdi ve sonrası ellleri üstünde olacak hayrına.

Ben umutsuz vakayım biraz,içime öyle doğuyor artık:)
yok bak ben 33 umde evlendım aynı yıl doğurdum o zaman degınde gezdim tozdum hayatımı yaşadım öle sevgili koca peşinde koşmadım hayat öle daha güzeldi valla bak dert yok tasa yoktu

Back
X