• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenip te napacak bu yaşta

selam kızlar dün alt komşum olan yaklaşık 80 yaşındaki teyzeyi ziyarete gittim çok sevindi kadıncağız.Laf lafı açtı tv de de evlilik programı vardı.Bu teyze demez mi ben de katılmak istiyorum artık evlenmek istiyorum ama İstanbul uzak nasıl giderim acaba beni burdan aldırırlar mı sen arasan dedi.Ben şok oldum önce şaka sandım ama ciddiydi teyze.Kendisi bir kere 40 yaşında evlenmiş kısa sürmüş çocuk yok nasın bu kadın şimdi maddiyatı oldukça iyi yalnızlığın çaresi o yaşta koca mı olmalı kızlar
ahlaksizlik yapmis gibi yazilmis cumleler(bkz.yalnizligi caresi koca mi olmali), haddi aşan bi baslik.. size ne pardon?

Aslında gerekli olan bu yaşlı teyzemiz için tam donanımlı huzur evi yani kendisi yemek pişirmeyecek ama toplu şekilde aynı yaşıtlarıyla yemek yiyecek kendisi çamaşırlarını yıkamıyacak yıkanacak kendisi odasını temizlemeyecek ama temizlenecek yaşıtlarıyla beraber olacak sohbet edecek,
ayrıca sağlık sorunları içinde her daim bir hemşire bulunacak yaşına uygun budur bence , ve buna benzer sosyal tesisler çoğaltılmalı ya çocuğu ölmüştür yada hiç evlenmemiştir ileride buna benzer insanlarımızın kalacağı ve hayatını idama edeceğe yerler buralardır , çoğalması dileğiyle

yalnız ölme korkusu sarmıs olabilir kötü yaa Rabbim kimseyi yanlız bırakmasın

yazık ya teyze demek ki bunalmış yalnızlıktan bırakın gitsin istiyorsa

Yalnızlık allah a mahsustur. Evlilikte hayatı istemesinin tek nedeni ses nefes olması. Haklı da sonuna kadar haklı.
Benim babam da yok annem 60 yaşında bugün evlenmek istese tabi derim neden karşı çıkayım ki hayat onun hayatı, hepimiz evlendik başka yerlere gittik anamın yalnızlığımı batacak bana?
Ay keşke de evlense telli duvaklı gelin etcem anamı :D

ahh cok tesekkurler :KK51:
ben fıkır danışmak için yazdım buraya kadını çok severim o yaşya istismar edilir evlenirse kötü ınsan çok vebali bana olur diye düşündüm ben başka ne yapılabılır yalnızlığına diye beyi fırtınası yapalım dedim kızlarla ama siz anca bana saldırmışsınız neyse iyi geceler

bence çocugu yok yalnız yaşıyorsa evlenmesi gayet normal bana göre. allah kimseye yalnızlık vermesin.

ben fıkır danışmak için yazdım buraya kadını çok severim o yaşya istismar edilir evlenirse kötü ınsan çok vebali bana olur diye düşündüm ben başka ne yapılabılır yalnızlığına diye beyi fırtınası yapalım dedim kızlarla ama siz anca bana saldırmışsınız neyse iyi geceler
oyle yazsaydin o zaman? beyninin icine mi giriyoruz burdan? cumleleri yazan sen, kotu olan biz, pes..
kusura bakma da, bana simdi lafi ceviriyosun gibi geliyo.. yemiyoruz.. iyi geceler

Madem maddi durumu da uygun, ozel bir yasli bakim evine yazilsin, orada kendisi gibi insanlarla cok guzel vakit gecirir. bu yastan sonra ne evliligi...

Olabilir neden olmasın.
çoluk çocuk yok ki kadının yalnızlığı dinsin.
hayat paylaşınca güzel...

tabi ki haklı zavallı teyze...
Oda yaşına uygun biriyle evlensin...
böylece para pul yüzünden başı belaya girmez

Back
X