Evlenir evlenmez ??

Olur çok istiyorsa gidip bir görüntüleme merkezinde parasını verip çektirebilir. Bu kadar zor bir şey değil. Önden doktor ile görüşürse öneride bulunur.
Ben bir yerde okumuştum peki hsg enfeksiyona sebep olur mu ? Yada enfeksiyonu olan birine çekilir mi yanı kızın az da olsa sanırım enfeksiyonu var ve ilaçlarla azalmış ama geçmemiş

Ben bir yerde okumuştum peki hsg enfeksiyona sebep olur mu ? Yada enfeksiyonu olan birine çekilir mi yanı kızın az da olsa sanırım enfeksiyonu var ve ilaçlarla azalmış ama geçmemiş
İşte bunları doktora sormalısınız, buradan alacağınız cevaplar ne doğru ne güvenilir olur bu tarz konularda

Enfeksiyonu varsa çekim öncesi antibiyotik kullanması lazım, yoksa enfeksiyon rahime yükselir ve tüpler zarar görebilir. Yani ilk önce muayene ve tedavi şart.

Enfeksiyonu varsa çekim öncesi antibiyotik kullanması lazım, yoksa enfeksiyon rahime yükselir ve tüpler zarar görebilir. Yani ilk önce muayene ve tedavi şart.
Doğru aslinda evet bu riski de göze almamak lazım peki bir sey sorucam siz hic smear verdiniz mi ?

Back
X