selam kızlar ben biriyle yanlış aranma sonucu tanıştım o beni aradı yanlışlıkla 4 yıldır kameralı görüşüryoruz 1 .5 yıl askerdeydi onden önce herşey güzeldi ablalarıyla telde tanışıp konştum resimlerimiz gönderdik birbirimize ailesi beni biliyor derken bu askerden 5 ay sonra ortada bir sebep anlaşmazlık yok iken ayrıldı. 5 ay görüşmedik sonra teleni falan değişmişti. bi gün o aradı hiç bişi olmamış gibi tekrar görüşmek isteidğini beni sevdiğini mutlu etmek istediğini tam net söylemedi ama ben sorunca cevapladı deken msnede diğer kızlara naber nasılsın tanışalım ve facede tanımadığını ve hiç konuşmadığı bi kaç kız vardı ben bunları görünce sinirlendim bana başka kız bulamadığı için döndüğünü söyledim öyle şey yok dedi onları öylesine ekledim ve şimdi işsiz knt alamsı ve nete gelemsi sor oluyor yani benle ilgilenemi yor ben aradım bir iki sefer işim var deyip kısa kesti konuşmayı ben çok kırıldım bu yaptığına ayrıldıktan sonra zaten güvenim kaybolmuştu. sevmediğini düşünmeye başlayıp söyleyince enrden çıkarıtıyorsun diyor ödemeli dahi olsa aramıyor bende bu gün ayrıldım sabrım taştı sizce mantıklı bi karar mı verdim tek sorun ilgi göstermemsi ve güvenim kalmadı sizce bu iş evlik yoluna gider mi? herşey düzelir mi:uhm: