Evlenir mi ki?

sulu_goz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
180
0
96
İzmir
selam kızlar ben biriyle yanlış aranma sonucu tanıştım o beni aradı yanlışlıkla 4 yıldır kameralı görüşüryoruz 1 .5 yıl askerdeydi onden önce herşey güzeldi ablalarıyla telde tanışıp konştum resimlerimiz gönderdik birbirimize ailesi beni biliyor derken bu askerden 5 ay sonra ortada bir sebep anlaşmazlık yok iken ayrıldı. 5 ay görüşmedik sonra teleni falan değişmişti. bi gün o aradı hiç bişi olmamış gibi tekrar görüşmek isteidğini beni sevdiğini mutlu etmek istediğini tam net söylemedi ama ben sorunca cevapladı deken msnede diğer kızlara naber nasılsın tanışalım ve facede tanımadığını ve hiç konuşmadığı bi kaç kız vardı ben bunları görünce sinirlendim bana başka kız bulamadığı için döndüğünü söyledim öyle şey yok dedi onları öylesine ekledim ve şimdi işsiz knt alamsı ve nete gelemsi sor oluyor yani benle ilgilenemi yor ben aradım bir iki sefer işim var deyip kısa kesti konuşmayı ben çok kırıldım bu yaptığına ayrıldıktan sonra zaten güvenim kaybolmuştu. sevmediğini düşünmeye başlayıp söyleyince enrden çıkarıtıyorsun diyor ödemeli dahi olsa aramıyor bende bu gün ayrıldım sabrım taştı sizce mantıklı bi karar mı verdim tek sorun ilgi göstermemsi ve güvenim kalmadı sizce bu iş evlik yoluna gider mi? herşey düzelir mi:uhm:

allah aşkına gerçek bir ilişki yaşa.. yaşın ufak belli.. düzgün bir çocuk bul, elini tut, sinemaya sergilere filan gidin, tavla oynayın, arkadaşlarınızla toplu görüşün.. gerçek bir ilişki bu şekilde olur..
bu ne ya zaman kaybı resmen..

Ya insan arkadaşlarını bile dokunabileceği kişilerden seçerken, sen 4 yıldır dokunmadığın, kokusunu bilmediğin, mimiklerini yakından bile görmediğin birini nasıl sevebilirsin benim aklım almıyor :bbo:

ne gerek varki şimdi bu adama seni istemiyo sevmiyo sadece kameradan gorüştüğün biri
gercek hayata dön ve aşik ol cok mutlu ol uzulme bile bu adam icin

sanal aşk için 4 sene de heba edilmez yahu.
belli ki görüşmediğiniz zaman bi işler karıştırmış olmamış seni geri aramış.
ben öyle hissettim açıkçası.
yaşın mı küçük, işin gücün arkadaş ortamın mı yok?
neden bu kadar etkiledi ki seni bu adam?

Göz göze gelmeden aşk olmaz yahu bırak sakın ne derse desin yumuşama bizi üzen insanlardan uzak olalım arkadaşım.. Daha başında bunları yaşıyorsan bu kadar ilgisiz alakasız üzerine zaten güveninde kalmamış sadece senin fedakarlığınla olmaz ki.. Seven insan herşeye katlanır kardeşimin kız arkadaşı şehir dışında 4 senedir bu şekilde ilişkilerini götüyorlar kont. yoksa alıyor benim telefonumdan görüşüyor olmadı arkadaşından arıyor. ınternette erişmek artık neredeyse bedava seven insanın bahanesi olmaz illa bir yolunu bulur bir nasılsını esirgemez..

ben mğrenciyim tanıştıktan sonra bi ay sonra gelmek istedi ben kabul etmedim kendime güvenim yoktu sonra askerlik gir araya ve sonrada ayrılık bi yanım sende arama zamana bırak diyor bi yanım günah olmasa git öldür diyor beni tek bıraktığı için

Göz göze gelmeden aşk olmaz yahu bırak sakın ne derse desin yumuşama bizi üzen insanlardan uzak olalım arkadaşım.. Daha başında bunları yaşıyorsan bu kadar ilgisiz alakasız üzerine zaten güveninde kalmamış sadece senin fedakarlığınla olmaz ki.. Seven insan herşeye katlanır kardeşimin kız arkadaşı şehir dışında 4 senedir bu şekilde ilişkilerini götüyorlar kont. yoksa alıyor benim telefonumdan görüşüyor olmadı arkadaşından arıyor. İnternette erişmek artık neredeyse bedava seven insanın bahanesi olmaz illa bir yolunu bulur bir nasılsını esirgemez..

askerdeyken hep o alıp aradı amacım onu savunmak değil bir hafta öncede babamdan aldım diyor knt ben sitiyorum ki knt olmasa bile arada ödemeli dahi olsa arasa en azından düşündüğünü bilsem

ben az önce yorum yaptım bu konuya ama neden silinmiş anlamadım :olmaz:
aynen yazıorum yorumumu
ailesinin seni bilmesi bişi değiştirmez o numarasını değiştirince ona ulaşamıosun bu kadar yani sonuc bi sim kartını değişmesi ve 4 senedir hiçmi görüşmediniz siz ya ve hiç dokunmadıgın bir adama sevgilim diosun evlenirmi diosun hayret

canım yani bütün bunlar olduktan sonra evlilik yolunda bişiler olurmu diyorum o da bende ta en başından beri ciddi düşünüp yola çıktık o gelmek çok istedi hatta yalvardı ama ben kendime güvenmediğim için askerden sonra dedim sonrada ayrılık oldu işte şimdide maddi imkansızlıklar

selam kızlar ben biriyle yanlış aranma sonucu tanıştım o beni aradı yanlışlıkla 4 yıldır kameralı görüşüryoruz 1 .5 yıl askerdeydi onden önce herşey güzeldi ablalarıyla telde tanışıp konştum resimlerimiz gönderdik birbirimize ailesi beni biliyor derken bu askerden 5 ay sonra ortada bir sebep anlaşmazlık yok iken ayrıldı. 5 ay görüşmedik sonra teleni falan değişmişti. bi gün o aradı hiç bişi olmamış gibi tekrar görüşmek isteidğini beni sevdiğini mutlu etmek istediğini tam net söylemedi ama ben sorunca cevapladı deken msnede diğer kızlara naber nasılsın tanışalım ve facede tanımadığını ve hiç konuşmadığı bi kaç kız vardı ben bunları görünce sinirlendim bana başka kız bulamadığı için döndüğünü söyledim öyle şey yok dedi onları öylesine ekledim ve şimdi işsiz knt alamsı ve nete gelemsi sor oluyor yani benle ilgilenemi yor ben aradım bir iki sefer işim var deyip kısa kesti konuşmayı ben çok kırıldım bu yaptığına ayrıldıktan sonra zaten güvenim kaybolmuştu. sevmediğini düşünmeye başlayıp söyleyince enrden çıkarıtıyorsun diyor ödemeli dahi olsa aramıyor bende bu gün ayrıldım sabrım taştı sizce mantıklı bi karar mı verdim tek sorun ilgi göstermemsi ve güvenim kalmadı sizce bu iş evlik yoluna gider mi? herşey düzelir mi:uhm:

yanlış aranmalarda şu sıra pek bi modakaydirigubbakcemile3

kesin gider evlilik yoluna.... adamın tek derdi seninle evlenmek zaten :roflol:

o yüzden başka kızlarla tanışmanın peşinde

kontoru sana yoktur başka kızlara vardır

başka kızlarla da "yanlış aramalar sonucu" birden fazla ilişkisi vardırşakkıdı

akıl mantık sizin civara pek uğramıyor mu ? 4 yıldır sanalda görüştüğün biriyle ne evlenmesi ... ruhsal bir problemin mi var :delphin:

Back
X