Evlenir mi ki?

beni tanısanız böyle düşünmezsini o tanışmamızdan hemen sonra yüz yüze gelmek istedi bende teller vardı onada dedim olsın dedi ama ben öyle görsün isteemdiğimden yalvarmalarına karşı görüşmedim yüz yüze sonrada askerlik çıktı gerisini biliyorsunuz zaten neden ayrıldığımı sorudğumda bende bana ne oldu bilmiyorum diyor bırak eskileri diyor pardon diyordu

beni tanısanız böyle düşünmezsini o tanışmamızdan hemen sonra yüz yüze gelmek istedi bende teller vardı onada dedim olsın dedi ama ben öyle görsün isteemdiğimden yalvarmalarına karşı görüşmedim yüz yüze sonrada askerlik çıktı gerisini biliyorsunuz zaten neden ayrıldığımı sorudğumda bende bana ne oldu bilmiyorum diyor bırak eskileri diyor pardon diyordu

Evet senin aklına güzel girmiş..Ama bu kadar sene telefon olayı oluyorsa ve buna rağmen hiç yüzyüze görüşme olmamışsa ona harcadığın zamana yazık..Hiç uğraşmayıp Allaha havale etsen daha iyi..Başka adam mı yok ???

Evet senin aklına güzel girmiş..Ama bu kadar sene telefon olayı oluyorsa ve buna rağmen hiç yüzyüze görüşme olmamışsa ona harcadığın zamana yazık..Hiç uğraşmayıp Allaha havale etsen daha iyi..Başka adam mı yok ???

Aynen canım bak bi çevrene, inan seni gerçekten mutlu edecek birini bulacaksın er yada geç.a.s

ya lutfen böyle başka adam mı yok gibi klişe laflar etmeyin sizce etrafta adam gibi adam kaldı mı düşünün ve cevap verin. bakalım hayat neler getircek

ya lutfen böyle başka adam mı yok gibi klişe laflar etmeyin sizce etrafta adam gibi adam kaldı mı düşünün ve cevap verin. bakalım hayat neler getircek

Eeee derdi ile yanip tutustugun kiside anlattiklarinla pek adam sayilmaz yani..
Illa evlenmek icin evlenmek istersen buyur hemen git evlen diyecegim.
Zamanin kime ne getirecegi belli degil,bakarsin karsina öyle biri cikarki amannnn canim ben ne üzülmüsüm ötekine der dalga gecersin kendinle...

şu an için hani yara taze olunca üflesende tuzda bassan acısı aynı olur ya öyle sadece kendimi zamana bıraktım son lafımı onada dedim sadece zamana ihtiyacım var

Bizde geçtik o yollardan..
Beni tanısanız vs diye farklı cümleler mi kullanıyorsun ?
Adam gibi adamlar varmış ki evlenmişiz,mutlu olmuşuz,çocuk yapmışız....

Sen düşün asıl....Yaşın daha çok genç..Boşuna yıpratma kendini........

ben adam gib adam bulsamda evlenmiş olsamda hayat bu ne getireceği belli olmaz

Hayat herkes için aynı..Hiç birimiz geleceği bilemeyiz...Sen eğer gözün açık olursa,eğri ile doğru ayırdedebilir ve hakeden insana değer verirsen daha az hata yaparsın..

Hayatın ne getireceği belli değil diyelim,hepimiz ölelim,boşuna bu hayatı yaşamayalım o zaman..Daha mı doğru olur ? Sürekli bardağın boş tarafını görürsen mutlu olamazsın...

neyini seviyosun allaysen ya bi kere nefes alip verisini dinledin mi yaninda hic?
sanal birseye kapilmis gidiyorsun.. kamera ile gorusuyormus..
anlamadim biriniz nerde digeriniz nerdeki 4 senedir 1 kere yanyana gelemediniz??
enteresan valla.. sen bunun nesine katlandin.. gercek bir iliski mi diyosun buna?
bi de dogru mu yaptim diyorsun.. tabiki dogru yapmissin.. boyle is mi olur allaysen..

Derdini dert mi sanıyorsun ? Hayatta öyle daha büyük dertler var ki bir gün gelip biraz daha olgunlaştığında utanıcaksın neleri dert etmişim ben diye..Ne o uzaktan uzağa adamın birine telefondan bağlanmış ta depresyona girmiş pehhhhh...:kızgın:

mafoldumben:a015:Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:

Toparlan kendine gel..Hayatını bir serseri yüzünden mahfetmeye değmez...Hayatın güzel yanlarını gör.Arkadaşlarınla buluş,sinemaya,tiyatroya vs git,öğrenciymiş derslerini çalış..Meslek edin..Kendine daha iyi ianlamlı ve sonu güzel olan bir ilişki seç...:1hug:

:bbo:konuştuk soğuk konuştum ben sonra arama dedim beni tamam dedi sadece sonra hadi iy günler görüşürüz dedi görüşmücez dedim artık tamam dedi kapadısenağlama

onun tamamlarını biliyorum ben bir hafta sonra arıcak veya bi kaç gün sonra 5 ay sonra ömür boyu ayrılmayı düşünmüyorum ben demişti biraz bencilce ama öyle demişti

:bbo:sabah naber nasılsın diye mesaj attı cevap vermedim tabi ki bitti diyorum anlamıyor ne yapcam ben şimdimirmirmirmir

Şaka mı tüm bunlar???
Boş vaktiniz ne kadar çok böyle Yarabbim..akannehir

Back
X