Evlenir mi ki?

birini seversen serbest bırak ,dönerse senindir.
dönmezse hiçbir zaman senin olmamıştır.

Hayat kısa güzelim, elini tutmadıgın, gözüne bakmadıgın, kokusunu hissetmedigin birine yıllarını heba etmissin evlilige gider mi diye soruyorsun bide. akannehir
Seninki ask degil, öyle oldugunu düsünüyorsun ama alıskanlıktan baska bisey degil senin olayın, alısmıssın ona tutuldugunu düsünüyorsun.
Bosveer, derslerine ver kendini zamanı gelirsede yanında canlı canlı olan birine asık ol. Hakkında hayırlısı olsun a.s.

uçtun mu sen? yoksa ciddi ciddi evlilik mi düşünüyorsun? yaşın kaç bir de merak ettim ..4 sene önceki yaşını bilmek için soruyorum daha çok..bakalım kaç yasında böyle bir işe giriştin...

allah aşkına gerçek bir ilişki yaşa.. yaşın ufak belli.. düzgün bir çocuk bul, elini tut, sinemaya sergilere filan gidin, tavla oynayın, arkadaşlarınızla toplu görüşün.. gerçek bir ilişki bu şekilde olur..
bu ne ya zaman kaybı resmen..

Şeniz

kız adam arasın diye odemeli bile aramasına razi olacak, adam yine de aramayacak, kiz da aramadi diye uzulecek...
Neden kendinizi bu kadar kucuk dusuruyorsunuz? Neden kendinize deger vermiyorsunuz? Sizin pesinizden kosmasi gereken, evlilik diye yalvarmasi gereken erkeklerdir, bunu sizin davranislariniz, kendinizi agirdan satmaniz yapacak.

Oylesine uzayip giden, netten devam eden iliskiler, gelgitler vs. neden yillarinizi boyle heba ediyorsunuz anlam veremiyorum

Hayat sana şuanda basit geliyor olabilir ama zaman geçtikçe hayatın o kadar basite alınmaması gerektiğini anlıyorsun kimileri bunu üzülerek öğrenir kimi ise yaptıklarından ders alarak.zaten onca zamanını boşa geçirmişsin .sana abla nasihatı kendine şans ver üzülmeyi değil mutlu olmayı seç.gerçek insanlarla gerçek ilişkiler yaşa peşinden koşan değil koşulan ol ve herzaman kalbinin mantığını bastırmasına izin verme.çünkü bazen bizim yaşamamıza vesile olan bu organ bizi üzebiliyor.yerimseniben

ya hepinzi bi yandan haklısınız ama o beni mutlu etmek istediğini söylüyor arayammasının tek sebebi maddiyat ben çok duydum netten tanışıp evlenenler mutlu olanda var mutsuz olanda var şans bu işler dipidipe olupta evlendikten sonra değişen erkekler yok mu,? benim akfam çok karışlık sizdende ricam kırıcı olmadan bişiler paylaşırsanız deneyimlerinizi yazarsanız bunları göz ardı etmicem emin olun lutfen kimse yorum yapmak için yazmasın bana yardım etmek istiyorsanız başımın üstünde yeriniz var

en dogru kararı vermişin zamanında o sana tekmeyi atmıs şimdi sen intikamını aldın sayy en güselii canım bırak yoluna gitsin ;)

vakit geçirmeden baska bir şey değil bu....halamın kızı da yanlış telefondan tanıştı cocuk sesini begendi bi daha aradı ama 6ay içinde de evlendiler...uaktan uazga kaç yıl geçer ki..

Bir telefon açmaya bile param yok diyor neyine güvenip te ev geçindirecek acaba ? hiç düşündün mü tatlım ? Ev geçindirecek durumda olması lazım bir adamın evlilik düşünebilmesi için..

Ona evlilik şimdi kanat takıp marsa uçmak kadar uzaktır......

benim konumla çok benzer ben doğru yollu bulup yeni bi hat aldım
ama sen aşık olmuşsun sanırım senin işin daha zor ama bence sende aradığında açma yada hattını değiştir vs.
sana ulaşmasını engelle

canim sana tavsiyem uzak dur boyle iliski olmaz aklini basina topla hayatina daha guzel yerlere surukle boyle admalarla isin olmasin

cnm bence doğru dürüst bir ilişki de yokmuş ki ortada
yani ben senin yerinde olsam askere gidince zatemn hazırlardım kendimi buna ki erkekler askere gidince değişir
bence bu arkadaşa kesinlilke ve kesinlikle güvenmemelisin
bana pek sağlam ayak gibi gelmedi
davranışları pek tutarlı değil gibi
yıpranırsın bence...​

en doğru kararı vermişisn, sevdiğini de düşünmüyorum alışkanlık olmuş sadece.
üzülme zamanla geçer.
o kadar zaman boyunca istese seni görebilirdi.
bence biran önce arkanda bırak.
sevgili bile olma derim evlenme fikri şöyle dursun.
şimdi sen doğru kararı veremiyor olabilirsin ama,burdan bakınca bunlar gözüküyor canm..

birini seversen serbest bırak ,dönerse senindir.
dönmezse hiçbir zaman senin olmamıştır.

bu sözümümde anlatmak istediğim canım o sana döndü sanıyorsun ama seni isteyen herşey yapar .bende yaşadım lise 1 den beri aşkımdı .telefonda görüşüyorduk tam 9 yıl böyle gitti.arada ayrılıp yıllarca görüşmediğimizde oldu.sonunda evlenmeye karar verdik. ailemle tanıştırdım.beni kaybetmemek için ağlar deli olurdu ama yalanlarını yakaladım hemde gereksiz saçma sapan. çok uyardım ama vazgeçemedi yalan onun için hastalıktı.tedavi olmasını bile teklif ettim.baktım olmuyor güvenmediğim bir insanla hayatımı birleştiremem dedim.her sözünde acaba yalanmı doğrumu diye düşünmek istemem dedim.ilk aşkımdı çok ağladım. bu kararı verdiğimde 22 yaşındaydım.artık evlenmem kimseye güvenmem derken eşim çıktı karşıma.şimdi düşünüyorumda en doğru kararı vermişim ayrılmakla.hep hakkımda hayırlısını istedim.onunla evlenseydim her şeye rağmen seviyorum deyip hatasını görmezden gelseydim yalanları güvensizlik hayatımı zindan edecekti.

bak canım vazgeçmek zor anlaşılan senin için.kontörü yok maddiyat diyorsun seviyor diyorsun.aslında kendini kandırdığının sende farkındasın ki ödemeli arasa bari diyorsun.onuda yapmıyor.canım ben 30 yaşındayım ama romanlık bir hayat yaşadım.16 yaşındayken annem babam ayrıldı koskoca dünyada annem ve 2 kızkardeşimle yapayalnız kaldık inan.ailem 23 yıldan sonra ayrıldı ki babam annemi severek almış.beş parasız ortada kaldık herkes yabancı oldu şimdi etrafımızda kul köle olanlar o günlerimizde yokmuşuz gibi davrandılar.bunları niye anlatıyorum biliyormusun evlilik ne sevgililik ne nişanlılık gibi değil. çok sağlam temeller üzerine kurulmalı.şimdi kontör alamıyor maddiyatttan diyorsun.evlenirmi diyorsun evlenseniz napacaksınız?erkek adam ekmeğini taştan çıkarmalı.
canım benim üzülme en değerli sensin gerisi yalan.bir zamanlar uğruna öldüklerin gün gelir yalan olur.hata yapmanı istemem.bak teyzemin torunuda yaptı aynı hatayı.işsiz güçsüz birine gönül kaptırdı.oğlan gelip istemedi bile ailesinden kızı kandırdı kız kaçtı.evlendiler.düğün bile yapmadı gelinlik bile giyemedi.oğlan ayrı ev tutacam demiş işi yok nasıl tutsun bizimki kanmış vaadlere.6 ay sonra kızın ailesi gitti aldı karnı burnunda geldi.kayınvalidesiyle aynı evde kalıyormuş ve aldıklarında kansızlıktan ölmek üzereydi.oğlanın umrundamı olan bizim kıza oldu.şimdi kızı oldu oğlanın tarafının umrumdamı herşeyi kızın ailesi karşıladı şimdi kucağında bebeğiyle ve pişmanlıklarıyla kafasını duvarlara vuruyor.
güzelim kızma sözlerimi yalnış anlama sevince inan samanlık seyran olmuyor.evlilik çok başka.aşk sevgi bir yere kadar inan. dilerim yüce mevlam senin karşınada onu unutturacak hayırlı birini çıkarır. hep mutlu olman dileğiyle.

Back
X