- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.006
- 83
- 40
- Konu Sahibi AlerjikRinit
Selamlar hatunlar;
Başlıktanda anlaşıldığı üzere merak ettiğim;
Evlenirken maddi destek gören arkadaşlarım ne gibi sıkıntılar yaşadınız !!!
Ben ve eşim üniversiteden mezun olduktan 1-2 yıl sonra evlenmeye karar verdik. O dönemde eşime daha çok genciz altından kalkabilecek miyiz dedim. Ailem destek olacağını söyledi dedi. Bizimkiler de elinden geleni yapacaktı elbette.
Sözlendik eş ailesi ikiside çalışıyor biz bişey yapamayız diyip köşeye çekildiler düğüne bile misafir gibi gelip gittiler.
Herşey eşimle ikimize kaldı çok zorlandık, yıprandık Allah a sonsuz şükürler olsun yuvamızı kurduk.
Şimdi eşimin erkek kardeşi evleniyor.
Kızda eşimin kardeşide çalışıyor.
Yaşları da 40 ın üstünde elbette birikimleri de vardır.
Ama eşimin adet gelenek görenek bilmeyen ailesi herseyin içinde gereken herşey yapılıyor. İkiside çalışıyor yapsınlar denmedi !
Takısı bohçası evi arabası eşyası ev dekorasyonuna kadar herşey yapılıyor.
Bu kadar özenilen bir gelin var ortada oda aynı şekilde özenli davranırsa mutlu mesut geçinir giderler.
Ama herkes bir yapıyorsa beş beklerler.
Yapmamaları daha iyi en azından söz hakları olmaz diyor !!!
Gerçekten alakası varmı bununla. Bu arada aynı apartmanda oturacaklar.
Not: Elti kıskançlığım falan yok. Oda hayalleri olan bir genç kız mutlu olmak elbette hakkı.
Sadece kırgınım ben.
Başlıktanda anlaşıldığı üzere merak ettiğim;
Evlenirken maddi destek gören arkadaşlarım ne gibi sıkıntılar yaşadınız !!!
Ben ve eşim üniversiteden mezun olduktan 1-2 yıl sonra evlenmeye karar verdik. O dönemde eşime daha çok genciz altından kalkabilecek miyiz dedim. Ailem destek olacağını söyledi dedi. Bizimkiler de elinden geleni yapacaktı elbette.
Sözlendik eş ailesi ikiside çalışıyor biz bişey yapamayız diyip köşeye çekildiler düğüne bile misafir gibi gelip gittiler.
Herşey eşimle ikimize kaldı çok zorlandık, yıprandık Allah a sonsuz şükürler olsun yuvamızı kurduk.
Şimdi eşimin erkek kardeşi evleniyor.
Kızda eşimin kardeşide çalışıyor.
Yaşları da 40 ın üstünde elbette birikimleri de vardır.
Ama eşimin adet gelenek görenek bilmeyen ailesi herseyin içinde gereken herşey yapılıyor. İkiside çalışıyor yapsınlar denmedi !
Takısı bohçası evi arabası eşyası ev dekorasyonuna kadar herşey yapılıyor.
Bu kadar özenilen bir gelin var ortada oda aynı şekilde özenli davranırsa mutlu mesut geçinir giderler.
Ama herkes bir yapıyorsa beş beklerler.
Yapmamaları daha iyi en azından söz hakları olmaz diyor !!!
Gerçekten alakası varmı bununla. Bu arada aynı apartmanda oturacaklar.
Not: Elti kıskançlığım falan yok. Oda hayalleri olan bir genç kız mutlu olmak elbette hakkı.
Sadece kırgınım ben.