- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Niye sorun olsun. Çıtır alın bence de. 2 yaştan fazla çıtır olmasın daSorun yaşadınız mı benim de böyle bir durumum varda?
Teyzem evlendi 29 yasında, eşi de sanırım 3-4 yaş büyüktü. Ama teyzemin ilk evliliği olacakken eşi 8 aylık bir evlilik yaşamış cocugu yoktu.tamam 30 yaş evlilik için normal felan diyorsunuz ama gelen kısmetlerde 40 yaş civarı. bu normal mi?
özelikle 28 den sonra evlenenler. talipler kaç yaş civarıydı?
tamam 30 yaş evlilik için normal felan diyorsunuz ama gelen kısmetlerde 40 yaş civarı. bu normal mi?
kpssye çalışıyorsunuz galiba. :)Evlendikten sonra değişmiyor aradaki yaş farkı aynı kalıyor
Diğer teyzem ise 34te evlendi eşi 28 yaşındaydı. Teyzemin ikinci eşinin ilk evliliğiydi. Yani bu işler kısmet. Bu arada yaşım geciyor cocuk nasıl yapacam da demediler 34te evlenenin 3, diğerinin 2 cocugu var suan.tamam 30 yaş evlilik için normal felan diyorsunuz ama gelen kısmetlerde 40 yaş civarı. bu normal mi?
Aslinda bende biraz cocuksuyumdur..esimde oyle benden sozde 2 yas kucuk ama ben fazla ufak gosteriyorum ki zaten yasima da inanmazlar. Fazla ciddi erkek bende sevmem.o nedenle aman aman sorun yasamadim yas durumu ile ilgiliSorun yaşadınız mı benim de böyle bir durumum varda?
evlenırken esınızle aranızda kac yas vardı derkentamam 30 yaş evlilik için normal felan diyorsunuz ama gelen kısmetlerde 40 yaş civarı. bu normal mi?
Evlenirken 5 vardi evlendikten sonra 2ye dustu
Evlenirken 4 yaş vardı 6 ya çıkardım ben 2 senedir 38 yaşındayım eşim 44
Bir yaş var aramızda :) inşaAllah çok mutlu oluruz :))Niye sorun olsun. Çıtır alın bence de. 2 yaştan fazla çıtır olmasın dayaşlı almaktan çok iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?