Sen dilcilere kurban olbu arada sözelci olsan falan yazarsın, de'yi da'yı nerde ayıracağını bilirsin, sayısalcı olsan yaş farkının aynı olduğunu bilirsin, necisin dil mi? ha dil mi? lanet olsun dostum.
gecenin bu saati geyik yapmaktan içeri atılmam inşallah.
bu arada 28 e 40 yaş çok yaşlı.
bizde 1 yaş ben buyuğum.
Yok kazandım 14 sene önce çok şükürkpssye çalışıyorsunuz galiba. :)
Başlığı da değiştirebiliyosanız değiştirin yoksa aynı espriden zehirlenicez birazdan
Arkadaşlar biz evlenirken aramızda 4 ay vardı. 1 sene oldu evleneli hala 4 ay var. Herkesin değişmiş, benim neden aynı anlayan var mu?(!)
Oh içim rahatladı çok teşekkür ederimtutukluk yapmış sizinki bazen öyle olur sonra bir iki yaş atıyor kendiliğinden..
Bunu yazmaya gelmiştim tam da yazılmışOh ne güzel herkesin yaş farkı ya aynı ya azalmış.
Bizde gittikçe artıyor.
Adam evlenirken 27ydi, şimdi 3.
bazı adamlarda evlilik öncesi/sonrası zeka yaşı oynaması oluyo belkiii bir ihtimal onu kastetmiştir , yani inşEvlendikten sonra değişmiyor aradaki yaş farkı aynı kalıyor
Akıllandırıyoruz değil mi, besleyip büyütüyoruzbazı adamlarda evlilik öncesi/sonrası zeka yaşı oynaması oluyo belkiii bir ihtimal onu kastetmiştir , yani inş
28-29 un 40 yaşında biriyle evlenmesi normal mi diye sordum ama herkes başlığa takılmış.bunu öğrendiğinde hayatına nasıl bir dokunuş yapacağız merak ettim.
28-29 un 40 yaşında biriyle evlenmesi normal mi diye sordum ama herkes başlığa takılmış.
komik olan şeyi söyleyinde bende gülüyüm. when you get married. you and..... soruyu ingilizce mi yazsam diye düşündüm.Biz aynı yaşta başladık, her sene ben bir küçülüyorum o bir büyüyor, 7 senede 14 yaş farka vardık çok şükür. Darısı daha fazlasına
Bana pek normal gelmedi. 40 da baya yaşlı yaa28-29 un 40 yaşında biriyle evlenmesi normal mi diye sordum ama herkes başlığa takılmış.
hah asıl komik olan bu. :)Bana pek normal gelmedi. 40 da baya yaşlı yaa
Neresi komik sordun cevapladım işine gelmeyince mi komik olduhah asıl komik olan bu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?