Evlenirken kredi çektiniz mi ?

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Sözlüm maaşı cok iyi devlette işi .ama iki sene beklicez borcsuz evlenmek istedigi icin kredi istemiyormuş .siz nasıl evlendiniz kredi çekmediniz mi seven erkek kavusmak icin az bi miktar çeker diye düşünüyorum sonucta maası sabit .siz ne düsünüyorsunuz?

Benim eşim araba kredisi ödüyordu 5bin falan çekti onu düğündeki altınlardan kapattık.Sadece araba taksitlerine devam ettik.Ailesi de 15 bin çekti benim ailemde yaklaşık ben dahil 9 bin falan harcadık.Düğünüm oldu bitti.Ailesi yapmasaydı kendi arabayı satacaktı o şekilde yapıcaktık ama gerek kalmadı.Çeksin altınlarla kapatırsınız sonra bişey değişmiyor.

biz düğünümüz için kredi çektik. evlendikten sonra da 1 sene borç ödedik ikimizde çalışarak.
inan bana borç morç yeni evliliğin tadını çıkaramıyorsun, kafanda hesap kitap iş stresi falan.
bekleyip borçsuz evlenmek en iyisi, sende işi sevgiye vurma. bu sevgiyle alakalı değil, evliliğin rahat olmasını istemekle alakalı. yok ben hemen evlenmek istiyorum elimden kaçar diye korkuyorsan veya buna benzer düşüncelerin varsa zaten evlenme.

biz düğünümüz için kredi çektik. evlendikten sonra da 1 sene borç ödedik ikimizde çalışarak.
inan bana borç morç yeni evliliğin tadını çıkaramıyorsun, kafanda hesap kitap iş stresi falan.
bekleyip borçsuz evlenmek en iyisi, sende işi sevgiye vurma. bu sevgiyle alakalı değil, evliliğin rahat olmasını istemekle alakalı. yok ben hemen evlenmek istiyorum elimden kaçar diye korkuyorsan veya buna benzer düşüncelerin varsa zaten evlenme.
Hiçstemiyorum beklemek yaa bir yandan da dediginiz dogruuu huzursuz olacak ama maaş garanti ve iyi diye dedim cekilebilir:)

Benim eşim araba kredisi ödüyordu 5bin falan çekti onu düğündeki altınlardan kapattık.Sadece araba taksitlerine devam ettik.Ailesi de 15 bin çekti benim ailemde yaklaşık ben dahil 9 bin falan harcadık.Düğünüm oldu bitti.Ailesi yapmasaydı kendi arabayı satacaktı o şekilde yapıcaktık ama gerek kalmadı.Çeksin altınlarla kapatırsınız sonra bişey değişmiyor.
Oda dogru aile destegi yok amaaa ondan istemiyor

Oda dogru aile destegi yok amaaa ondan istemiyor
Benim eşim o Zaman 5bin alıyordu.Eşimde zorladı bizimkilerde zorladı babası yaptı.Nasıl Zaman'ında babalarımızın düğününü dedelerimiz yaptığı gibi bizim de öyle oldu.

Bu adamı fazla daraltma bence, gidici duruyor. Atandığı yerde biri vardır belki de? Konularını okudum, Uzaktan 2 yıl devam etmesi zor bu işin

Back
X