- Konu Sahibi pandora2008
bende aynı şeyi yaşadım ,aman yapmazsa yapmasınlar ben herşeyi düzdüm kendi istediğim gibi yavaş yavaş,düğünde sadece 3 bilezik taktılar,gelin almaya bile gelmiceklerdi,ben kendim gidecekmişim salona,ben zorladım da geldiler,ev düzülecek bizim herşeyimiz var sizin bişey yapmanıza gerek yok dediler,bizde onların lafını dinledik,bir şehirden başka bir şehire evlendim ve evlenmeden önce oturacağım evi görmedim.birde geldim ki eve hiç bişey yok,olan eşyalarda kırık dökük eski ve pis,getirdikleri çekyatların yüzleri yıkanabilecek gibi çıkıyordu üstünden,böyle pislikte oturulmaz çıkarıp yıkayaym dedim daha 2 günlük gelinim,çekyatın içinden 15-20 adet ölü karafatma döküldü önüme,en azından insan temizletipte getirir.ama yinede sevinmem lazım ya canlı olsalardı! :)) değilmi?kınada altın yerine bozuk para koydular,ne diyeyim,durumları yerinde olmasa eyvallah,sana değer vermemeleri üzüyor insanı aslında...şimdi benden de bana verdikleri değer kadar değer görüyorlar,ama görümcelerime bişey diyemem,onlar çok iyi!
şaka mı bunlar yaaaa