- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.Ben de alışırım diye düşünüyorum,inşallah da öyle olur :)Ay canım ben seni kendime çok benzettim bende senin gibi yalnız bir hayat sürerken evlenip bursadan istanbula yerleştim.Evet senin gibi çok korktum hatta korkum yüzünden heycanımı azalttım.Ama şuan 1 yıllık evliyim yeni evimede yeni şehrimede hepsine alıştım iyiki evlenmişim diyorum.Evet bazen insan yalnızlıgı özlüyor çünkü öyle alışmışız.Ama inan bana sevdiğin kişi ile huzurlu bir birlikteliğin olunca hiç aramıyor insan.Rabbim sonunu hayır eder inş.Hakkında hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun arkadaşım .. Söz nişan vs. Zaman alıyor zaten hemde o ara alışma faslı da geçiriyorsun ister istemez.
Ben almanyadan mardine gelin geldim ordan da tayin durumu var yozgata ne çevre var ne de bi akraba .. bana burda herkes uzak eşimin akrabaları da öyle.. herkesi bıraktım geldim yinede şükür ki eşim herkesin yerini dolduruyor ..
Sevdiğin adAmi bulmuşken, sana değer vereni ,senle ciddi düşünen birini bence sende kalbinde yer ver hayatını paylaşmayı kabul et..
evlenirken çoğu kişiye olur bu tür hisler.yeni bir hayat, yanında ne kadar tanırsan tanı bir sabah kalkıyorsn bir adam var yanında hepsi değişik ama çok güzel duygular.ne kadar aileden uzak yaşarsan yaşa bambaşka bir duygu.ben kendi ama eşimle 7 yıl çıktığım halde evlenirken ilk günlerde çok zorlaandım aileden kopma ne biliyim bambaşka bir duygu ama muhteşem bişey sevdiğin kişiyle evllilik.hissettiklerin çok normal insanın içi buraklaşıyor.zamanla geçicek hepsi allah mutlluğunuzu daim etsin.
Merhaba arkadaşlar, 28 yaşındayım ve 1 yıldır iyi giden bir ilişkim var.Sevgilimi gerçekten çok seviyorum ve gelecekteki eşim olarak hep onu düşünüyorum.İki gün önce sevgilim bana artık bu işi resmiyete dökelim,ailemle konuşayım,15 tatilde size tanışmaya ve seni istemeye gelelim dedi.Ben tabi ki çok sevindim,çok mutlu oldum.Ama sonra içime bi korku düştü.Neden korktuğumu da anlayamadım..Ben 7 yıldır ailemden uzak bi şehirde yalnız yaşıyorum.Yalnızlığı çok seviyorum evet ama gerçekten çok bunaldığım zamanlar da oluyor..Yanımda aşkım olsa keşke diyorum,şöyle yapardık,suraya giderdik felan diye düşünüyorum.Herşey benim istediğim gibi giderken,içimdeki bu korku da neyin nesi arkadaşlar? Neden korkuyorum ki ben?Evlenirsek o İstanbul'da olduğu için orda yaşıcaz.Acaba alıştığım çevreden ayrılıp İstanbul'a taşınmaktan mı korkuyorum? Ya da yalnız yaşamaya alıştım da,evlilik düşüncesi mi korkutuyor beni? Kızlar bi akıl verin,siz de yaşadınız mı böyle korkular?
Sonra noldu? Acık daha anlatın.Eşimle birsürü engeli aştık tam nikahımız kıyılacak memur bana sordu 1 saniye içinde düşündüklerim " Hayır desem olurmu evet demek istemiyorum sanki şimdi Hayır desem salondaki insanlar ne düşünür . Acaba eşim olacak kişi beni anlarmı yok bidaha yüzüme bakmaz "diyerek daha birsürü şey düşündüm.
Eşim sonsuza dek evet diye bağırırken ben tiz bir sesle evet demişim baya dalga geçildi tabi ses tonumla. Ah içimdeki sesleri bir bilseler
Bence insanN sevdgi yanNda olsun şehır cokta onemLi degİl hem yanlzlgni paylasmak istedgn insan da seviyosa gerceKten senN korkuLarinı yok etceKtirMerhaba arkadaşlar, 28 yaşındayım ve 1 yıldır iyi giden bir ilişkim var.Sevgilimi gerçekten çok seviyorum ve gelecekteki eşim olarak hep onu düşünüyorum.İki gün önce sevgilim bana artık bu işi resmiyete dökelim,ailemle konuşayım,15 tatilde size tanışmaya ve seni istemeye gelelim dedi.Ben tabi ki çok sevindim,çok mutlu oldum.Ama sonra içime bi korku düştü.Neden korktuğumu da anlayamadım..Ben 7 yıldır ailemden uzak bi şehirde yalnız yaşıyorum.Yalnızlığı çok seviyorum evet ama gerçekten çok bunaldığım zamanlar da oluyor..Yanımda aşkım olsa keşke diyorum,şöyle yapardık,suraya giderdik felan diye düşünüyorum.Herşey benim istediğim gibi giderken,içimdeki bu korku da neyin nesi arkadaşlar? Neden korkuyorum ki ben?Evlenirsek o İstanbul'da olduğu için orda yaşıcaz.Acaba alıştığım çevreden ayrılıp İstanbul'a taşınmaktan mı korkuyorum? Ya da yalnız yaşamaya alıştım da,evlilik düşüncesi mi korkutuyor beni? Kızlar bi akıl verin,siz de yaşadınız mı böyle korkular?
ben 25 senedir yalnızımvalla bende 8 senedır yalnızım.. hayatıma biri gırse afallıcam o derecede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?