Evlenirken ne hissettiniz?

bende senin gibi yalnız yaşasaydım evlenmeyi asla düşünmezdim

Hayırlısı olsun arkadaşım .. Söz nişan vs. Zaman alıyor zaten hemde o ara alışma faslı da geçiriyorsun ister istemez.

Ben almanyadan mardine gelin geldim ordan da tayin durumu var yozgata ne çevre var ne de bi akraba .. bana burda herkes uzak eşimin akrabaları da öyle.. herkesi bıraktım geldim yinede şükür ki eşim herkesin yerini dolduruyor ..

Sevdiğin adAmi bulmuşken, sana değer vereni ,senle ciddi düşünen birini bence sende kalbinde yer ver hayatını paylaşmayı kabul et..

evlenirken çoğu kişiye olur bu tür hisler.yeni bir hayat, yanında ne kadar tanırsan tanı bir sabah kalkıyorsn bir adam var yanında hepsi değişik ama çok güzel duygular.ne kadar aileden uzak yaşarsan yaşa bambaşka bir duygu.ben kendi ama eşimle 7 yıl çıktığım halde evlenirken ilk günlerde çok zorlaandım aileden kopma ne biliyim bambaşka bir duygu ama muhteşem bişey sevdiğin kişiyle evllilik.hissettiklerin çok normal insanın içi buraklaşıyor.zamanla geçicek hepsi allah mutlluğunuzu daim etsin.

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.Ben de alışırım diye düşünüyorum,inşallah da öyle olur :)

Seninki benimkinden de zor olmuş canım ama mutlu olmana çok sevindim.Benim aslında onların semtinde oturan çok akrabam da var,ailesine de yakın olucaz..İnşallah herşey güzel olur..

Teşekkür ederim canım,amin inşallah :)

evlenme söz konusu olunca insanın için korku düşüyor.bende korkmuştum düğün gelip çattığında bile içimde korku vardı.normal heralde herkeste olduğuna göre :) boşver korkuyu bi yana bırakıp heyacanını yaşamaya bak tadını çıkar :)

Ben evlenirken baskasinin dugunune gidiyormusum gibi hissettim..planladigim istedigim hic birseyi yapmadim dugun bittince eve donecek gibiydim esim evin kapisini kitlediginde o kapi kitleme sesi uyandirdi beni..evlilige hazir degilmisim oyle dusundum ama simdi mutluyum..

Sonra noldu? Acık daha anlatın.

ben iki yıllık evliliğimden
bayramlarda seyranlarda
doguö günleri yılbaşları hafta
sonları hafta içleri nde ailelerle
toplanmak zorundalıgının vermiş
oldugu sinir bozuculugu anladm
yalnızlık güzel şey evliliginde
bazı güzel yanları var da şu
büyükler çogu zaman bozuyo
bazı şeyleri bozmayana helal
ılsun

Bence insanN sevdgi yanNda olsun şehır cokta onemLi degİl hem yanlzlgni paylasmak istedgn insan da seviyosa gerceKten senN korkuLarinı yok etceKtir

evlendıgımde ben 12, eşim 16 yıldır yalnız yasayan ınsanlardık, son (4-5 senemız bırlıkte olmak uzere:) ) evlenmeyı hıc tereddütsüz duşundum...
evlılık bızım aklımızdan gecen bırsey degıldı,ve hep dedıgım ıse : ben bu hayata kavuşmak ıcın cok mücadele verdım, kimse ile bu kendımce muhteşem hayatımı paylaşamam dıyordum, ama asık olduğumda , esımden ayrı gun gecıremedıgı anladığımda, aklımızda en ufak bır soru ısaretı olmadan evlendık, eger kafamda sorularım olsaydı evlenmezdim...
hatta esımle sık sık bırbırımıze ıtırafımız : ''evlenmeyı düşünmüyordum, senı tanımasaydım, sen karsıma çıkmasaydın evlenmezdim...'' seklınde dıllenıyor.ve ıkımızınde cevresı zaman zaman cok sasırdıklarını soyluyorlardı, evlılıge cok uzak ıkı ınsanın kaderı bırlesıyor ve bırbırlerıne hayır dıyemıyorlar, tuhaf ıste....
nikah anında hıssetıklerımızın ıse tarıfı yok, cok guzeldı, hep ıyı kı dedım... nıkah anında bıle, ıyı kı deyıp, sukrettım......

evlenme kararı ve düğün arası dönemin, kısacası aileler işin içine girdikten sonrasının hiç de tatlı telaşlar olmadığını keşfediyorum ben. bunu hissediyorum. bi sabah uyansam ve evli olsam keşke. düğünümü kaçırdım falan diye hiç üzülmem.

Ben İstanbul'luyum :) Ankara'ya gelin geldim . Fakat evlenmeden 2 sene önce buraya yerleştim , yalnız yaşadım ve işimi ve kendi arkadaş çevremi bir nebze oluşturdum sanırım alışmam bunun için kolay oldu :) şimdi 20 günlük evliyim :) nikahım düğünden 1 hafta önce kıyıldı ve buna rağmen düğünümde biz napıyoruz ya dedim düğün zamanı her sorana evlenmeyin biz bir aptallık yapıyoruz siz yapmayın diyorduk şimdi miii ? kendi evime ayak bastığım ilk andan itibaren ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. ve herkese evlenin diyoruz Düğün stresi sırasında yarattığım tüm sıkıntılar içinde eşimden özür diledim ama bunda en önemli konu eşinin seni ayrı bir birey olarak kabul etmesi ve o şekilde davranması. Geçen hafta iş arkadaşlarımla yemek yemeye ve eğlenmeye gittik eşim mesaideydi anca çıkışa yetişebildim ve beni alıp eve gittik. Aynı şekilde zamanı geldiğinde oda benden ayrı arkadaşları ile birşeyler yapabilir. Bu dengeyi kurabilirseniz baz konularda özgürlüğünüzü kısıtladığınıza değecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…