Evlenirken ne hissettiniz?

Bana da oluyor, şuan nişanlıyım ayrıca inan herkes yaşıyor bence bu sendromu.
Evliliğin getireceği sorumluluklar, yürütebilir miyim endişesi, bekarlığa ve sevgililik dönemine hiç benzemez çünkü, olumsuz örneklere şahit oldukça kaygı daha çok artıyor bende bu arada..

aileden ayrılma konusu biraz insanı buruk yapıyor annemle babamla gözgöze gelmek istemiyordum ....yoksa sevdikten sonra evlilik çok güzel bi duygu

Aynen canım zaten çevremdeki olumsuz örnekler beni çok korkutuyor.. Hep acabalar var kafamda..Tabi ki bu acabalar sevgilimden ya da ailesinden kaynaklı değil.Ben belki de kendimden korkuyorum

Evlilik guzel iyi bires olursa bendede olmustu korku oysa severek evlendik omur boyu sevgilide olunmaz ki

Evlenirken ne hissedeceğimi bilmiyorum ama düşünürken iyi şeyler hissediyorum : )

Bende aynı korkuları inanılmaz yaşamıştım.kişiden kişiye değişir bence

Ben dügünden 1 hafta önce acaip bir panik icindeydim. O kadar yil esimi beklememe ragmen cok korkuyordum.

Acaba yürütebilirmiyim? Esim dogru karar mi? Bir ömür gecirebilecez mi beraber?, .... gibi daha bircok soru vardi aklimda, en cokta evliligin getirdigi sorumluluktan korkuyordum.

Bu kaygilar hepsi dügün gününe kadardi, dügünde cok mutluydum, dogru karar aldigimi anlamistim.

Yani bu yasadigin duygular cook normal canim. Sana tavsiyem, canini fazla sikma ve bu zamanlarin keyfini cikarmaya calis :))

normal hayatıma devam ediyormuş gibiydim
herkes der ya çok stresliyim,düğün telaşı falan neyi nasıl yapacağımı bilemiyorum
bende hiç böyle şeyler olmadı,evlenirkende hiç korku ve şüphe yoktu
hayat ne toz pembe oldu,ne de kötü,herşey çok güzel bi şekilde ilerledi elhamdülillah...

Kaçarak evlendim. Ve ben de küçük bi şehirden İstanbul'a geldim. Hislerime gelince kafamın içi volkanik dağ gibiydi!

bende eşime keşke 15imde sana kaçsaymısım dedım :)25imde evlenınce :)))) baba evım cok gurultulu olunca kaçıp kurtulsam demiştim..Allah pisman etmesın tabı :)

korku
burada ne işim var gibi bir sahiplenememe duygusu

Ben ne hissedeceğim acaba? Sevdiğimle olduktan sonra kötü bir şey hissetmem herhalde yaa Sizinki de bilemedim yaa öyle bir duygu hiç yaşamadığım için

14 eylülde evlendım yanı nerdeyse 2 ay olacak....
evlenirken tek düşüncem baba-anne-abilerimi nasıl bırakacam olmuştu her akşam işden geldiğimde anneme soramayacakmıyım ne yemek yaptın diye sonra kucaklamayacakmıyım babam geldiğinde babama sarılmak için köpeğimle yarışmayacakmıyım artık abilerimim yanına gidip sonu gelmeyen isteklerimi onlara saymayacakmıyım
biraz daha yazarsam ağlayacam kızlar
ama tabıkı evlıklık çok güzel .

Bommmmboşşşşş hissettim hatta düğün salonunda dahi nerdeyim ben kimin düğünündeyim diye afalladım sanki o ortamda nefes bile almıyordum düğün bittikten sonra derin bir ohhhhhhhhhhhhhhhh çektim

Aynen canım zaten çevremdeki olumsuz örnekler beni çok korkutuyor.. Hep acabalar var kafamda..Tabi ki bu acabalar sevgilimden ya da ailesinden kaynaklı değil.Ben belki de kendimden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…