Evlenirken ne hissettiniz?

coook normal
ben gelicez dediginde 4 saat aglamistim :)
ustelikte 1.5 yil birlikte yasamistik
hazir degilim diye :)

sehir degistirdim bende
hepsi geciyor bitiyor

Sevgilin kac yasinda canim?

Ben nisan olduktan sonra cok mutluydum aklimda bisey yoktu. Ama nikah gunu "acaba pisman olacak miyim" dedim.. Dugun gunu ayriydi bizim.. O gun babama sarilip evden cikarken hic biseyin eskisi gibi olmayacagini anladim; icime oturdu... :/ Simdi mutluyum.. Esimin akrabalari ile yasadigimiz sorunlari saymazsam.. Yine de hala korkularim var. Bakalim hayirlisi..

ben evlilik yükünü çok cahilce bi yaşta sırtına alanlardanım. siz olgun bi yaştasınız mantıklı bi karar verebilicek durumdasınız. ben yan bınaya gittim baba evinden cok yakındık. ama emin olun bi odadan bi odaya bıle gelın gıtsenız bu hıslerı yasardınız. alışana kadar sıkıntı alıştıktan sonra evliliğinizin gidişatına göre hissediyosunuz herseyi iyi yada kötü. şimdiden hayırlısı olsun diyelim :)

Çok normal yeni bir hayata başlamak herkesi korkutur ..
Nikah anında bile sorgulayabilirsin panikleyebilirsin ama geçer ..

olur öyle..
nikaha 1 hafta kala bile içimde "acaba"lar vardı.
sonuçta insan hayatının en önemli olaylarından biri.

hayırlısı olsun:)

valla ben napıyorum lan ben dedim
oturup çocuk gibi ağladım ailemden uçup gideceğim ühüü ühüü diye ağladım
bende inanılmaz korkuyordum , evlilik bana göre değil di , bende yanlız yaşamaya alışmış bir insanım
şahsen ben bulutların üzerinden gezmedim evlenirken , hep kafamda yapabilecekmiyim , napıyorum ya ben gibi soru işaretleri ile evlendim
ama evlendikten sonra hepsi geçti
iyi ki evlenmişim diyorum , eşimle iyi anlaşıyoruz , şakalaşıyoruz , atışıyoruz , beraber sarılıp film izliyoruz
yani çok iyi anlaştığın bir ev arkadaşın gibi düşün biri olunca yanında yanlıztan daha iyi oluyormuş bunu anladım
korkman normal , ama evlendikten sonra alışıyorsun

Ben hiç yaşamadım. Zaten yıllardır istediğim adamdı eşim. Artık zamanı geldi evlenelim dedik ve hiç acaba yanlış bi karar mı verdim demedim
Hatta nikah esnasında bile 1 gram gerginlik duymadım desem?
Eşim daha heyecanlı daha gergindi. Heyecanlanan eşimi nikah memuru sakinleştirmişti hatta :)

canım korkmanın nedeni yeni bir hayat.Sonuçta hepimizin kurulu bir düzeni varken birden yeni bir ev, yeni bir hayat daha fazla sorumluluk. Korkmana gerek yok mutlu olmaya bak

düğün günü evden çıkma haricinde sıkıntı yaşamazsın bence evlilik güzel sevdiğin ve inandığın adamla evlendiysen tabi :) iyi ki de evlenmişim dşyorum hatta keşke daha önce evlenseymişim üstelik ben de 7 yıl tek yaşadım özgürdüm şimdi de özgürüm evlendim diye eşim eve kapatmıyor beni evlilik de özgürlüktür eşinle birlikte:) şehir de değiştirdim karadenizden g.doğuya geldim eş durumuyla çok da mutluyum iyi ki evlenmişim diyorum eminsen eşinden hemen evlen :)

Öncelikle mesajlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Gerçekten içime su serptiniz.Ciddi anlamda içimde bi korku oluştu ama yazdıklarınızdan sonra,oh bee dedim :) Bu arada bi arkadaş sevgilimin yaşını sormuş,27 yaşında.Dedim ya korkumun belli bir sebebi yok.Hem sevgilim hem de ailesi beni çok seviyor ve bana çok değer veriyorlar.İnşallah ilerde de böyle olur bu durum..Ama nedense hala aklıma geldikçe bi panik duygusu kaplıyor içimi..İnşallah sizlerin evliliği gibi mutlu olur benim evliliğim de ve inşallah ben de alışırım bu değişikliklere..Herkese kocaman sevgiler :)

Esimin ailesinin gercek yuzunu gorunce yandiii gulum keten hellvaa dedim.
Evlilikten soguma sebebim kaynana gorumce zimbirtilaridir

Korktum. Evlilikten her zaman korkmuştum zaten. Sorumluluk mu, yaşamını birine bağlaman mı, karşı tarafa güvenmemek mi bilmiyorum nedenini. Sanki elim kolum bağlanacak gibi hissetmiştim. Sevgilin değil ki, hoşuna gitmeyen şeyler yaşayınca ayrılıyorum diyerek bitirebilesin. Bir nevi esaret gibi gelmişti bana. Nikah olana kadar koşarak uzaklaşma isteğimi bastırmaya çalışmıştım.
Ya şimdi gitsem vazgeçsem sonra pişman olmaktansa şimdi bağlanmadan bitirsem, kimseye verecek hesabım olmasa, sevilmediğimi hissettiğim zaman çekip gidebilsem, bu lüksü elimden almasam diye düşünüp durmuştum. Aşk galip geldi sonunda. Hatta arkadaşlar bana özgür willy derlerdi o kadar düşkündüm özgürlüğüme Doğal yani bunları düşünmen korkma.

Evlenirken ve evlendikten sonra insanin hiss etdikleri karsisindakine bagli.
Hakkinizda hayirlisi olsun

Küçük bi şehire gitsen anlarımda
İstanbulA geliyosun yeniden çevre edinirsin
Yaşınında pek bekliycek hali kalmamış

Yalnız yaşamanın tadına varan birini evlilik fikrinin tedirgin etmesi çok normal.
Emin olup olmadığınızı sorgulayın, eminseniz devam etmenizde bir sakınca yok.
Evlilik tabii ki çok farklı bir sorumluluk ama insanın emin olduğu kişiyi bulduğunda kesinlikle geciktirmemesi gereken bir iş.
Uyumlu olduğunuz kişi ile evlilik gerçekten güzel...

Ay canım ben seni kendime çok benzettim bende senin gibi yalnız bir hayat sürerken evlenip bursadan istanbula yerleştim.Evet senin gibi çok korktum hatta korkum yüzünden heycanımı azalttım.Ama şuan 1 yıllık evliyim yeni evimede yeni şehrimede hepsine alıştım iyiki evlenmişim diyorum.Evet bazen insan yalnızlıgı özlüyor çünkü öyle alışmışız.Ama inan bana sevdiğin kişi ile huzurlu bir birlikteliğin olunca hiç aramıyor insan.Rabbim sonunu hayır eder inş.Hakkında hayırlısı olsun

Suan yalnizliga alismis oldugun icin , Evlilik kararini sorguluyosun..

hepimiu evlenmeden once , durduk.ne yapiyoruz dedik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…